הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ איזה חתירה הכי טובה?

Mustic5

משתמש פעיל
325
0
נק' מוניטין:
0
325
0
איזה חתירה הכי טובה?
בנט אובר, פנדליי, מסור, תמיכת חזה, כבל וכד'
ואיך לתת יותר דגש לרחב גבי?

אין דבר כזה הכי טוב , משלבים כול התרגילים לאורך זמן על מנת ליצור אימפקט מרבי של שרירי הגב.

אני אישית אוהד גדול של תרגילים כבדים ותווך תנועה גדול ולכן אני יבחר במסור כי מצד אחד העבודה בו היא עבודה כבדה ומצד שני נותנת לך אופציה לתווך תנועה גדול מאוד וגם יותר קל לשמור בו על טכניקה טובה עם כי אני חייב לציין שממניעי אגו אני הרבה פעמים בוחר לעשות BOR בגלל שאני יכול להעמיס בו הרבה משקל על המוט

לדעתי מתח ומסור(חתירה בדאמבלים )יעבוד טוב גם ככה מה שעושה גם רחב זה דדליפט

• פותח/ת השרשור
שמעו שאני עושה בנט אובר אפילו בטכניקה טובה אז כואב לי בגב וזה לא השריר ופריצת דיסק בגיל כזה לא שווה אז אני הולך לעשות בכבל נראה לי.
ובנוסף בדדליפט גם פעם אחת עשיתי את זה וכאב לי הגב גם.
גם הרבה אומרים לי לא לעשות את התרגילים האלה ושזה הורס את הגב ואני אקבל פריצת דיסק וזה לא הגיל מתאים וכד'.. הם צודקים?
גם ביוטיוב למשל מייק צ'אנג (sixpackshortcuts) אמר שמומלץ בגיל ההתבגרות לא לעשות דדליפט ואוברהד פרס בגלל שזה יכול לפגוע בעצם הגדילה או משהו כזה

שמעו שאני עושה בנט אובר אפילו בטכניקה טובה אז כואב לי בגב וזה לא השריר ופריצת דיסק בגיל כזה לא שווה אז אני הולך לעשות בכבל נראה לי.
גם הרבה אומרים לי לא לעשות את התרגילים האלה ושזה הורס את הגב ואני אקבל פריצת דיסק וזה לא הגיל מתאים וכד'.. הם צודקים?
גם ביוטיוב למשל מייק צ'אנג (sixpackshortcuts) אמר שמומלץ בגיל ההתבגרות לא לעשות דדליפט ואוברהד פרס בגלל שזה יכול לפגוע בעצם הגדילה או משהו כזה

אם הטכניקה טובה אין בעיה עם שום תרגיל כל עוד התוכנית נורמלית ולא עמוסה מידי.
תעשה מתח אם יש לך לחץ על הזקופי גב, זה מה שאני עושה...

אח שלי בן ה4 מבין יותר מהמייק 'צאנג הזה, הוא שווה לתחת.

• פותח/ת השרשור
אח שלי בן ה4 מבין יותר מהמייק 'צאנג הזה, הוא שווה לתחת.
אני הולך לנסות דדליפט עוד פעם אחת בשביל לראות מה המצב..
זאת התוכנית שלי:
לחיצה אופקית - בנץ' 3x10
משיכה אופקית - חתירה 2x10
לחיצה אנכית - דאמבל פרס 3x10
משיכה אנכית - מתח רחב 2x10
סופרסט ידיים - כפיפות מרפקים עם משקולות בישיבה + פושדאון 2x12
קואדס דומיננט - סקוואט או לג פרס (שני התרגילים עושים לי הרבה לחץ בגב ואני לא מרגיש נוח איתם) 2x10
היפס דומיננט - תרגיל לבחירה (וריאציה של דדליפט, היפרס, GHR, כפיפות ברך) 2x10 (זה צריך להיות יותר האמס דומיננט)
ליבה - ורטיקל לג רייס עם טוויסט 2x12

מישהו יכול להגיד לי מה לשפר?
רגליים אני לא רוצה להעמיס כי אני כדורגלן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית