הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ כאב בצד ימין של התאומים ברגל ימין

• פותח/ת השרשור Veemon
  • פורסם בתאריך

Veemon

משתמש קבוע
1,191
175
נק' מוניטין:
1,907
1,191
175
היי חבר'ה:)
כבר משהו סביבות החודש,שיש לי כאבים בצד ימין של התאומים,מפריע מאוד באימונים(לא יכול לעשות דדליפט) אפילו כשאני מניח מוט בלי שום משקל אני מרגיש כאילו שמשהו נקרע שם.
מעכשיו כל דבר שצריך לשים אני מרגיש כאילו שנקרע שם(אפילו לשים כיסא פשוט).
לפעמים גם בהליכה/ריצה זה אותו כאב(כאילו שנקרע).
התור לאורטופד רק ב3/10...
אולי מישהו יודע מה זה,או בערך לפחות...
תודה על העזרה:)!

מה אנחנו נראים לך, רופאים ?
וגם אם מישהו ירשום פה משהו, כל דבר. אשכרה תתייחס לזה ???? אפילו רופא מוסמך לא יאבחן אותך דרך האנטרטנ בלי בדיקה

• פותח/ת השרשור
מה אנחנו נראים לך, רופאים ?
וגם אם מישהו ירשום פה משהו, כל דבר. אשכרה תתייחס לזה ???? אפילו רופא מוסמך לא יאבחן אותך דרך האנטרטנ בלי בדיקה

-_-
אולי למישהו היה דבר דומה או כזה,ועוד המון דברים שאני יכול לרשום לך...
ותקרא טוב את ההודעה,כתבתי שהתור לרופא רק ב3/10.

כפי שנכתב - זה לא ממש רציני, כל מה שירשם הוא השערה גמורה.

אם כואב לך במשך חודש, זה כנראה משהו רציני יותר משריר תפוס, יכול להיות קרע קטן בשריר, דלקת כרונית כתוצאה מקרע שהיה שם, או לא יודע מה.
במקומך לא הייתי מביא את השריר למצב של כאב, כי אם למשל זה קרע קטן - הוא פשוט יכול להמשיך ולגדול כל עוד תאמץ את השריר וחבל כי אז ההחלמה קשה יותר.

עד התור לרופא פשוט תן למקום לנוח.

• פותח/ת השרשור
כפי שנכתב - זה לא ממש רציני, כל מה שירשם הוא השערה גמורה.

אם כואב לך במשך חודש, זה כנראה משהו רציני יותר משריר תפוס, יכול להיות קרע קטן בשריר, דלקת כרונית כתוצאה מקרע שהיה שם, או לא יודע מה.
במקומך לא הייתי מביא את השריר למצב של כאב, כי אם למשל זה קרע קטן - הוא פשוט יכול להמשיך ולגדול כל עוד תאמץ את השריר וחבל כי אז ההחלמה קשה יותר.

עד התור לרופא פשוט תן למקום לנוח.

ברור שהשערה,לא ציפיתי למשהו אחר.
אוקיי,תודה על התגובה!

-_-
אולי למישהו היה דבר דומה או כזה,ועוד המון דברים שאני יכול לרשום לך...
ותקרא טוב את ההודעה,כתבתי שהתור לרופא רק ב3/10.

אם אתה באמת תולה על הבריאות שלך על סמך מה שאנשים בלי שום הסמכה רפואית חושבים שיש לך ע"פי 3 משפטים שכתבת באנטרנט וללא היכרות עם ההיסטוריה הרפואית שלך, אז נשאר לי רק לאחל לך שתהיה בריא ושיהיה לך יותר מזל משכל (בלי טיפת ציניות)
ראיתי מתי התור שלך, לא הבנתי איך זה קשור למה שאמרתי

אני לא מבין מה הבעיה שלכם, הוא כולה שאל אם מישהו חווה דבר דומה, ואם כן, מה הוא ממליץ לעשות..
החלמה מהירה מוטי'לה 😍

אם אתה באמת תולה על הבריאות שלך על סמך מה שאנשים בלי שום הסמכה רפואית חושבים שיש לך ע"פי 3 משפטים שכתבת באנטרנט וללא היכרות עם ההיסטוריה הרפואית שלך, אז נשאר לי רק לאחל לך שתהיה בריא ושיהיה לך יותר מזל משכל (בלי טיפת ציניות)

התשובה הספציפית שלי (שהיא כאמור כללית בטירוף) הגיעה מחברה שלי שהיא פיזיותרפיסטית 😃

• פותח/ת השרשור

דווקא שכל יש לי,משהו שלך אין,כנראה כמו הבנת הנקרא שאין לך.
שאלתי אם מישהו חווה משהו דומה,ומה מומלץ לעשות אם מישהו כן חווה דבר כזה,אם אין לך משהו חכם להגיד עדיף אל תגיב באשכול הזה סתם...
אני לא מבין מה הבעיה שלכם, הוא כולה שאל אם מישהו חווה דבר דומה, ואם כן, מה הוא ממליץ לעשות..
החלמה מהירה מוטי'לה 😍

בדיוק,תודה:)!
התשובה הספציפית שלי (שהיא כאמור כללית בטירוף) הגיעה מחברה שלי שהיא פיזיותרפיסטית 😃

😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית