הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 3 שאלות על תזונה

• פותח/ת השרשור eliran
  • פורסם בתאריך

eliran

משתמש מתחיל
261
7
נק' מוניטין:
43
261
7
יש כמה נקודות שאני רוצה להבין לידע כללי.
1: בהנחה שאני מסוגל להישאר במאזן קלורי חיובי ללא פחמימות(היפוטטי) זו אמורה להיות השאיפה שלי?

2: האם זה תמיד בהכרח "תאכל יותר תגדל יותר" כלומר האם יש גם גבול לכמות הקלוריות המומלצת או שאני יכול לאכול 5000 קלוריות ביום?

3: איך צריך להתייחס לקלוריות על בסיס יומי או שבועי? למה אני שואל את זה? כי נניח לפי החישוב אני שורף 2150 קלוריות ביום ואמור לאכול
2700 קלוריות ביום כדי להישאר חיובי ויום אחד פיספסתי ואכלתי רק 1500 האם ביום שאחרי אני יכול להשלים את 1200 הקלוריות " האבודות"?

(אל תתיחסו לכמויות זב רק בשביל להבהיר את השאלה)

תודה לעונים.

1. לא אלא אם כן בא לך מראה יבש גם במאסה או שאתה סתם עם רגישות חרא לאינסולין
2.אין גבול אבל למה? אתה תעלה סתם בשומן...
3.וואו באמת שאני לא יודע לגמרי הדעות חלוקות אבל אני חושב שיש להתייחס לדו-יומי או שבועי ולא יומי.

יש כמה נקודות שאני רוצה להבין לידע כללי.
1: בהנחה שאני מסוגל להישאר במאזן קלורי חיובי ללא פחמימות(היפוטטי) זו אמורה להיות השאיפה שלי?
אם אתה מרגיש רע בזמן אכילת פחמימות אז זאת יכולה להיות שיטה טובה..אבל זה בעייתי מכמה סיבות:
כסף,נגישות(אלא אם כן אין לך בעיה להוציא קופסת קציצות באמצע העבודה\ביה"ס מה שזה לא יהיה)..מה שכן במידה ותצליח אל תשכח לעשות העמסה כל כמה זמן
2: האם זה תמיד בהכרח "תאכל יותר תגדל יותר" כלומר האם יש גם גבול לכמות הקלוריות המומלצת או שאני יכול לאכול 5000 קלוריות ביום?
תאכל כמה שבא לך אבל כמה זה יהיה נחוץ?הכל גם תלוי בתכנית אימונים שלך,אם אתה צריך לעלות את הסקוואט 3 פעמים בשבוע אתה צריך להתאושש יותר מה שאומר שתצטרך כנראה לאכול יותר מבן אדם שאין לו כוונה לעלות במשקלים ובא לחדר כושר רק כדי להחתים כרטיס שהגיע..
בקיצור,מבחינה מומלצת זה תלוי בBMR שלך והתכנית אימונים

3: איך צריך להתייחס לקלוריות על בסיס יומי או שבועי? למה אני שואל את זה? כי נניח לפי החישוב אני שורף 2150 קלוריות ביום ואמור לאכול
2700 קלוריות ביום כדי להישאר חיובי ויום אחד פיספסתי ואכלתי רק 1500 האם ביום שאחרי אני יכול להשלים את 1200 הקלוריות " האבודות"?
אתה יכול להשלים יום למחרת אבל עדיףע להתייחס לזה באופן יום יומי כי זה יותר נוח
(אל תתיחסו לכמויות זב רק בשביל להבהיר את השאלה)

תודה לעונים.
ללללללללל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית