ייעוץ תוצאות איטיות מאוד

tomercohen1

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם,
אני מתאמן ברצינות מזה כ4 שנים...
בשנתיים האחרונות כולל גם אימוני ריצה ואופניים (השנה אני עושה את מרתון טבריה ובירושליים חצי מרתון, בכל זאת עליות מטורפות 😃 )
מבחינת אימוני כוח 4-5 אימונים בשבוע.

אני בכושר שיא ועדיין, לפחות במראה של הגוף אני לא רואה תוצאות. הגוף לא מתחטב.. אני פשוט נראה SKINNY FAT.

ברור לי שאני עושה משהו לא בסדר אבל אני לא מצליח להבין מה...
הייתי לאורך התקופה הארוכה הזאת אצל 3 תזונאים, עשיתי אחד לאחד מה שהם אמרו ולקחנו בחשבון את הנושא של הריצות בתוך התפריט והכל מחושב בהתאם.
הכל מרגיש נכון חוץ מהעובדה שאני לא רואה תוצאות מבחינת איך שהגוף נראה.. הריצות משתפרות, היכולת האירובית בשמיים, משקלי עבודה עולים באימוני כוח, תרגילים שלא הצלחתי בעבר פתאום קלים לי ממש, המצב רוח מרומם אבל עדיין - זה לא מתורגם למראה חיצוני.

אני שוקל לקחת מאמן אישי כדי להבין האם הבעיה היא בצורה שבה אני מבצע אימוני כוח.
מה אתם אומרים?

אני חושבת שאתה עושה יותר מדי אירובי.. יש לזה אפקט מבחינת העלאת מסת שריר.
תבחר מה המטרה שלך- העלאת יכולות אירוביות או העלאת מסת שריר. לאחר שתבחר את המטרה, תבנה תכנית שהיא תהיה ספציפית וייעודית למטרה זו. כשאתה משלב כמה מטרות זה יוצר מצב שאתה לא משיג אף מטרה בצורה מיטבית.
אם אתה רוצה היפרטרופיה תעבוד בתכנית היפרטרופיה, בנוסף תהיה במאזן קלורי חיובי וצריכת חלבון מותאמת. אתה תראה שלאחר זמן בתכנית כזאת אתה תתחיל לפתח מסת שריר.
מאמן אישי יכול לעזור לך בהנחה שתבחר אחד שהוא מקצועי ויודע מה הוא עושה 😃

• פותח/ת השרשור
אני חושבת שאתה עושה יותר מדי אירובי.. יש לזה אפקט מבחינת העלאת מסת שריר.
תבחר מה המטרה שלך- העלאת יכולות אירוביות או העלאת מסת שריר. לאחר שתבחר את המטרה, תבנה תכנית שהיא תהיה ספציפית וייעודית למטרה זו. כשאתה משלב כמה מטרות זה יוצר מצב שאתה לא משיג אף מטרה בצורה מיטבית.
אם אתה רוצה היפרטרופיה תעבוד בתכנית היפרטרופיה, בנוסף תהיה במאזן קלורי חיובי וצריכת חלבון מותאמת. אתה תראה שלאחר זמן בתכנית כזאת אתה תתחיל לפתח מסת שריר.
מאמן אישי יכול לעזור לך בהנחה שתבחר אחד שהוא מקצועי ויודע מה הוא עושה 😃

אני במאזן קלורי חיובי... עשיתי גם את הבדיקה של הנשיפה שבודקת הוצאת קלוריות במנוחה ועל בסיס זה בנו לי תפריט שלוקח בחשבון את השריפת קלוריות בפעילות האירובית. אני לא סתם רץ אני עובד עם תוכנית מאוד מוגדרת ולכן ידוע מראש כמה +- קלוריות אני שורף בכל פעילות כזאת.
בכל מקרה ריצה לא שורפת כל כך הרבה קלוריות, אני פחות עובד בדופק נמוך

כל הקונספט של התזונאים היה כדי לגשר על הפער הזה ואני מאמין שהם כן עזרו.
אין לי מטרה להיות באדי בילדר אבל אני כן רוצה גוף חטוב.

כמה פחמימות מכיל התפריט שלך? אימונים אירוביים ארוכים דורשים מאגרי גליקוגן מלאים שנותנים מראה קצת נוזלי.
מה הגובה/משקל

Back
למעלה תחתית