ייעוץ בדיקת טכניקה סקוואט 110 קילו

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max

בדיקת טכניקה בסקוואט תרשמו בבקשה הערות,ביקורות אני מודע לזה שהטכניקה לא מושלמת ואני צריך לשפר אותה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
מאז שהתחלתי את הSS אף פעם לא היתה לי טכניקה טובה בסקוואט וככל שהמשקלים עלו זה היה בולט יותר ולא היה לי מי שילמד אותי לעשות את זה כמו שצריך אז עברתי על הספר עוד פעם ועוד פעם וסרטונים של הוותיקים פה במיוחד של סיגנוס של ה180 לשלישייה שהכל ברור בסרטון ואפשר ללמוד ממנו הרבה אני מקווה שעכשיו זה כמו שצריך ויישאר ככה - הנה הסרטון לביקורת :

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ממה שאני רואה, לא שובר מקביל [אולי גבולי למקביל] ואותה הבעיה כמוני, אין היפ דרייב.

• פותח/ת השרשור
נראה בסדר.
קצת פחות צעדים ביציאה מהראק.
איזה סט זה? PR?
תודה,ריסט לSS עשיתי את התכנית מההתחלה פעם שנייה ועשיתי ריסט בכל התרגילים השיא כרגע 117.5 בטכניקה סבירה ועכשיו אני רוצה לעבוד בטכניקה טובה , זה סט שני וזה נראה קשה כי נחתי 4 דקות מהסט הקודם סך הכל היה דיי קל.
יש לך נקודות לשים לב אליהם? הפעם אני רוצה טכניקה מושלמת אין לי כח להתקע כל פעם בגלל בעיות טכניקה
דרך אגב יש מהזווית כמו שפסיכו אמר זה לא נראה שאני שובר מקביל אבל אני כמעט בטוח ב90 אחוז ששברתי אני יצלם שוב אימון הבא

תודה,ריסט לSS עשיתי את התכנית מההתחלה פעם שנייה ועשיתי ריסט בכל התרגילים השיא כרגע 117.5 בטכניקה סבירה ועכשיו אני רוצה לעבוד בטכניקה טובה , זה סט שני וזה נראה קשה כי נחתי 4 דקות מהסט הקודם סך הכל היה דיי קל.
יש לך נקודות לשים לב אליהם? הפעם אני רוצה טכניקה מושלמת אין לי כח להתקע כל פעם בגלל בעיות טכניקה
דרך אגב יש מהזווית כמו שפסיכו אמר זה לא נראה שאני שובר מקביל אבל אני כמעט בטוח ב90 אחוז ששברתי אני יצלם שוב אימון הבא

תעצור ב0:30 זה נראה כאילו אתה כמעט שובר במקביל אבל זה בסדר גמור לדעתי .
סכ"ה טכניקה טובה חוץ ממה שכבר נאמר פה לא ללכת יותר מדי 2-3 צעדים זה מספיק (שלא תתעייף)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית