הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה סקוואט 110 קילו

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max

בדיקת טכניקה בסקוואט תרשמו בבקשה הערות,ביקורות אני מודע לזה שהטכניקה לא מושלמת ואני צריך לשפר אותה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
דבר ראשון - מה לעזאזל אתה חושב לעצמך כשאתה לוקח את המוט ככה?! זה מסוכן רצח אחי, תמידדדדדד להיכנס הפוך!
בקשר לסקוואט: לא הצלחתי לקלוט אם אתה עושה LB או HB, אבל בכללי הברכיים שלך מאוד מאוד מאוד גולשות [מותר לגלוש בקטנה אבל זה עובר את גבול הטעם הטוב] ונראה שאתה לא פותח ברכיים מספיק לצדדים; מעבר לזה אתה גם יורד ממש מהר ובחזרות האחרונות אתה לא שובר מקביל כי אתה אמור להתיישב בין הרגליים אבל הברכיים כ"כ גולשות ולא פתוחות לצדדים שאתה פשוט לא מצליח לרדת עמוק; הגב שלך מאוד קורס, תעבוד על אחיזה יותר חזקה וחזה מוצק ומורם.

תקבע את הרגליים יותר חחזק
תכווץ את השכמות חזק תרים מרפקים למעלה גבוה ורק אז תרים את המוט מהסטנד , זה יעזור לך לשמור את החזה למעלה ולא לקרוס
תפתח קצת פיסוק יותר רחב ותרד קצת יותר עמוק
תצלם פעם הבאה מלמטה

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון - מה לעזאזל אתה חושב לעצמך כשאתה לוקח את המוט ככה?! זה מסוכן רצח אחי, תמידדדדדד להיכנס הפוך!
בקשר לסקוואט: לא הצלחתי לקלוט אם אתה עושה LB או HB, אבל בכללי הברכיים שלך מאוד מאוד מאוד גולשות [מותר לגלוש בקטנה אבל זה עובר את גבול הטעם הטוב] ונראה שאתה לא פותח ברכיים מספיק לצדדים; מעבר לזה אתה גם יורד ממש מהר ובחזרות האחרונות אתה לא שובר מקביל כי אתה אמור להתיישב בין הרגליים אבל הברכיים כ"כ גולשות ולא פתוחות לצדדים שאתה פשוט לא מצליח לרדת עמוק; הגב שלך מאוד קורס, תעבוד על אחיזה יותר חזקה וחזה מוצק ומורם.
לגבי המוט זה היה רק בשביל הסרטון אני בדרך כלל תמיד לוקח הפוך (אין מקום לצלם מזווית כזאת אם הייתי עושה רגיל )
זה LB ...
רק שראיתי את הסרטון הבנתי כמה שהטכניקה חרא אני יעבוד על כל הדברים אימון הבא ויעלה סרטון עם טכניקה נורמאלית - תודה על התגובה !

צא הפוך
החזה קורס
אתה גולש עם הברכיים
העומק גבולי (פחות קריטי כרגע, תתקן את שאר הדברים קודם)
תוריד משקל

• פותח/ת השרשור
תכווץ את השכמות חזק תרים מרפקים למעלה גבוה ורק אז תרים את המוט מהסטנד , זה יעזור לך לשמור את החזה למעלה ולא לקרוס
תצלם פעם הבאה מלמטה
תודה רבה ! אני יעבוד על זה ויתקן לאימון הבא אבל רק מזתומרת לקבוע את הרגליים יותר חזק ? ואתה בטוח לגבי הרוחב של הפיסוק?
אימון הבא סרטון חדש אני יעבוד על כל מה שאמרת ויצלם שוב

צא הפוך
החזה קורס
אתה גולש עם הברכיים
תוריד משקל
תודה ,רק שראיתי את הסרטון שמתי לב לכל זה והבנתי מאיפה באו כל הכאבים בגב תחתון - חרא טכניקה אימון הבא סרטון חדש

• פותח/ת השרשור
עבדתי על כל מה שאמרתם מקווה שהצלחתי לשפר משהו :&nbsp;<br>סקוואט 105 קילו סט ראשון&nbsp;<br><a href="http://www.youtube.com/watch?v=Q16XCqeLpc4">http://www.youtube.com/watch?v=Q16XCqeLpc4</a><br>סט שני: לא נחתי מספיק חלק מהחזרות ברכיים גולשות - תעבירו לדקה ראשונה&nbsp;<br><a href="http://www.youtube.com/watch?v=8hgfgNSTw38">http://www.youtube.com/watch?v=8hgfgNSTw38</a>&nbsp;&nbsp;<br>אשמח לביקורת והערות&nbsp;

עבדתי על כל מה שאמרתם מקווה שהצלחתי לשפר משהו
סקוואט 105 קילו סט ראשון

סט שני: לא נחתי מספיק חלק מהחזרות ברכיים גולשות - תעבירו לדקה ראשונה

אשמח לביקורות והערות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אשמח לביקורות והערות
קודם כל יש לומר שאני בשוק כי אתה ממש ממש רזה [לפי הסרטון] ועושה 105 אז זה יפה מאוד..
דבר שני בסרטון הראשון [כך נראה, יכול להיות בגלל הזווית] אתה לא שובר מקביל באף אחת מהחזרות, תרד יותר עמוק ותחזיק את החזה מורם. בסה"כ יש שיפור יפה אבל נראה שזה עלה לך בזה שאתה לא שובר מקביל. בסרטון השני אתה כן שובר.

• פותח/ת השרשור
קודם כל יש לומר שאני בשוק כי אתה ממש ממש רזה [לפי הסרטון] ועושה 105 אז זה יפה מאוד..
דבר שני בסרטון הראשון [כך נראה, יכול להיות בגלל הזווית] אתה לא שובר מקביל באף אחת מהחזרות, תרד יותר עמוק ותחזיק את החזה מורם. בסה"כ יש שיפור יפה אבל נראה שזה עלה לך בזה שאתה לא שובר מקביל. בסרטון השני אתה כן שובר.
הזווית בסרטון הראשון לא טובה אני כמעט בטוח שאני כן שובר מקביל בכל החזרות פשוט זה נראה שלא ,כמו שאמרת כנראה בגלל הזווית , היה יותר קשה ממה שחשבתי אבל אני אומר תודה שלא סיימתי את הסקוואטים עם כאבי גב כמו שתמיד היו לי עד עכשיו , ועוד משהו אני שוקל כמעט 90 קילו אולי זה בגלל שאני גבוה - אני מטר שמונים ושבע ולא ממש רזה אני יעלה תמונות בקרוב

• פותח/ת השרשור
צא הפוך
החזה קורס
אתה גולש עם הברכיים
תוריד משקל
תיקנתי והעלתי סרטונים חדשים , יש עוד משהו שאני יכול לתקן או לתת דגש בפעם הבאה?

רואים שיפור יפה בטכניקה. תוציא יותר ברכיים לצדדים ואז לא תצטרך לשלוח את הברכיים קדימה.

אני מציע שתעשה כמה אימונים לשיפור הטכניקה: תוריד משקל ל- 90 קילו, תעשה סקוואט 5X5 עם המשקל הזה (או שנה אותו במהלך התרגיל, זה לא משנה) וכך תוכל לתרגל את הטכניקה. בעוד שני אימונים העלה שוב סרטון שלך ואני בטוח שיהיה שיפור נוסף.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
רואים שיפור יפה בטכניקה. תוציא יותר ברכיים לצדדים ואז לא תצטרך לשלוח את הברכיים קדימה.

אני מציע שתעשה כמה אימונים לשיפור הטכניקה: תוריד משקל ל- 90 קילו, תעשה סקוואט 5X5 עם המשקל הזה (או שנה אותו במהלך התרגיל, זה לא משנה) וכך תוכל לתרגל את הטכניקה. בעוד שני אימונים העלה שוב סרטון שלך ואני בטוח שיהיה שיפור נוסף.

בהצלחה.
תודה אני ייתן דגש באימון הקרוב על הוצאת הברכיים לצדדים יותר ויעלה סרטון חדש בהמשך

• פותח/ת השרשור
תצלם פעם הבאה מלמטה
צא הפוך
החזה קורס
אתה גולש עם הברכיים
תוריד משקל

בהצלחה.
התקדמתי קצת במשקל ובאמת היה הרבה יותר קשה וכמו שאמרתם שוב צילמתי טכניקה לבדיקה - סורי על הזווית פעם הבאה אני ינסה לצלם מהצד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
התקדמתי קצת במשקל ובאמת היה הרבה יותר קשה וכמו שאמרתם שוב צילמתי טכניקה לבדיקה - סורי על הזווית פעם הבאה אני ינסה לצלם מהצד.

הירידה מהירה מדי, אתה לא יורד, אתה ממש זורק את עצמך וחבל, אתה סתם מקשה על עצמך; יותר מזה, אתה יורד יותר מדי עמוק ואין בזה צורך, סתם מעכב אותך ומקשה עליך. תרים מרפקים עוד ותשמור על חזה מורם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
הירידה מהירה מדי, אתה לא יורד, אתה ממש זורק את עצמך וחבל, אתה סתם מקשה על עצמך; יותר מזה, אתה יורד יותר מדי עמוק ואין בזה צורך, סתם מעכב אותך ומקשה עליך. תרים מרפקים עוד ותשמור על חזה מורם.
כן שמתי לב שבחלק מהחזרות קצת זרקתי את עצמי אבל זה לא קורה כל הזמן אני ישים לב לזה יותר פעם הבאה - יותר מדיי עמוק? בטוח ??? חוץ מאחת מהחזרות (שבה זרקתי את עצמי למטה כמו שאמרת-ויכול להיות שזו הסיבה) דווקא חשבתי שהעומק היה בסדר ....
לגבי החזה ראיתי שהוא קרס בחלק מהפעמים אני ישים לב גם לזה פעם הבאה - תודה על התגובה מעריך את העזרה של כולכם פה מאוד

כן שמתי לב שבחלק מהחזרות קצת זרקתי את עצמי אבל זה לא קורה כל הזמן אני ישים לב לזה יותר פעם הבאה - יותר מדיי עמוק? בטוח ??? חוץ מאחת מהחזרות (שבה זרקתי את עצמי למטה כמו שאמרת-ויכול להיות שזו הסיבה) דווקא חשבתי שהעומק היה בסדר ....
לגבי החזה ראיתי שהוא קרס בחלק מהפעמים אני ישים לב גם לזה פעם הבאה - תודה על התגובה מעריך את העזרה של כולכם פה מאוד
תראה אני לא מומחה גדול ל-LB כי אני עושה HB, אבל לדעתי זה עמוק מדי.. אולי ב-LB צריך לרדת יותר עמוק, אני לא יודע, תחכה לעוד תגובות פה.

• פותח/ת השרשור
תראה אני לא מומחה גדול ל-LB כי אני עושה HB, אבל לדעתי זה עמוק מדי.. אולי ב-LB צריך לרדת יותר עמוק, אני לא יודע, תחכה לעוד תגובות פה.
הזווית צילום לא הכי טובה פעם הבאה אני יצלם מזווית נורמאלית תודה בכל מקרה

לגביי הירידה, היא צריכה להיות מבוקרת. המהירות שלה לא משנה, כל עוד היא מבוקרת.
לגביי העומק, אני לא חושב שאתה יורד עמוק מידי. כל עוד אתה לא מאבד את הכיווץ הכל בסדר.
משהו נוסף שלא אמרו לך, המבט שלך גבוה. תסתכל על נקודה בריצפה מטר שניים קדימה.
לגביי שאר התיקונים אמרו לך, בכל אופן זה נראה שיש שיפור גדול מלפני לאחרי שיישמת את ההערות, יפה מאוד.

• פותח/ת השרשור
לגביי הירידה, היא צריכה להיות מבוקרת. המהירות שלה לא משנה, כל עוד היא מבוקרת.
לגביי העומק, אני לא חושב שאתה יורד עמוק מידי. כל עוד אתה לא מאבד את הכיווץ הכל בסדר.
משהו נוסף שלא אמרו לך, המבט שלך גבוה. תסתכל על נקודה בריצפה מטר שניים קדימה.
לגביי שאר התיקונים אמרו לך, בכל אופן זה נראה שיש שיפור גדול מלפני לאחרי שיישמת את ההערות, יפה מאוד.
תודה רבה! שמח לשמוע 😃 קצת קשה לי להסתכל יותר נמוך אבל אני ינסה לעבוד על זה באימון הבא...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית