עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה שאמרת אפשרי. חתירה לפני מתח. מתח לכשל.
דבר ראשון עושים SS עד שנתקעים לא עד שנמאס, אבל אם היית מעלה משקל כל אימון לא היה נמאס לך כי זה ממש כיף לראות איך אתה מתחזק במהירות, לפי כך אני יכול להסיק שלא עשית SS נכון... אם אתה עעדיין לא רוצה לעשות SS נכון (SS בלי שינויים,לאכול הרבה,לישון הרבה,ולא לפגוע בהתאוששות), אז בתוכנית שבנית דבר ראשון דדליפט עושים סט 1, ואני חושב מתח עדיף אחרי חתירה, ואם אתה עושה חתירה מתח יספיק 2 סטים (עדיף תעשה 3 של חתירה ו2 של מתח) אבל לדעתי תעשה רק מתח או חתירה...
נכון אתה לא רואה התקדמות אם אתה לא עולה מהר במשקל, אם אתה לא עולה מהר במשקל סימן שאתה לא עושה SS (לא אוכל נכון,יושן,מתואשש)... כל תוכנית בלי מספיק אוכל והתאוששות לא תעבוד טוב. והאנשים שמסיימים אותה טוב גודלים מאוד במסה, נכון הרבה קציצות אבל, מה עדיף להעושת SS איזה 4 חודשים ואז להוריד את השומן המיותר תוך גם איזה 4 חודשים? או להגיע למשקלים של סוף SS באיזה שנה? לדעתי SS גם יביא הכי הרבה מסה, לא יכולה להיות עלייה כל כך דרסטית בכח ללא עלייה מאוד גודה במסה (בתנאי שאתה אוכל נכון כמובן)...תודה על העזרה, סט אחד לדדליפט זה לא מספיק לדעתי, ובקשר לSS זה לא קשור לזה שנמאס ככה סתם, אתה מבין, כל התכנית נאחזת במשקל גוף שלך וזה מה שמבאס, אתה לא רואה התקדמות אם אתה לא עולה מהר מאוד במשקל, וכל האנשים שעושים את התכנית יוצאים בסוף אולי חזקים אבל נראים כמו קציצות גדולות ( לא כולם אבל רובם), למרות שאני אוהב תכניות עם יותר נפח ולכולם נכנס החיידק הזה לראש של SS כל הזמן, תאמין לי לא חסר תכניות שמתאימות למסה, SS היא תכנית המתאימה יותר לכוח, מבחינת היפרוטרפיה אתה תשיג אבל לא יותר מאשר בתכניות אחרות.
נכון אתה לא רואה התקדמות אם אתה לא עולה מהר במשקל, אם אתה לא עולה מהר במשקל סימן שאתה לא עושה SS (לא אוכל נכון,יושן,מתואשש)... כל תוכנית בלי מספיק אוכל והתאוששות לא תעבוד טוב. והאנשים שמסיימים אותה טוב גודלים מאוד במסה, נכון הרבה קציצות אבל, מה עדיף להעושת SS איזה 4 חודשים ואז להוריד את השומן המיותר תוך גם איזה 4 חודשים? או להגיע למשקלים של סוף SS באיזה שנה? לדעתי SS גם יביא הכי הרבה מסה, לא יכולה להיות עלייה כל כך דרסטית בכח ללא עלייה מאוד גודה במסה (בתנאי שאתה אוכל נכון כמובן)...
זה יותר מידי לגב תוריד לדעתי או שמתח או שבור...אין לי למה לעשות SS עכשיו אחרי חצי שנה של אימונים, במיוחד גם שהפסקתי כי אני לא יכול לעשות סקוואט בחדר כושר כי אין מתקן( הייתי תמיד צריך לדפוק את הגב והצוואר בשביל להרים את המוט מהמתקן של הבנץ' פרס...), את האמת גם לדדליפט בקושי יש מקום למרות שאני יכול לעשות, אתה מציע לי לעשות דדליפט למרות שבקושי יש מקום לזוז? כי זה ממש לא נוח.
או שכדאי לי להחליף את הדדליפט לפשיטת גב תחתון במתקן ייעודי מה שיש לנו בחדר כושר.
איך נשמע העבודה על הגב ככה:
מתח 3X8 עם משקל כמובן
חתירת בנט-אובר 3X10
פשיטת גב תחתון 2X12
זה יהיה בינתיים עד שאני יוכל לעבור לחדר כושר בעיר הקרובה לי במקום לעשות אימונים במקום העלוב שיש לנו מתחת לקיבוץ בכפר נופש.
זה יותר מידי לגב תוריד לדעתי או שמתח או שבור...
ופשיטה זה ממש ממש ממש תא משתווה לדדליפט... אפילו אם זה לא ממש נוח אני חושב תנסה לעשות הכל בשביל לעשות דדליפט 😃