עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הטיעון שלך פשוש? שאם לך פרה זה טעים ולי חתלתול זה טעים, לך מותר ולי אסור?
אם לא אז השאלה שלך היא דיי שאלת סרק.
נשמע מצוין.
אתה מסוג האנשים שהולכים נגד המיינסטרים בכל מחיר הא?
אתה מסוג האנשים שהולכים נגד המיינסטרים בכל מחיר הא?
מותר להרוג למטרות אכילה, כמובן.לי בן אדם טעים.
מותר לי?
מותר להרוג למטרות אכילה, כמובן.
רגע, כבר למדת לקרוא או שעוד לא עברתם על זה בבית ספר?
אחי, אני נגד המיינסטרים.
אז אם הם אכלו את החתול שבתמונה זה בסדר?
היו כאן מספיק דיונים שמבהירים שבן אדם ששואל שאלה בסגנון "האם XYZ זה בסדר?" הוא מפגר. כל אחד מגדיר "בסדר" איך שבא לו. אם עוד לא הפנמת, אני יכול להפנות אותך.
היו כאן מספיק דיונים שמבהירים שבן אדם ששואל שאלה בסגנון "האם XYZ זה בסדר?" הוא מפגר. כל אחד מגדיר "בסדר" איך שבא לו. אם עוד לא הפנמת, אני יכול להפנות אותך.
יש לך את הפויקה הגדול הזה שקניבלים משתמשים בו בסרטים מצוירים?אז בוא אלי הביתה, אני רעב.
אבל יש קווים אדומים שלא חוצים, אם כל אחד יגדיר בסדר איך שבא לו אתה יכול לתאר לבד מה יקרה.
באותה מידה אני יכול לקום מחר בבוקר ולהחליט שאני ארצח מישהו כי לדעתי זה בסדר כי חיים של בן אדם גם ככה נגמרים בסוף...
אז אני עושה את זה ? לא.
ודרך אגב אם הם היו ככה תופסים פרה ומורידים לה את הראש ומצטלמים עם זה, כולם היו חושבים שזה סדיסטי לא פחות, למה ? כי אם אנחנו אוכלים חיות אנחנו עושים את זה למטרות קיומיות, כי אנחנו צריכים בשר אבל אף אחד לא יקום ויחליט שהוא ירצה להוריד לפרה את הראש ללא תכלית, הרי זה ברור שהם לא אכלו את החתול הזה אחר כך וגם אם כן הם ממש לא צריכים לצלם את זה ולהתגאות בזה, זאת נטו התעללות שלא נחוצה לשום מטרה
אז זה בסדר או לא בסדר?![]()
נכון, אני שואל אם זה בסדר מבחינתך/מבחינתו