עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באופן אישי, אני "לא מאמין" בתוכניות שהן לא תוכניות. 2 תרגילי נפח + תרגיל כוח = רשימת מכולת. אני לא בקטע של לעשות תרגילים, אלא בקטע של להתקדם בתרגילים. מתי מוסיפים משקל? כמה? מה קורה כשמגיעים לכשל?
בקיצור, אני לא מתלהב מהרעיון. וזה לא אומר שהוא לא יכול לעבוד בשביל הרבה מאוד אנשים. אני באופן אישי פשוט נאצי בקטע של סדר ארגון ופרפקציוניזם.
תעשה 3 אימוני היפטורפיה ו2 אימוני כוח בשבוע
גם התכנית שאתה מדבר עליה היא 5 אימונים בשבוע.
אם היא טובה? לא יודע, לך תדע.
יש לי קצת בעיה עם זה שהוא כביכול משווק את התכנית כזאת שהביאה אותו לאן שהוא היום.
שמע הבן אדם בטוח על משהו, למרות שהוא טוען שהוא טבעי. לפחות על משהו ששורף שומנים.
אגב שאלתי אותו פעם אחת מה לעשות אחרי ה12 שבועות של התכונית והוא אמר לי שזה שמור רק ללקוחות שלו אבל תמורת סכום כספי הוא יוכל לאמן אותי דרך האינטרנט. המחיר הכספי היה מן הסתם מטורף.
מה ההיגיון? 5 אימונים למתאמן טבעי זה לא יותר מידי?
אימונים לא מכומתים במספר הפעמים שאתה הולך לחדר הכושר או בזמן. אימונים מכומתים בעבודהמה ההיגיון? 5 אימונים למתאמן טבעי זה לא יותר מידי?
מה היא עמדתך על התוכנית 5/3/1 של וונדלר? כאשר התרגילי עזר לפלג גוף תחתון זה boring but big (סקואט 5X10 אחרי סקואט 5\3\1)הבעיה בתוכנית זו התדירות
אתה מתאמן רק פעם בשבוע על לחיצות למשל
זה דומה בגסות ל5/3/1 של וונדלר, תרגיל אחד כוח והשאר נפח רק שפה אין לך פרס
תעשה כבר 5/3/1 עדיף
מה היא עמדתך על התוכנית 5/3/1 של וונדלר? כאשר התרגילי עזר לפלג גוף תחתון זה boring but big (סקואט 5X10 אחרי סקואט 5\3\1)
ההתקדמות יכולה ליהיות טובה?
מה אתה ממליץ לעשות באמת + עד כמה שאתה יכול או להשאר על המספר חזרות המתוכנן ולתת נפח מתרגילי עזר?כל עוד תקפיד על נפח, אתה תתקדם.
מה אתה ממליץ לעשות באמת + עד כמה שאתה יכול או להשאר על המספר חזרות המתוכנן ולתת נפח מתרגילי עזר?
אין קשר בין התרגיל העיקרי לבין תרגילי העזר. לך על מקסימום בעיקרי והשלם את העבודה עם נפח.
אני עשיתי טעות וויתרתי בשלב מסוים על נפח בסקוואט כעזר וזה עכב את ההתקדמות שלי.
לגבי הסקואט והדדליפט איזה תרגילי עזר היית בוחר?
אני מתחיל סבב שלישי אני שוקל להתחיל
סקואט 5\3\1
סקואט 5X10
תרגיל להאמס
דדליפט 5\3\1
גוד מורנינג 5X10
בטן
מה דעתך?
מה ההיגיון? 5 אימונים למתאמן טבעי זה לא יותר מידי?