הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן? לאחר 13 שבועות במאזן שלילי, תמונות לפני ואחרי.

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
גובה: 1.71
משקל: 73.5 (רשום גם בתמונה)

התמונות החדשות צולמו יום לפני שטסתי לחו"ל ככה שהן מועלות באיחור של שבועיים. לצערי הכל מכווץ (בפרונט רק הבטן) ואין לי תמונה רפויה. עם כל הארגונים של הטיסה שכחתי. אבל אני משער שאפשר לתת אומדן לא רע.

אשמח לקבל הערכת אחוז שומן.

תודה רבה לעוזרים

צפה בקובץ המצורף תמונת סוף.jpg

אני הייתי אומר 12% אבל מה אני מבין...
בכל אופן כל הכבוד לך שלקחת את עצמך בידיים.. תפרט קצת אימונים? תזונה וגירעון?

• פותח/ת השרשור
אני הייתי אומר 12% אבל מה אני מבין...
בכל אופן כל הכבוד לך שלקחת את עצמך בידיים.. תפרט קצת אימונים? תזונה וגירעון?
מורכב מידי...
בכללי - טיפוס זריז ל35 ק"מ ריצה ו15 ק"מ שחייה בשבוע תוך שמירה על משקלי עבודה (ירידה של 1-2 ק"ג בRM1 בסקוואט ודדליפט, אם בכלל)

12-13 לערך , אחלה רגליים ! למה אתה בודק כל אימון mr1 בחיטוב עוד ! משקל שאתה לא מסוגל להרים למספר חזרות למשל 5 או ל3 אפילו הוא בעצימות ממש גבוה וזה יכול לגרום לך לפציעה

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם
אה ואני לא בודק כל אימון RM1, איך הסקת את זה?
פשוט השיא לפני היה למשל בדדליפט 137.5 ל5 חזרות ואחרי עשיתי 140 ל4 חזרות. ברור שזה לא מדוייק כמו למדוד RM1, אבל זה נותן אינדיקציה לא רעה, במיוחד כשמדובר ברמה יחסית נמוכה שבה זה לא משנה כל כך.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד גבר! נראה מעולה! תוצאה מרשימה תוך 3 חודשים. בן אדם חדש פשוט. מוערר מוטיבציה

• פותח/ת השרשור
13%, נראה חזק מאוד, מרשים
(לפני היית נראה כמו פח זבל 😃)

כל הכבוד גבר! נראה מעולה! תוצאה מרשימה תוך 3 חודשים. בן אדם חדש פשוט. מוערר מוטיבציה

וואו כל הכבוד אחי

שמח לקבל תגובות כאלה, תודה רבה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית