הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אומגה 3 ואקנה

Anabolizm

משתמש קבוע
1,289
42
נק' מוניטין:
442
1,289
42
חג שמח.
יש לי בעיה לגביי האומגה 3- אני לא יכול שלא לשים לב לזה שכל פעם שאני משתמש בתוסף תזונה הזה יש לי גדילה של פצעים על הפנים.
מישהו אולי יודע למה קורה דבר כזה ? והאם אפשר לעשות עם זה משהו ?
תודה רבה לעוזרים 😃

ממש מוזר אני משתמש באומגה 3 יום יום ולא מרגיש כאילו זה מגביר את הכמות של הפצעים בפנים

• פותח/ת השרשור
זה ממש מוזר..זה קורה לי רק כשאני משתמש באומגה 3. זה הרי שמן, וידוע ששמן הוא גרום לפצעים על הפנים (בגיל ההתבגרות לפחות, ואני בן 20 כבר), ומה גם שהכמות היא דיי זניחה- כ3 גרם שומן. בגלל זה אני לא מבין מה הבעיה ואיך זה באמת משפיע עלי ככה ://

שמן הוא לא הגורם לפצעים זה מיתוס , כמות הפחמימות בתפריט היא הגורם

לא יודע איך החלטת שכמות הפחמימות היא הגורם , המקס' שאני ראיתי זה קורלציה בין רמות גבוהות של אינסולין לאקנה. (מחקרים אפידמיולוגים- לא מוכיחים מה גורם לדבר)

לא יודע איך החלטת שכמות הפחמימות היא הגורם , המקס' שאני ראיתי זה קורלציה בין רמות גבוהות של אינסולין לאקנה. (מחקרים אפידמיולוגים- לא מוכיחים מה גורם לדבר)
הייתי אצל מספר מומחים באקנה והם אמרו לי מילה במילה את התגובה שכתבתי לך למעלה ,גם EMZ טוען ככה
וגם אני יכול להעיד על עצמי שבחיטוב שעשיתי דל פחמימה אכלתי המון שומן (אגוזים,גינה צהובה שמנה ועוד..) וכל הפצעים ירדו לי לגמרי
עכשיו שחזרתי למסה הם חזרו , ומסה אני אוכל מינימום שומן מקסימום פחמימה

הייתי אצל מספר מומחים באקנה והם אמרו לי מילה במילה את התגובה שכתבתי לך למעלה ,גם EMZ טוען ככה
וגם אני יכול להעיד על עצמי שבחיטוב שעשיתי דל פחמימה אכלתי המון שומן (אגוזים,גינה צהובה שמנה ועוד..) וכל הפצעים ירדו לי לגמרי
עכשיו שחזרתי למסה הם חזרו , ומסה אני אוכל מינימום שומן מקסימום פחמימה

אני לא טוען ששומן גורם, ולא טוען שפחמימות לא גורם. אני טוען שעד כמה שידוע לי אין שום מחקר שהוכיח את זה , מצאו קשר בין רמות אינסולין גבוהות ( שנגרמות מצריכה של פחמימות בין השאר אבל לא רק, גם חלבון, וחלב שמיוחד מקפיץ!) לאקנה.
לגבי המקרה שלך בלי לדעת יותר מידי פרטים אני כבר יכול למצוא סיבות נוספות שהשפיעו , מה למשל העובדה שבחיטוב היית בגרעון קלורי לעומת המסה שבה היית בפלוס קלורי?

אקנה נקרא גם בשם ''סוכרת של העור'', אם יש גורם תזונתי שגורם לכך זה הפחמימות ולא השומן.
גם אני הייתי על דל פחמימה וזה רק שיפר את המצב.
לא לכל דבר צריך מחקר, לפעמים נסיון אישי זה מספיק.

• פותח/ת השרשור
כל זה טוב ויפה, אבל אני לא עובר את ה100 גרם פחמימות ביום- יום, ואף פעם לא הייתה לי בעיה כזאת של פצעים על הפנים..
אז שוב, מאיפה זה בא ? אף אחד לא שמע על תופעות לוואי של פצעים על הפנים מאומגה 3 ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית