הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית איך התוכנית? AB

• פותח/ת השרשור Pumba
  • פורסם בתאריך

Pumba

משתמש מתחיל
59
0
נק' מוניטין:
0
59
0
A
חזה:
בנצ' פרס 3X6-8
דאמבל פרס 30 מעלות 3X6-8
מקבילים עם משקל 2X6-8

רגליים:
סקוואט 3X6

יד אחורית:
פשיטת מרפקים בפולי 2X12

B
גב:
דדליפט 1X5
מתח עם משקל 3X6-8

כתפיים:
מיליטרי פרס 3X6-8
הרחקה לצדדים 2X12

יד קדמית:
כפיפות מרפקים 2X12

חזה: תוריד "דאמבל פרס 30 מעלות".
יד אחורית תוריד (בנץ' פרס ומקבילים זה מספיק ליד אחורית).
וכתפיים: תוריד "הרחקה לצדדים".

ואז זה יחסית סביר למרות שיהיו תכניות שיתאימו לך יותר (כנראה).

• פותח/ת השרשור
ומה יצא לי מזה? SS? אני רוצה קצת נפח בתוכנית, כבר הגעתי למשקלים גבוהים יחסית.
אני כבר רגיל לעשות את כל הסטים האלה, אין לי בעיה להתאושש, אז אני לא חושב שזה יועיל לי כל כך להפחית.

• פותח/ת השרשור
*משקלים בKG
בנצ' פרס - 72.5
פרס - 50
סקוואט - 65
דדליפט - 85

אני יודע שהסקוואט והדדליפט נמוכים, זה בגלל שהתחלתי אותם לא מזמן, אבל אני לא חשוב שכדאי להתחיל SS רק בשביל 2 תרגילים כשאני גם ככה מעלה בהם מאימון לאימון.

*משקלים בKG
בנצ' פרס - 72.5
פרס - 50
סקוואט - 65
דדליפט - 85

אני יודע שהסקוואט והדדליפט נמוכים, זה בגלל שהתחלתי אותם לא מזמן, אבל אני לא חשוב שכדאי להתחיל SS רק בשביל 2 תרגילים כשאני גם ככה מעלה בהם מאימון לאימון.

חשבתי שאמרת משקלים גבוהים.. איפה הם?
אם אתה לא שוקל 50-58 קילו אין פה שום דבר גבוה.גם לא הפרס.

• פותח/ת השרשור
חשבתי שאמרת משקלים גבוהים.. איפה הם?
אם אתה לא שוקל 50-58 קילו אין פה שום דבר גבוה.גם לא הפרס.
אמרתי גבוהים יחסית, יחסית למתחילים שעושים SS. אם אני מתחיל עכשיו SS אני יתקע בבנצ' פרס ובפרס, מה הקטע? לא עדיף לעשות AB ולהעלות כל אימון בסקוואט ודדליפט? אולי גם בפרס, גם אותו התחלתי לא מזמן.
ואני שוקל 65 פחות או יותר.

אמרתי גבוהים יחסית, יחסית למתחילים שעושים SS. אם אני מתחיל עכשיו SS אני יתקע בבנצ' פרס ובפרס, מה הקטע? לא עדיף לעשות AB ולהעלות כל אימון בסקוואט ודדליפט? אולי גם בפרס, גם אותו התחלתי לא מזמן.
ואני שוקל 65 פחות או יותר.

שווה לך לעשות SS גם אם זה רק בשביל סקוואט ודדליפט כדי שיהיה לך בסיס טוב להתחיל איתו.
בכל מקרה אם תשקיע הבנץ' שלך גם ישתפר (ברור שלא באותו קצב אבל ישתפר).
הפרס כנראה ייתקע די מהר אבל אתה עדיין בטווח של מתאמן מתחיל ואתה יכול וצריך להתאושש מאימון לאימון.

• פותח/ת השרשור
שווה לך לעשות SS גם אם זה רק בשביל סקוואט ודדליפט כדי שיהיה לך בסיס טוב להתחיל איתו.
בכל מקרה אם תשקיע הבנץ' שלך גם ישתפר (ברור שלא באותו קצב אבל ישתפר).
הפרס כנראה ייתקע די מהר אבל אתה עדיין בטווח של מתאמן מתחיל ואתה יכול וצריך להתאושש מאימון לאימון.
לא יודע... אם אני יכול להעלות כל אימון בAB אז מה ההבדל? אתה גם צריך להבין שזה לא שלא התאמנתי על גב ורגליים עד עכשיו, אני פשוט מתרגל לתרגילים חדשים.
אני לא פוסל SS אבל לא יודע מה עדיף...

עדיף SS... ההבדל שSS מתוכנן בצורה הרבה יותר טובה מהAB שלך, זה לא סתם תוכנית מפורסמת יש לזה סיבה, כל עוד אתה מתאמן מתחיל אני לא חושב שיש סיבה לשנות לתוכנית אחרת... (אפילו אם לא תשתפר הרבה בבנץ' ופרס)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית