הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון יהומבין בתור ממריץ

nadavba55

משתמש פעיל
561
1
נק' מוניטין:
-7
561
1
מישהו לקח פעם יוהמבין בתור ממריץ בלבד?
אני זוכר ששנה שעברה לקחתי אותו,אבל לא במינונים המומלצים אלה פחות,ואני זוכר שהוא ממש עזר לי לשמור על דופק גבוה
השאלה מה אתם אומרים כדי לקחת אותו פשוט בתור ממריץ ביחד עם קפאין?

אני יכול להעיד רק על עצמי, וזה רחוק ממשפר ביצועים. זה מוריד מהביצועים. זה גורם לך לתחושה של שואה ורצון עז למות. אני מניח שהשילוב עם הצום הוא חלק בלתי נפרד מהעניין.

תלוי איך אתה מגיב אליו.
לי גרם להרגיש על הפנים. עצבנות\מתח.

ממריץ בתור מה אבל? לפני אימון או סתם ממריץ במהלך היום?

• פותח/ת השרשור
תלוי איך אתה מגיב אליו.
לי גרם להרגיש על הפנים. עצבנות\מתח.

ממריץ בתור מה אבל? לפני אימון או סתם ממריץ במהלך היום?

לפני אירובי.
שנה שעברה הוא ממש נתן לי אנרגיה,אבל כנראה שהגוף התחיל להתרגל עליו אז קצת ירד לו האפקט
סתם רציתי לדעת אם עוד מישהו משתמש בו בתור ממריץ בלבד

לא חבל אבל?
יהומבין טוב בכל אחוז שומן ואפקטיבי בכל מצב אבל לפחות בהנחה שאתה יודע שאתה בגירעון קלורי כלשהו בסוף יום..
בתור ממריץ יש מלא דברים אחרים שיהיו יותר טובים במידה ואתה לא רוצה להתחטב קצת ולהיעזר ביהומבין

לא חבל אבל?
יהומבין טוב בכל אחוז שומן ואפקטיבי בכל מצב אבל לפחות בהנחה שאתה יודע שאתה בגירעון קלורי כלשהו בסוף יום..
בתור ממריץ יש מלא דברים אחרים שיהיו יותר טובים במידה ואתה לא רוצה להתחטב קצת ולהיעזר ביהומבין
איך החלטת כזה דבר?
אם הוא טוב בכל אחוז שומן למה ההמלצות הם להשתמש בו באחוז של 12 ומטה?

• פותח/ת השרשור
איך החלטת כזה דבר?

במבה ,אם אני לא טועה משה הסביר באחד הפוסטים (ממש ישנים)שהחומר גורם לניוד שומן מתאי ביטא,במקום מאלפא ואם אני לא טועה זה השומן העיקש
עכשיו אין טעם לשורף שומן עיקש על %שומן גבוה אלה רק לשרוף שומן,ושאתה מגיע ל%נמוך היהומבין עוזר לגוף שלך להתשמש בשומן מתאים שונים(עיקש)
שוב פעם יש כאן הרבה אם

במבה ,אם אני לא טועה משה הסביר באחד הפוסטים (ממש ישנים)שהחומר גורם לניוד שומן מתאי ביטא,במקום מאלפא ואם אני לא טועה זה השומן העיקש
עכשיו אין טעם לשורף שומן עיקש על %שומן גבוה אלה רק לשרוף שומן,ושאתה מגיע ל%נמוך היהומבין עוזר לגוף שלך להתשמש בשומן מתאים שונים(עיקש)
שוב פעם יש כאן הרבה אם
נו אז מה אתה אומר פה בעצם ? אתה מסכים עם במבה ?

איך החלטת כזה דבר?

כי באחוזי שומן נמוכים הוא הכי אפקטיבי והכי כדאי לקחת אותו שם, זה לא אומר שהוא לא יעשה עבודה באחוזים קצת יותר גבוהים....
מיותר זה כן ,אבל עדיין עובד..

כי באחוזי שומן נמוכים הוא הכי אפקטיבי והכי כדאי לקחת אותו שם, זה לא אומר שהוא לא יעשה עבודה באחוזים קצת יותר גבוהים....
מיותר זה כן ,אבל עדיין עובד..
אתה נוגד את עצמך
מיותר זה כן אבל עדיין עובד?
אם זה עובד-זה לא מיותר...תחליט

שוב פעם יש כאן הרבה אם
אתה ממש לא נוגד את מה שאמרתי

אתה נוגד את עצמך
מיותר זה כן אבל עדיין עובד?
אם זה עובד-זה לא מיותר...תחליט

מיותר הכוונה שלא בטוח שהייתי עושה את זה מעל 12%, לומר שזה טעות פטאלית וביזבוז טוטלי להשתמש ביהומבין מעל לאחוז הזה לא יהיה נכון בהכרח..
לא כל אחד יכול רוצה או מסוגל להתמודד ולהישאר באחוז שומן נמוך לאורך זמן, אז מה לוותר לגמרי על החומר במידה ויש לך? כל אחד והשיקול שלו
אני כרגע ב 14 אחוז שומן ואין לי כוח להגיע ל 12 11 ורק אז להשתמש ביהומבין, אז אני שוקל להיעזר בו לפני ופשוט להגיע ל 12 11 ולהישאר שם.. אישית אני נראה חטוב מאוד ב 11 12 אחוז ואין לי בעייה לא לרדת מתחת ולהתחיל לעלות מאסה שוב..
עובדה שגם במחקר המפורסם על השחקני כדורגל שאפילו לא הקפידו על לשמור מרחק מאינסולין תוך כדי, ירדו יפה מאוד בשומן בצורה די מהירה אם אני לא טועה זה היה בשבועיים לא סגור על זה, אז דברים כן יכולים לקרות בסופו של דבר כל אחד מגיב אחרת לחומר..

נערך לאחרונה:
ותמיד אפשר גם לא להשתמש בכלל ביהימבין בפרוטוקולים גם לייל טען את זה באחד הראיונות שקיים.

• פותח/ת השרשור
אתה ממש לא נוגד את מה שאמרתי

חח אניי גם לא מנסה לסתור אותך,סתם רציתי לשאול את החברי שיצא להם להשתמש ביהומבין האם יותר קל לכם לשמור על דופק גבוה בזמן פעילות אירובית עם יוהמבין??

מיותר הכוונה שלא בטוח שהייתי עושה את זה מעל 12%, לומר שזה טעות פטאלית וביזבוז טוטלי להשתמש ביהומבין מעל לאחוז הזה לא יהיה נכון בהכרח..
לא כל אחד יכול רוצה או מסוגל להתמודד ולהישאר באחוז שומן נמוך לאורך זמן, אז מה לוותר לגמרי על החומר במידה ויש לך? כל אחד והשיקול שלו
אני כרגע ב 14 אחוז שומן ואין לי כוח להגיע ל 12 11 ורק אז להשתמש ביהומבין, אז אני שוקל להיעזר בו לפני ופשוט להגיע ל 12 11 ולהישאר שם.. אישית אני נראה חטוב מאוד ב 11 12 אחוז ואין לי בעייה לא לרדת מתחת ולהתחיל לעלות מאסה שוב..
עובדה שגם במחקר המפורסם על השחקני כדורגל שאפילו לא הקפידו על לשמור מרחק מאינסולין תוך כדי, ירדו יפה מאוד בשומן בצורה די מהירה אם אני לא טועה זה היה בשבועיים לא סגור על זה, אז דברים כן יכולים לקרות בסופו של דבר כל אחד מגיב אחרת לחומר..
זה שאתה הולך להתשתמש בזה ב14 א.ש שומן זאת החלטה שלך ואני אישית לא הייתי עושה אותה כי אין טעם ואני לא חושב שזה יגרום לך לרדת מהר יותר
וגם השימוש של זה באחוזי שומן גבוהים (אתה אמרת ב"כל אחוז שומן") חסרי תועלת וגם חבל על הכסף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית