הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ של מתחילים לא לצחוק בבקשה

• פותח/ת השרשור Elad
  • פורסם בתאריך

Elad

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
יש כזה דבר שעובד על כוח השריר ומשהו שעובד על עיצוב השריר עכשיו השאלה שלי היא מה צריך לעשות בשביל כל אחד מהם?[אני יודע ששאלה של מתחיל זה מה שאני]תודה.

בגדול מאוד, על עיצוב עובדים משקלים יחסית נמוכים והרבה חזרות.
על כח עובדים מעט חזרות עם משקלים כבדים.

למשל בשביל עיצוב עושים 12 חזרות ובשביל כח 3-5. ככה זה בגדול מאוד...

אני חושב שהוא מדבר על כוח השריר אז הוא מיתכוון איך אפשר להגדיל אותו אבל עדיין לישמור על חזק ..
כאילו יש אנשים שיביאו אגרוף אחד והוא יהיה ממש חזק אאגרופ שני יהיה קצת פחות חזק וגם אגרוף שלישי האגרוף ה10 שלו ביכלל לא יהיה דומה לאגרוף הראשון שלו
ויש כאלה שיביאו אגרוף אחד יהיה חזק השני יהיה באותה מדיה וככה גם העשירי..

• פותח/ת השרשור
אני מדבר על זה שאני רוצה יותר לעצב אותו מאשר לחזק אותו מבינים?
ולפי המשקל שלי בצד כדי לי להוריד אחוזי שומן?כי בבטן יש קצת שומן..

נערך לאחרונה:
בוא אני אסביר לך משהו... אם הגובה שלך זה 1.67 כמו שכתבת... ואתה שוקל 50 קילו... אין לך שומן עודף בבטן... פשוט אין לך שרירי בטן. אתה פשוט רזה מאוד בלי יותר מדי שריר.

אתה לא צריך לעצב, אין מה לעצב. אתה צריך קודם כל להתחיל לאכול כמו שצריך וזה יהיה כתוב בלינק הבא:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=972

ולשלב תוכנית אימונים מתאימה שכתובה בלינק הבא:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=3455

תבנה תוכנית אימונים ותזונה, תציג באתר, ויתקנו לך בהתאם.

אין דבר כזה עבודה לעיצוב שריר. עיצוב שריר זה פאקטור של היפרתרופיה (מסה) והורדת אחוזי שומן, שגם את זה בד"כ לא ניתן להשיג יחדיו אלא אם כן אתה מתאמן מתחיל.

עבודה עיקרית של 5-8 חזרות וקצת עבודה של 8-15 חזרות תתרום להתהליכים של הגדלת מסת שריר ו"העיצוב" שלו הוא משהו שנקבע גנטי לחלוטין.

אנשים שאומרים לך ש 20 חזרות זה לעיצוב, הם אותם אנשים שיגידו שמשקולות פוגעות בצמיחה.
זה מיתוס!!!

• פותח/ת השרשור
אוקי אנשים ולגבי הבטן אני עובד עליה כבר הרבה זמן מרגישים תקוביות אבל יש שכבת שומן שמסתירה אותה אני יעלה תמונה יותר מאוחר

זה די הגיוני שאם אתה יורד בשומן אתה יורד במשקל אתה יודע...
חוץ מזה שאם אתה באמת 1.70 על 50 קילו, זה קצת נראה לי מוזר שאתה רוצה להוריד שומן.

זה די הגיוני שאם אתה יורד בשומן אתה יורד במשקל אתה יודע...
חוץ מזה שאם אתה באמת 1.70 על 50 קילו, זה קצת נראה לי מוזר שאתה רוצה להוריד שומן.

פעם אחרונה שסגרתי שבת ראיתי בנאדם ששוקל 60 קילו והיה מטר 80 וחשב שיש לו שומן בבטן ובגלל זה הוא לא רואה את הקוביות בבטן... את המעט עור שהוא הצליח למשוך מהבטן הוא חשב שזה שומן.

כשהייתי מתאבק שקלתי 66 והגובה שלי הוא 1.65 והייתי עם 11 אחוז שומן... שריר שוקל המון אבל עדין... קצת פרופורציה

אני לא ממש מתלהב מקוביות האמתי...
זה יותר מרשים לראות קיר עבה בבטן ונפח של ה CORE מאשר קוביות משורטטות, אפילו גם אם יש בטן קטנה למטה.
אם יש כבר כרס, אז חיטוב זה בהחלט במקום.

• פותח/ת השרשור
כן אני לא יודע עם זה עור או שומן כי כבר לא הגיוני לפי המשקל... יש מצב שזה גנטי כי גם לאחי התאום יש את זה והוא רזה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית