הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אולי יצא לכם להכיר מישהו מהאנשים הנחמדים הללו

גם מי ששוחט פרה לא מצטלם איתה בפוזות כמו בתמונה ולא חותך לה את הראש כי זה מגניב

אז אם הם אכלו את החתול שבתמונה זה בסדר?

היו כאן מספיק דיונים שמבהירים שבן אדם ששואל שאלה בסגנון "האם XYZ זה בסדר?" הוא מפגר. כל אחד מגדיר "בסדר" איך שבא לו. אם עוד לא הפנמת, אני יכול להפנות אותך.

היו כאן מספיק דיונים שמבהירים שבן אדם ששואל שאלה בסגנון "האם XYZ זה בסדר?" הוא מפגר. כל אחד מגדיר "בסדר" איך שבא לו. אם עוד לא הפנמת, אני יכול להפנות אותך.

נכון, אני שואל אם זה בסדר מבחינתך/מבחינתו

אבל יש קווים אדומים שלא חוצים, אם כל אחד יגדיר בסדר איך שבא לו אתה יכול לתאר לבד מה יקרה.
באותה מידה אני יכול לקום מחר בבוקר ולהחליט שאני ארצח מישהו כי לדעתי זה בסדר כי חיים של בן אדם גם ככה נגמרים בסוף...
אז אני עושה את זה ? לא.
ודרך אגב אם הם היו ככה תופסים פרה ומורידים לה את הראש ומצטלמים עם זה, כולם היו חושבים שזה סדיסטי לא פחות, למה ? כי אם אנחנו אוכלים חיות אנחנו עושים את זה למטרות קיומיות, כי אנחנו צריכים בשר אבל אף אחד לא יקום ויחליט שהוא ירצה להוריד לפרה את הראש ללא תכלית, הרי זה ברור שהם לא אכלו את החתול הזה אחר כך וגם אם כן הם ממש לא צריכים לצלם את זה ולהתגאות בזה, זאת נטו התעללות שלא נחוצה לשום מטרה

אבל יש קווים אדומים שלא חוצים, אם כל אחד יגדיר בסדר איך שבא לו אתה יכול לתאר לבד מה יקרה.
באותה מידה אני יכול לקום מחר בבוקר ולהחליט שאני ארצח מישהו כי לדעתי זה בסדר כי חיים של בן אדם גם ככה נגמרים בסוף...
אז אני עושה את זה ? לא.
ודרך אגב אם הם היו ככה תופסים פרה ומורידים לה את הראש ומצטלמים עם זה, כולם היו חושבים שזה סדיסטי לא פחות, למה ? כי אם אנחנו אוכלים חיות אנחנו עושים את זה למטרות קיומיות, כי אנחנו צריכים בשר אבל אף אחד לא יקום ויחליט שהוא ירצה להוריד לפרה את הראש ללא תכלית, הרי זה ברור שהם לא אכלו את החתול הזה אחר כך וגם אם כן הם ממש לא צריכים לצלם את זה ולהתגאות בזה, זאת נטו התעללות שלא נחוצה לשום מטרה

אז זה בסדר או לא בסדר?
tumblr_lpdkgnkazG1qgev82.jpg

נכון, אני שואל אם זה בסדר מבחינתך/מבחינתו

היו לנו 2 חתולות דיי הרבה זמן ואני אוהב בעלי חיים, ולפי דעתי זה לא בסדר. אבל להפעיל מנגנון שעוצר אותם שממומן מהמיסים של כולנו זה אפילו יותר גרוע.

גם ככה האכיפה הזאת מפגרת, אם אני רוצה לרצוח חתולה גם בלי לאכול אותה אני יכול לעשות את זה בבית שלי עם דלת נעולה ואף אחד לא ישלח אחריה צוות חיפוש.

עזבו אתכם רגע .כל עניין ה"לא יפה" מת מזמן וגם המוסריות.אם תרצו שהאנשים האלו יקבלו עונש תצטרכו להביא תירוץ טוב יותר מ"זה לא מוסרי"
עכשיו השאלה אם יגידו לכם שהם אכלו את החתול אחרי השחיטה..איזה טיעון הגיוני תוכלו להביא שיעניש אותם?..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית