הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם אני צריך להמשיך עם ה-SS שלי כשהמטרה בכלל היא נפח?

Pamidor

משתמש מתחיל
119
0
נק' מוניטין:
-9
119
0
אני עושה את התכנית במשך כחודש כבר ואין שינויים ענקים במשקלים, אני רואה התפתחות בגודל אבל אני תוהה לפעמים אם התכנית הזאת היא לא בזבוז זמן אחד גדול.
המטרה שלי הרי היא נפח והיפרטרופיה, לא מעניין אותי כוח ולא מעניין אותי כמה אני מרים בבנץ (52.5 לזמן זה), העיקר להגדיל את השריר.
לא תתאים לי יותר תכנית נפח כמו AB?

מה גם שכל אימון מערב את הרגליים לא נראה לי, 3 פעמים בשבוע סקוואט גרם לי למצב שהברכיים מאוד כואבות (לא קליקים), ולדעתי יקח זמן עד שזה יעבור.

מה אתם אומרים?

צריך להיות אכפת לך,כי בחיים לא יהיה לך חזה גדול עם 50 קילו בנץ.
בקשר לסקוואט תעלה סרטון ותקבל ביקרות.

• פותח/ת השרשור
צריך להיות אכפת לך,כי בחיים לא יהיה לך חזה גדול עם 50 קילו בנץ.
בקשר לסקוואט תעלה סרטון ותקבל ביקרות.
אבל תסכים איתי שגם בתכנית פיצולים אני מתקדם במשקלים... לכן היא לא עדיפה לי שהמטרה היא נפח?

תמשיך בSS, מי אמר שמתוכניות כוח לא גדלים?
מה גם, שיותר משקל על המוט = יותר גירוי לשריר = גדילה מקסימלית.

אני עושה את התכנית במשך כחודש כבר ואין שינויים ענקים במשקלים, אני רואה התפתחות בגודל אבל אני תוהה לפעמים אם התכנית הזאת היא לא בזבוז זמן אחד גדול.
המטרה שלי הרי היא נפח והיפרטרופיה, לא מעניין אותי כוח ולא מעניין אותי כמה אני מרים בבנץ (52.5 לזמן זה), העיקר להגדיל את השריר.
לא תתאים לי יותר תכנית נפח כמו AB?

מה גם שכל אימון מערב את הרגליים לא נראה לי, 3 פעמים בשבוע סקוואט גרם לי למצב שהברכיים מאוד כואבות (לא קליקים), ולדעתי יקח זמן עד שזה יעבור.

מה אתם אומרים?

קשה לענות על השאלה שלך. היא מורכבת ולפי דעתי כדאי לך לחקור לבד.
באופן עקרוני בפורום פה כולם ממש אוהבים ss אז הייתי מתייחס לתשובות זאתה מקבל בהבנה שהן לא הכי אובייקטביות.
אני בטוח שבפורומים אחרים יענו לך אחרת.
ולסיום גילוי נאות אני בדיוק סיימתי ss ואני חושב שזו תוכנית מעולה לבנית כוח ונפח התחלתי.

אני לא מבין איך הגעתם למסקנה שככל שיש יותר משקל על המוט ככה גדלים יותר, לא חסר שחיפים שעושים סקוואט של 250 קילו ומצד שני אנשים מאסיביים שמרימים יחסית ''קצת'.
אם לא אכפת לך מכח ואתה מתעניין רק במסה אז תבחר בתכנית פיצולים עם טווח חזרות של 8-15, אבל מתישהו כן הייתי עושה תכנית כח כי זה יכול באמת לתת פוש.
אני עשיתי גם SS וגם AB, אני אומר לך בביטחון שAB יתן לך הרבה יותר מסה שרירית מ-SS בהנחה שאתה תבצע את זה נכון.
אני עושה את התכנית הזאת והיא מעולה לדעתי- http://www.kilogram.co.il/249/תוכנית-אימונים-lyle-mcdonalds-bulking-routine/
עשיתי קצת שינויים והגדלתי את טווח החזרות, אבל סה''כ הבסיס בסדר גמור.

נערך לאחרונה:
תמשיך בSS, מי אמר שמתוכניות כוח לא גדלים?
מה גם, שיותר משקל על המוט = יותר גירוי לשריר = גדילה מקסימלית.
ברור, בגלל זה פאורליפטרים יותר גדולים מבודיבילדרים. נכון?

ברור, בגלל זה פאורליפטרים יותר גדולים מבודיבילדרים. נכון?
חחחחחחחחחח מצחיק !! קודם כל בילדרים על חומרים שזה קודם כל הנקודת התחלה , פאוורליפטרים מקצועיים אם תבדוק קצת יותר הם ענקיים ועם מאסת שריר מכובדת אולי זה לא נראה לך בגלל שהם לא על 4 אחוז שומן אבל יש להם מאסת שריר תהיה בטוח...
עוד משהו לא ניראה לי תראה איי פעם מישו גדול ומפותח שהלחיצת חזה שלו שואפת ל50-60 ,
והכי חשוב - המפתח העיקרי לתוצאה הוא התזונה...
ולא ראיתי מישהו שסיים SS ועשה אותה כמו שצריך ולא ראה תוצאות יפות מבחינת מאסה .......

אני לא מבין איך הגעתם למסקנה שככל שיש יותר משקל על המוט ככה גדלים יותר, לא חסר שחיפים שעושים סקוואט של 250 קילו ומצד שני אנשים מאסיביים שמרימים יחסית ''קצת'.
אם לא אכפת לך מכח ואתה מתעניין רק במסה אז תבחר בתכנית פיצולים עם טווח חזרות של 8-15, אבל מתישהו כן הייתי עושה תכנית כח כי זה יכול באמת לתת פוש.
אני עשיתי גם SS וגם AB, אני אומר לך בביטחון שAB יתן לך הרבה יותר מסה שרירית מ-SS בהנחה שאתה תבצע את זה נכון.
אני עושה את התכנית הזאת והיא מעולה לדעתי- http://www.kilogram.co.il/249/תוכנית-אימונים-lyle-mcdonalds-bulking-routine/
עשיתי קצת שינויים והגדלתי את טווח החזרות, אבל סה''כ הבסיס בסדר גמור.

בטח אחי 15 חזרות ופיצול למתאמן מתחיל זה הכי אחי, טחנו את הנושא הזה זה מיליון פעם :
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=6542 הנה הסיבות למה SS עדיף למתאמן מתחיל.

בטח אחי 15 חזרות ופיצול למתאמן מתחיל זה הכי אחי, טחנו את הנושא הזה זה מיליון פעם :
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=6542 הנה הסיבות למה SS עדיף למתאמן מתחיל.

ילד, אל תלמד אותי על SS, קראתי כבר הכל וגם עשיתי את התכנית, SS היא תכנית מעולה למי שהמטרה העיקרית שלו זה כח, זה כן יתן גם מסה, אבל השריר לא יקבל צורה יפה, תהיה עליה גבוהה גם בשומן וסביר להניח שאחרי החיטוב חלק ניכר מהכח ילך לאיבוד.
''טחנו את הנושא הזה מיליון פעם'', מי טחן?? אנשים שלא יודעים לחשוב מחוץ לקופסא??, אני רוצה שמישהו שעשה רק תכנית של כח שיעלה תמונה ונראה איך הוא נראה, עוד לא ראיתי SSניק אחד שיש לו מסה מרשימה.
אתה מוזמן לנסות תכנית פיצולים, אתה תופתע לדעת כמה זה ישפיע לך לטובה על המסת שריר, במיוחד עם 15 חזרות.

ילד, אל תלמד אותי על SS, קראתי כבר הכל וגם עשיתי את התכנית, SS היא תכנית מעולה למי שהמטרה העיקרית שלו זה כח, זה כן יתן גם מסה, אבל השריר לא יקבל צורה יפה, תהיה עליה גבוהה גם בשומן וסביר להניח שאחרי החיטוב חלק ניכר מהכח ילך לאיבוד.
''טחנו את הנושא הזה מיליון פעם'', מי טחן?? אנשים שלא יודעים לחשוב מחוץ לקופסא??, אני רוצה שמישהו שעשה רק תכנית של כח שיעלה תמונה ונראה איך הוא נראה, עוד לא ראיתי SSניק אחד שיש לו מסה מרשימה.
אתה מוזמן לנסות תכנית פיצולים, אתה תופתע לדעת כמה זה ישפיע לך לטובה על המסת שריר, במיוחד עם 15 חזרות.

אם אני מראה לך מישהו שעשה רק תכניות כוח וישלו יותר מסת שריר משלך אתה מודע שאתה טועה?ושאפשר להתפתח מתכניות כוח לא פחות מ15 חזרות?
ושלמתאמן מתחיל מתאים יותר תכניות כוח?

אם אני מראה לך מישהו שעשה רק תכניות כוח וישלו יותר מסת שריר משלך אתה מודע שאתה טועה?ושאפשר להתפתח מתכניות כוח לא פחות מ15 חזרות?
ושלמתאמן מתחיל מתאים יותר תכניות כוח?

אני אשמח לראות קודם כל, בהנחה שהוא טבעי כמובן, אולי הדעה שלי קצת תשתנה בעקבות זה.
בכל מקרה אני תמיד אתמוך בפיצולים למטרת מסה שרירית, אין מה לעשות, זאת השיטה שהכי עובדת ולא סתם כל מפתחי הגוף עושים אותה(זה לא משנה שהם מוזרקים).
למתאמן מתחיל אני פשוט אתן תכנית ללא נפח גבוה מדי, פיצולים זה לא בהכרח 10 תרגילים לכל שריר.
הנה הסבר יפה של קאי גרין על הנושא-

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני אשמח לראות קודם כל, בהנחה שהוא טבעי כמובן, אולי הדעה שלי קצת תשתנה בעקבות זה.
בכל מקרה אני תמיד אתמוך בפיצולים למטרת מסה שרירית, אין מה לעשות, זאת השיטה שהכי עובדת ולא סתם כל מפתחי הגוף עושים אותה(זה לא משנה שהם מוזרקים).
למתאמן מתחיל אני פשוט אתן תכנית ללא נפח גבוה מדי, פיצולים זה לא בהכרח 10 תרגילים לכל שריר.
הנה הסבר יפה של קאי גרין על הנושא-

קאי הוא ילד 50 קילו שהוא מתאמן מתחיל ? או שהוא 140 קילו של שריר מוזרק ומתאמן מתקדם?
אין לי שוםדבר נגד פיצולים הגיונים, אבל מתאמן מתחיל ללא ספק יניב יותר תוצאות מתכנית כוח בכמה חודשים הראשונים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קאי הוא ילד 50 קילו שהוא מתאמן מתחיל ? או שהוא 140 קילו של שריר מוזרק ומתאמן מתקדם?
אין לי שוםדבר נגד פיצולים הגיונים, אבל מתאמן מתחיל ללא ספק יניב יותר תוצאות מתכנית כוח בכמה חודשים הראשונים.

זה לא משנה אם הוא מוזרק או לא, הבסיס הוא אותו בסיס, וזה תכנית פיצולים עם טווח חזרות גבוה, מה שמשנה זה הנושא של הנפח, מן הסתם אני יעבוד בפחות נפח ממנו כי אין לי את ההתאוששות שלו.
תכנית כח תניב תוצאות מעולות מבחינת כח, מבחינת מסה היא לא תשתווה לתכנית פיצולים, אני יכול להעיד עליי שכשעשיתי SS הדבר היחיד שגדל אצלי בצורה רצינית זה הרגליים, מעבר לזה לא הייתי גדילה מיוחדת בפלג גוף עליון.
אתה צריך להבין שאין טוב יותר או טוב פחות, הכל זה שאלה של מטרה.

על כל אחד כמוך, יש כאן עשרה שעשו פיצולים, אחרי שנים בחד"כ עדיין היו במצב של מאמן מתחיל, התחילו לעשות תכניות כוח ולראות תוצאות.

עבדתי פיצולים קצת יותר מחצי שנה זה יכול להיות יעיל אולי למתאמן מתקדם אבל למתאמן מתחיל שאין לו עדיין בסיס ויכול לממש את הפוטנציאל להתקדמות מאימון לאימון התוכנית הכי יעילה תהיה SS אחרי הSS אתה יכול כבר להתחיל התלבטות האם לעבור לפיצולים או לעבור לתוכנית כח אחרת אבל הבסיס SS הכי מומלץ למתאמן המתחיל

חחחחחחחחחח מצחיק !! קודם כל בילדרים על חומרים שזה קודם כל הנקודת התחלה , פאוורליפטרים מקצועיים אם תבדוק קצת יותר הם ענקיים ועם מאסת שריר מכובדת אולי זה לא נראה לך בגלל שהם לא על 4 אחוז שומן אבל יש להם מאסת שריר תהיה בטוח...
עוד משהו לא ניראה לי תראה איי פעם מישו גדול ומפותח שהלחיצת חזה שלו שואפת ל50-60 ,
והכי חשוב - המפתח העיקרי לתוצאה הוא התזונה...
ולא ראיתי מישהו שסיים SS ועשה אותה כמו שצריך ולא ראה תוצאות יפות מבחינת מאסה .......
עוד מושפע. אתה באמת מאמין שאין פאוורליפטרים על חומרים? ממש משעשע. יש תחרויות לטבעיים ויש ל-לא טבעים בשני הצצדים. אני בכלל לא מבין למה צריך להיכנס לוויכוח הזה כל פעם מחדש כאשר כל אדם עם ידע בסיסי יודע שקיימים הבדלים בין התחומים. מתאמן מתחיל יראה תוצאות ''יפות מבחינת מאסה'' בלי קשר לאיזה תוכנית הוא לקח, כל עוד מדובר בתרגילים מורכבים והתקדמות הדרגתית הוא יגדל (בטח שבתוכנית קלאסית כמו בSS). אבל הגדילה המקסילית במסת שריר נטו תגיע מתוכנית מסה או שילוב בין השניים כאשר רוב הזמן אתה עובד בטווח חזרות של 6-12. חד וחלק.

בודיבילדרים לא מתייחסים למשקל. זאת אובססיה של פאורליפטרים. זה הפרט האחרון מבחינתנו. אנחנו קודם כל עובדים על טכניקה ולהרגיש את השריר עובד, ורק אז - אם אותו משקל לא מספק התנגדות בטווח החזרות הנ''ל, אנחנו מוסיפים צלחות למוט. אתה מוזמן להוסיף תוך 4 אימונים עוד 100 קילו על המוט בבנץ' מבחינתי ולהרגיש רקקקק הכתפיים כמה שאתה רוצה. אנחנו נמשיך להתאמן במשקל שמספק התנגדות מסויימת על מנת להגיע לגירוי מקסימלי ונתגאה בגופות שלנו כי זה מה שאנחנו רוצים. להרים משקלים כבדים מעניין לנו בדיוק אזור החלציים.

itzikb כל מילה בסלע. המנהלים המעפנים פה הביאו לי באן ליוזר הקודם שלי כי חשבתי אחרת. חשבתי שפיצולים זה יותר טוב מSS ואני עדיין חושב ככה. צאן כבר מהסרט שSS זה קדוש שSS זה התנך של פיתוח גוף. SS טוב למתחילים אם זה אני מסכים אבל זה טוב ל2-3 חודשים ראשונים. אני עשיתי SS 4 חודש הגעתי ל140 סקוואט אבל בבנץ' הגעתי ל80 ונתקעתי להרבה זמן כי רק לעשות בנץ' לא הביא לי גירוי מספיק הייתי צריך לעשות עוד ווריאציות לשריר. הכל תלוי במה הבן אדם מחפש להשיג בסופו של דבר. לדחוף לו ישר SS כמו שעושים פה זה מתנשא ומגעיל. אם הבן אדם רוצה לעשות פיצולים שיעשה לא צריך לפסול אותו הוא צריך ללמוד על בשרו לבד שזה לא טוב בשבילו או שזה כן טוב בשבילו. לפסול ישר מראה על זלזול באותו מתאמן חדש ועליונות מצד השאר.
אנשים מפרסמים פה תוכניות פיצול ישר אנשים כמו STARDUST אומר חרא תוכנית . אז תגיד לי גבר על סמך מה אתה אומר שזה חרא ? עשית פיצולים ? למדת על גוף האדם ? למדת אנטומיה ופיזיאולוגיה ואתה יכול להגיד שזה לא אפקטיבי ? אני בטוח שלא. זה דוגמא לאנשים שצריך להביא באן מהר ולא לאנשים כמוני שמראים למתאמן עוד דרכים ומנסה להוציא אותו מהקופסא שLBS מנסה לחדיר אותו. באמת תסכלו על עצמכם קצת.

Back
למעלה תחתית