הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעייה קליקים בברך

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
לפני כמה ימים התחילו לי קליקים בברך ימין לפעמים כשאני מקפל אותה, יוצאים לי קליקים עם רעש ממש חזק וזה ממש כואב, אני לא חושב שזה בגלל האימונים אני בערך לא מתאמן חודש וזה התחיל לי עכשיו. אני חושב שאצטרך ללכת לרופא אפל אני לא רוצה שהוא יתחיל להגיד להורים שלי שזה בגלל החדר כושר , כי עם כל המחקרים שאני יראה להם למי הם יעדיפו להאמין לרופא או לילד בן 14?
אז בכל זאת באתי לשאול אם אתם מכירים רופא שיכול לעזור לי בלי לשלול את החדר כושר?

• פותח/ת השרשור
לך לרופא.
תטפל בעצמך ואחר כך תתעסק בעניין חדר הכושר.
ונראה לי שזה קשור לאימונים ולא לאוף טופיק.
אוף טופיק בגלל ששאלתי על רופא לא על הבעיה, אני יודע שזה לא מהחדר כושר אבל לרופאים יש נטייה לז**ן להורים תמוח

כפי שmenashe93 כתב כבר תפנה לרופא, רק רופא יוכל לדעת מה באמת קורה.
אני סבלתי מבעיה דומה, הרופא לא מצא כלום אבל המליץ לי לקחת אומגה 3 (כהמלצה ולא כתרופה). לי זה עזר משהו כמו 3-4 חודשים התופעה נעלמה. היום אני לוקח joint support וגם זה עוזר לי.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
כפי שmenashe93 כתב כבר תפנה לרופא, רק רופא יוכל לדעת מה באמת קורה.
אני סבלתי מבעיה דומה, הרופא לא מצא כלום אבל המליץ לי לקחת אומגה 3 (כהמלצה ולא כתרופה). לי זה עזר משהו כמו 3-4 חודשים התופעה נעלמה. היום אני לוקח joint support וגם זה עוזר לי.
בהצלחה.
שמע אחי זה נחמד שאתה מנסה לעזור לי, אבל אתה מקפיץ אשכולות מלפני כמה חודשיים שכבר לא רלוונטים

עם כל ההקפצה וזה,הלכתי להרבה אורתופדים בגלל בעיות דומות בברכיים ובPSOAS(במפשעה איפה שיש לפעמים כאבים בגלל הסקוואטים),מיפוי עצמות וכו'..
אין באמת טיפול בבעיות האלה חוץ מוויטמינים,זמן ואולי אולי פיזיותרפיה וגמישות.
לסקוואטים כבדים הייתי שם ברכיות זולות שיחממו את האיזור וזה עזר.

• פותח/ת השרשור
אני והפה שלי, אתמול עשיתי תנועה לא טובה החלקתי בגשם ועכשיו יש לי כאבי תופת בברך שאני מנסה לעשות תנועה של סקוואט יוצאים לי 100 קליקים ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית