הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טראומה מחיטוב, מתחיל שצריך מאוד עזרה!

• פותח/ת השרשור Nivos
  • פורסם בתאריך

Nivos

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
אהלן חברים שלום לכולם!

אני שוקל כרגע: 74.
בגובה: 1.79.
אחוזי השומן שלי לא ידועים לי...

בכל מקרה באתי לכאן דיי אובד עצות ומתוסכל, בעבר ליפני כחצי שנה בערך החלטתי שאני משתנה והתחלתי לרדת במשקל, הייתי שוקל 92 ועכשיו היני שוקל 74.
במהלך הירידה במשקל גיליתי למרבה הצער שירדתי המון גם במסת השריר, נפח היד שלי קטן מתחת לשל כאלה בכיתתי ובשכבתי שלא מתאמנים בכלל!

ונוסיף על כך, שעדיין מהצורה שבה אני רואה את זה (ואולי זה שגויי אבל בכל מקרה) לא סיימתי בצורה טובה את תהליך שריפת הקלוריות.
עכשיו נאמר לי שאני צריך לשרוף אחוזי שומן, ואין לי מושג איך עושים זאת בכלל... אם זה כלול בתפריט, אם זה כלול באימונים מסויימים, כיצד אני מבסס את זה.
וחשוב לי מאוד לדעת גם כמה זמן לוקח תהליך שכזה (כי אני ממש קצר בזמן ורוצה לפתח תגוף בצורה טובה!)

יש לי בעיית "manboobs" שהיא הדבר שאני הכי הכי הכי סובל ממנו, זה פשוט מדכא אותי ומוריד לי את הבטחון בצורה שלא תתואר (אל תטיפו לי על ביטחון לא בשביל זה באתי לכאן)
יש לי גם "צדדים" ובטן נורא חלשה, הידיים שלי נורא דקיקות ביחס לגוף ובקיצור אני חייב לשנות זאת!

הינה תמונות של המצב שלי כרגע: (להוריד רווחים)
1. http://www.s i z.co.il/my/n0zzutyw0vii.jpg
2. http://www.s i z.co.il/my/dnmidqmdfln5.jpg
3. http://www.s i z.co.il/my/zhfolnjdmmlr.jpg

עכשיו המטרה הסופית שלי? היא להגיע לגוף שרירי מעט (לא משהו רציני) ללא בעיות פרופורציה כמו של ילדים שלא עושים זאת נכות ובכל זאת יש להם חזה רפוי, צדדים וכו'...
שיהיה גוף שרירי מבלי שיהיו בכל זאת סימנים לכך שאני שמן, שלא יזהו שהייתי שמן (כמו עכשיו, רואים שירדתי.. 18 קילו זה מטורף, אבל עדיין רואים שהייתי שמן.. כי יש את החזה, בטן צדדים, גב, צוואר וכו')

מה עושים במצב כזה איך, אני מתחיל מכאן? בתקופת זמן של חודש וחצי, אבל עם הבטחה להתמדה ולדבקות מושלמת בתהליך (קחו את זה תאורתית) אני יוכל לראות שינוי משמעותי?
נראלכם שאני יוכל לראות תוצאות? אם כן תגידו לי מה אני עושה...

נ.ב.
אני צריך גם שמישהו נחמד יעזור לי לבנות תפריט, קבעתי טור לתזונאית ואחריי 4 תזונאיות שנסיתי המועד הקרוב ביותר הוא בעוד שבועיים ואני לא רוצה לשבת יותר בחיבוק ידיים.
אם מישהו יכול לבנות לי תפריט (אם הוא יצטרך עוד מידע עליי כמו א.ש, משקל, גובה וכו'.. אני אדאג לספק לו!)

עזרו לי בבקשה!!! אני לא ממש מעוניין לספר למה כי זה אישי, אבל האמינו לי שהדחיפות ולחץ הזמן הוא הילאי!!!

נערך לאחרונה:
דבר ראשון תרגע.
ירידה באחוזי שומן משמע להוריד את כמות השומן שיש לך בגוף. את זה עושים ע"י מאזן קלורי שלילי (להכניס פחות קלוריות ממה שאתה שורף).
כדי לשמור על מסת השריר שלך במהלך החיטוב, אתה נדרש לאכול מספיק חלבון (2 גרם חלבון לקילו משקל גוף) ולהרים משקלים.
להוריד את השומן (להתחטב) ולהוסיף מסת שריר זה כמעט בלתי אפשרי. תתמקד במטרה אחת בכל פעם. תחליט מה יותר חשוב לך עכשיו.
אם יותר דחוף לך להתחטב - תעבור על המאמר בפורטל (www.kilogram.co.il). אם יותר דחוף לך להוסיף מסת שריר, אני ממליץ על תכנית כח. (גם פה אתה צריך לקרוא מאמרים בפורטל).

לא ציינת איך התאמנת עד היום, ואיזה משקלים אתה מרים, בכל מקרה בהצלחה.

כמה דברים:
א: תעלה את התמונות דרך אתר אחר את siz משה מנהל האתר פה צינזר או משהו כזה
ב: עשית פה סלט מכל מיני דבר, תסדר את הדברים שבהם אתה צריך עזרה בנקודות ושאל מסודר
ג: אף אחד לא יבנה לך פה תפריט , תכנס למחשבוני תזונה כמו גולינגו למשל ותבנה לך תפריט לפי הנתונים שלך והמטרה שלך
ד: איך לבנות תפריט מותאם בשביל המטרה שלך אתה שואל בטח , כנס לקישור הזה ותקרא את המאמר טוב טוב ! http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
ה: בקשר לתכנית אימונים לתקופת החיטוב , אולי שלך גם לא הייתה טובה בכלל מה שהביא לאיבוד המון ממסת השריר כמו שאתה אומר
תבחר לך מפה תכנית לפי מה שמתאים לך מבחינת הימים בשבוע , http://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/

בהצלחה !

איזה ליצנים מה חיטוב? הבן אדם מדמיין דברים איזה MAN BOOBS יש לך HEAD BOOBS, תתחיל עלייה מבוקרת במסה ואז תחטב כי כרגע אם תחטב כלום לא ישאר(מניסיון מר מאוד מאוד של כמה פעמים).
אני מניח שבכל זאת לא תקשיב אז שיהיה בהצלחה.

תתחיל תוכנית לעלייה במסה. אל תאכל יותר מדי רק בימים שאתה מתאמן תעבור את ה300-500 מעל התחזוקה. תשתדל שהקלוריות האלו יהיו מאוכל בריא ומזין, ולא ג'נק פוד כי הגוף שלך כרגע צריך כמה שיותר ויטמנים ומינרלים. אחרי שלושה חודשים תסתכל במראה ותחליט אם עדיף לעשות חיטוב או להמשיך ישר למסה מלוכלכת.

• פותח/ת השרשור
אז רגע בסה"כ אתם אומרים שיותר כדי לי מאסה בכלל?!

ל-guyschacht ולשאר המתעניינים:
נפרט לך עד הסוף, צורת האכילה הייתה כזו:
הפסקתי לאכול שטויות כמו שוקולדים, גלידות מתוקים הפסקתי לאכול אוכל מהיר כמו פלאפל, שוורמה וכל זה...
והתחלתי לאכול במהלך היום 3 ארוחות, אחת בשעה 7 בבוקר שזה או קורנפלקס עם חלב/חביתה או ביצת עין/פרוסה עם גבינה,מרגרינה.
בצהריים בדרך בין השעות 1-3 בצהריים (תלוי ביום הלימודים) הייתי אוכל את ארוחת הצהריים, אחורה מלאה, בדר"כ פחמימות כמו אורץ, ספגטי, פתיתים וכאלה, בשר או עוף מסויים ליד.. לפעמים דברים כמו אפונה יחד עם זה, תמיד סלט בצד. בערב גם איזה סלט או יוגורט משהו כזה (בערב זה גג ב-7)
שותה רק מים ובמהלך היום אוכל פרי או חטיף אנרגיה (החטיף זה פעם ב...) בין הארוחות.
לחם קל, שתיתי פטל דיאטתי או מים בטעמים כי לא יכולתי לסבול טעם של מים.
צורת האימון:
הייתי מתאמן במכון כושר הייתי מתחיל עם מכשיר או שתיים לכל אחד מהשרירים (מתאמן פול בודי) בדיוק כמו שהמאמן אמר לי: 3 סטים 15-17 חזרות.
שלושה משכירים ליד קדמית, שתיים לאחורית, שלוש לחזה, אחד לבטן, אחד לגב, שתיים לרגליים. (לא יודע שמות שלהם בדיוק)
בשלב מסויים, לאחר חודשיים נגמר לי הכסף לשלם למכון כושר (אני משלם אותו לבד...) והתחלתי להתאמן בבית, פייר? כמות האימון על מכשירים והחיזוק ירדה בהרבה, כמעט ולא עבדתי על התחזקות אלא רק הריצות שיחקו תפקיד.
וככה המשכתי עוד חודשיים. ובחודש האחרון הפסקתי לגמריי הכל.. כי הבחנתי שאני יורד עד ועוד אבל עדיין נשאר רחב כזה וידיים שלי מצומקות!

אין פלא שהורדת הרבה מסת שריר, אפשר להגיד שלא באמת התאמנת עד היום, טווח החזרות מגוחך (סיבולת?), ובלי לדעת בידיוק את התרגילים אפשר להבין שהתכנית היתה גרועה.
אני ממליץ לך לא לעשות חיטוב אלא להתחיל SS עם עלייה מבוקרת בהתחלה (עודף קלורי לא גדול מידי, 300 בערך) ולהגדיל אותו בהדרגה. אתה לא שמן מידי והתכנית תכניס אותך לפרופורציה מבחינת מסת שריר. בהצלחה.

Back
למעלה תחתית