עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין דבר כזה הכי טוב , משלבים כול התרגילים לאורך זמן על מנת ליצור אימפקט מרבי של שרירי הגב.
אז מה אתה מציע?:nono:
שמעו שאני עושה בנט אובר אפילו בטכניקה טובה אז כואב לי בגב וזה לא השריר ופריצת דיסק בגיל כזה לא שווה אז אני הולך לעשות בכבל נראה לי.
ובנוסף בדדליפט גם פעם אחת עשיתי את זה וכאב לי הגב גם.
גם הרבה אומרים לי לא לעשות את התרגילים האלה ושזה הורס את הגב ואני אקבל פריצת דיסק וזה לא הגיל מתאים וכד'.. הם צודקים?
גם ביוטיוב למשל מייק צ'אנג (sixpackshortcuts) אמר שמומלץ בגיל ההתבגרות לא לעשות דדליפט ואוברהד פרס בגלל שזה יכול לפגוע בעצם הגדילה או משהו כזה
אח שלי בן ה4 מבין יותר מהמייק 'צאנג הזה, הוא שווה לתחת.שמעו שאני עושה בנט אובר אפילו בטכניקה טובה אז כואב לי בגב וזה לא השריר ופריצת דיסק בגיל כזה לא שווה אז אני הולך לעשות בכבל נראה לי.
ובנוסף בדדליפט גם פעם אחת עשיתי את זה וכאב לי הגב גם.
גם הרבה אומרים לי לא לעשות את התרגילים האלה ושזה הורס את הגב ואני אקבל פריצת דיסק וזה לא הגיל מתאים וכד'.. הם צודקים?
גם ביוטיוב למשל מייק צ'אנג (sixpackshortcuts) אמר שמומלץ בגיל ההתבגרות לא לעשות דדליפט ואוברהד פרס בגלל שזה יכול לפגוע בעצם הגדילה או משהו כזה
אני הולך לנסות דדליפט עוד פעם אחת בשביל לראות מה המצב..אח שלי בן ה4 מבין יותר מהמייק 'צאנג הזה, הוא שווה לתחת.