עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך אני אוהב את הפורום הזה... עם התגובות הארוכות והמשובחות שלו :]מתאמן רק SW?
איך אני אוהב את הפורום הזה... עם התגובות הארוכות והמשובחות שלו :]
לא, לא מתאמן רק SW...
אני מבין שתגובות על הסרטון אני לא אקבל... :/אז נשאל אתה זה יותר מסודר 😃
איך בנויים האימונים שלך לאורך כל השבוע, אתה משלב גם אימונים כח?
אני מבין שתגובות על הסרטון אני לא אקבל... :/
מה זה משנה איך בנויים האימונים שלי !?!?!
פעמיים בשבוע אימון כוח FBW + לפעמים אימוני SW, לפעמיים קרוספיט, לפעמיים אירובי, לפעמיים משקולות תווך חזרות גבוה לריקון גליקוגן, לפעמיים פארקור & פריראן...
סגור הנושא ?..
אנחנו לא עוסקים ב-SW, איזה עצות אתה רוצה לקבל? אתה יודע יותר טוב מאיתנו איך לתכנן את האימונים, והסרטון הרי ערוך (בניגוד לסרטוני טכניקה/משקל), אז מה בדיוק ציפית לקבל כתגובות.איפה אתם רואים פה תוקפנות..? אתם יודעים באיזה טון דיבור כתבתי את זה ?.. מעניין D:
וזה לא שבקשתי תגובות טובות ומחמאות... פשוט זה לגיטימי לקבל תגובות על הסרטון עצמו, בין אם הן טובות או לא, ביקורת ועצות לשיפור.
ומה קשור שכבר העלאתי סרטונים בסגנון הזה..? אז אני מבין שאם בן אדם מעלה סרטון של 100 קילו סקוואט אז כשהוא יעלה סרטון של 150 אין טעם להגיב לו... סך הכל סקוואט, אותו הדבר...
ומי ששאל לגבי הגיל - כתוב בצד: 21
לפי הדיבור הזהר רואים שאף פעם לא שיפרת את הסקוואט שלך מ100 ל150.איפה אתם רואים פה תוקפנות..? אתם יודעים באיזה טון דיבור כתבתי את זה ?.. מעניין D:
וזה לא שבקשתי תגובות טובות ומחמאות... פשוט זה לגיטימי לקבל תגובות על הסרטון עצמו, בין אם הן טובות או לא, ביקורת ועצות לשיפור.
ומה קשור שכבר העלאתי סרטונים בסגנון הזה..? אז אני מבין שאם בן אדם מעלה סרטון של 100 קילו סקוואט אז כשהוא יעלה סרטון של 150 אין טעם להגיב לו... סך הכל סקוואט, אותו הדבר...
ומי ששאל לגבי הגיל - כתוב בצד: 21