הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון StreetWorkout - What U Gonna Do

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26

בסוף הסרטון אימון רגליים מטורף, ככה מאמנים רגליים ב SW 🤪

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אז נשאל אתה זה יותר מסודר 😃
איך בנויים האימונים שלך לאורך כל השבוע, אתה משלב גם אימונים כח?

• פותח/ת השרשור
אז נשאל אתה זה יותר מסודר 😃
איך בנויים האימונים שלך לאורך כל השבוע, אתה משלב גם אימונים כח?
אני מבין שתגובות על הסרטון אני לא אקבל... :/
מה זה משנה איך בנויים האימונים שלי !?!?!
פעמיים בשבוע אימון כוח FBW + לפעמים אימוני SW, לפעמיים קרוספיט, לפעמיים אירובי, לפעמיים משקולות תווך חזרות גבוה לריקון גליקוגן, לפעמיים פארקור & פריראן...
סגור הנושא ?..

אני מבין שתגובות על הסרטון אני לא אקבל... :/
מה זה משנה איך בנויים האימונים שלי !?!?!
פעמיים בשבוע אימון כוח FBW + לפעמים אימוני SW, לפעמיים קרוספיט, לפעמיים אירובי, לפעמיים משקולות תווך חזרות גבוה לריקון גליקוגן, לפעמיים פארקור & פריראן...
סגור הנושא ?..

אתה ב LBS באמת ציפית לקבל תגובות על SW ?
בתור אקרובטיקה זה מרשים.
ולמה אתה כל כך זועף?

שאלתי שאלה לגיטימית, אתה לא חייב להיות כל כך עצבני. חוץ מזה אמרתי לך בסירטון הקודם כל הכבוד. אין לי יותר מה כל כך להגיב לך בנושא כי אני לא מתמצא, לכן גם שאלתי איך בנויים האימונים שלך...
אתה לא חייב להיות כל כך תוקפני. יום טוב.

העלת כבר סרטון או 2 שקשורים לנושא הזה , אמרו לך פעם פעמיים כל הכבוד ושיש לך אחלה שליטה בגוף , מה אתה עוד רוצה ? כולה שאלו איך אתה משלב את האימונים האלה עם אימוני כוח ואיך סדר האימונים שלך נראה (לפי מה שרשמת לא משהו בכלל) אז למה התוקפנות הזאת ?

• פותח/ת השרשור
איפה אתם רואים פה תוקפנות..? אתם יודעים באיזה טון דיבור כתבתי את זה ?.. מעניין D:
וזה לא שבקשתי תגובות טובות ומחמאות... פשוט זה לגיטימי לקבל תגובות על הסרטון עצמו, בין אם הן טובות או לא, ביקורת ועצות לשיפור.
ומה קשור שכבר העלאתי סרטונים בסגנון הזה..? אז אני מבין שאם בן אדם מעלה סרטון של 100 קילו סקוואט אז כשהוא יעלה סרטון של 150 אין טעם להגיב לו... סך הכל סקוואט, אותו הדבר...

ומי ששאל לגבי הגיל - כתוב בצד: 21

איפה אתם רואים פה תוקפנות..? אתם יודעים באיזה טון דיבור כתבתי את זה ?.. מעניין D:
וזה לא שבקשתי תגובות טובות ומחמאות... פשוט זה לגיטימי לקבל תגובות על הסרטון עצמו, בין אם הן טובות או לא, ביקורת ועצות לשיפור.
ומה קשור שכבר העלאתי סרטונים בסגנון הזה..? אז אני מבין שאם בן אדם מעלה סרטון של 100 קילו סקוואט אז כשהוא יעלה סרטון של 150 אין טעם להגיב לו... סך הכל סקוואט, אותו הדבר...

אנחנו לא עוסקים ב-SW, איזה עצות אתה רוצה לקבל? אתה יודע יותר טוב מאיתנו איך לתכנן את האימונים, והסרטון הרי ערוך (בניגוד לסרטוני טכניקה/משקל), אז מה בדיוק ציפית לקבל כתגובות.

לפי הדיבור הזהר רואים שאף פעם לא שיפרת את הסקוואט שלך מ100 ל150.

אני חושב שהסרטון לא שגרתי ומעניין ועדיף סרטונים כאלו מהאבקות בסקייפ בתשלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית