הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אומגה 3

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך

DarY

משתמש משקיע
3,705
2,496
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,104
3,705
2,496
איזה אומגה 3 נחשבת טובה וזולה? אני מעוניין לקנות אומגה בלי לקבל חור בכיס בכל חודש זה אפשרי הדבר?

לדעתי אם תחפש מספיק תמצא אומגה הרבה יותר איכותית, אגב אני אנצל את האשכול ואשאל - אומגה 3 זה שומן ולפיכך זה אמור לתרום לתחושת שובע או שזה בכלל לא קשור וזה מינימלי וזה רק על מנת לאזן את היחס בין השומנים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לדעתי אם תחפש מספיק תמצא אומגה הרבה יותר איכותית, אגב אני אנצל את האשכול ואשאל - אומגה 3 זה שומן ולפיכך זה אמור לתרום לתחושת שובע או שזה בכלל לא קשור וזה מינימלי וזה רק על מנת לאזן את היחס בין השומנים?
זה ממש לא מורגש מכיוון שלוקחים ביום למשל גג 3 גרם שזה זניח

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא יודע עד כמה זה חשוב אבל כל השומן בתזונה שלי זה מביצים\בשר\שוקולד פעם ב\ ובכלל ממאכלים רגילים לא יוצא לי נגיד לאכול אבוקדו או אגוזים וכאלה...

אסור להזכיר הזמנות מחול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית