ייעוץ עזרה בקידום הלחיצות.

StarDust

משתמש משקיע
6,045
1,273
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,290
6,045
1,273
אני כבר המון זמן תקוע בלחיצות המרכזיות במוט. אני מתקדם בכל התרגילים, כולל תרגילי פלג גוף עליון כמו מתח ומקבילים - אפשר לראות פרטים בלוג שלי: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=33002. למישהו יש הצעות איך לשבור את הפלטו?

אתה יכול לנסות בסט האחרון להוריד למשקל וללכת על 12-15 חזרות, אפשר גם להוסיף תרגיל עזר של כפיפת כתף.

• פותח/ת השרשור
הדבר היחיד שהצליח לקדם אותי בלחיצות זאת תוכנית מפוצלת על בסיס אחוזים מהrm1.

אתה יכול לפרט מה עשית? אני גם חושב להתחיל להקדיש אימון כלשהו בשבוע לפלג גוף עליון בלבד.

אתה יכול לפרט מה עשית? אני גם חושב להתחיל להקדיש אימון כלשהו בשבוע לפלג גוף עליון בלבד.

אני עדיין עושה וזה עדיין עובד.
בגדול אני עובד abcd כשבכל אימון יש אחד מהמורכבים פלוס תרגילי עזר.
למשל A זה חזה יד קדמית
אז בבנצ אחרי שאני יודע מה הrm1 שלי,
יש לי סבב של 8 אימוני חזה לפי אחוזים.
למשל אימון ראשון- 5 סטים של 6 עם 75 אחוז.
אימון שני-8 סטים של 3 עם 85 אחוז וכו׳

ככה אני עובד כל אימון חזה על אחוז אחר מהrm1.

זה עובד לי בסקוואט דדליפט בנץ ופרס.
אל כל תרגיל מורכב מתלווים תרגיל או שניים שהם עזר.

אני לא מבין מה השאיפה הגדולה להתקדם בחיטוב במשקלי עבודה אבל בכללי קודם כל תבדוק שבאמת הטכניקה שלך נכונה מה שאני מאמין שכן ואחר כך אני ממליץ לעשות 2-3 אימונים על 12-20 חזרות בלחיצות זה שוק חדש שמקדם אותך גם בחזרות הנמוכות תנסה לעשות את זה לדוגמא שני סטים כבדים על 12-15 חזרות ואחרי זה עוד 2 סטים ל15-20 חזרות עם אקסצנטרי איטי

תקרא על לחיצות של 5\3\1 עבד להרבה .
או שתנסה פירוזדציה לבנצ' זה מה שאני עושה כרגע ועובד לי דיי טוב וכמובן תרגילי עזר

• פותח/ת השרשור
החלטתי לעשות גלן פנדליי ללחיצות עם אלטרנציה. כלומר שבוע בנץ', אח"כ שבוע פרס, וכן הלאה וכן הלאה...

החלטתי לעשות גלן פנדליי ללחיצות עם אלטרנציה. כלומר שבוע בנץ', אח"כ שבוע פרס, וכן הלאה וכן הלאה...
לא רואה את זה כחכם , אם כבר גלן תעשה כמו שזה רשום יום א' פרמידה ל5 יום ב' פרס יום ג 5X5 אקרוס למשך 4 שבועות , דילאוד , ואז 3X3

תכניס תרגילי עזר כמו מתח, חתירות עם דאמבלים , פייס פולס , מקבילים ,

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית