הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני תקוע. להמשיך לרדת במשקל?

Naor Cohen

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אז ככה,
אני כרגע בתהליך ירידה במשקל, עד כה הורדתי כ11 קילו (לקח לי כ- 8,9 חודשים)
לפני הירידה במשקל הייתי אוכל מלא, הייתי רק אוכל ואוכל ואוכל, לא היה לי אכפת מאיך שנראיתי.
מה שכן- הייתי בקבוצת כושר קרבית ככה ש"התכבדתי" קצת בשריר, בנוסף גם הייתי מתאמן לבדי אבל לצערי לא באמת ראו את השריר בגלל כל השומן.
עכשיו אחרי כמה חודשים של ירידה במשקל אני מרגיש שאיבדתי הרבה מהשריר, ויש לי עוד חצי דרך (עוד 10 קילו) ואני מפחד להמשיך בדיאטה ..
אני לא רוצה להמשיך להוריד במשקל ובסופו של דבר להגיע למצב של "SKINNY FAT" ובסוף לא להיות מרוצה מהגוף שלי.

כרגע אני עושה כשבועיים הפסקה מהדיאטה בשביל להחזיר כוחות לגוף ולנפש, בעיקרון אני עושה אתזה כי נתקעתי במשקל כבר חודשיים.
אבל אחרי ההפסקה הזו אני לא יודע איך להמשיך. גם מתחיל להימאס לאכול כמו ציפור ולא כמו בן אדם, ואני נמצא בתהליך הזה כלכך הרבה זמן , ואני בטוח שיכולתי להוריד הרבה יותר בתקופה הזו אבל לא הצלחתי.. לא יודע מה לעשות. אשמח בבקשה לעזרה.

תסלח לי אבל בשביל מה כל המידע המיותר? תהיה ענייני ותן מידע רלוונטי
משקל התחלתי
גובה
משקל נוכחי
עדיף גם אחוזי שומן
מאזן קלורי
ערכי תפריט
תוכנית אימונים
ולמה לעזאזל לקח לך כמעט שנה לעשות כזו ירידה
רוב הסיכויים שבכל מקרה אמליץ לעבור לנייטרלי/חיובי לתקופה

• פותח/ת השרשור
תסלח לי אבל בשביל מה כל המידע המיותר? תהיה ענייני ותן מידע רלוונטי
משקל התחלתי
גובה
משקל נוכחי
עדיף גם אחוזי שומן
מאזן קלורי
ערכי תפריט
תוכנית אימונים
ולמה לעזאזל לקח לך כמעט שנה לעשות כזו ירידה
רוב הסיכויים שבכל מקרה אמליץ לעבור לנייטרלי/חיובי לתקופה

קח - נמצא בדיאטה, צריך להוריד עוד במשקל אבל מפחד לאבד שריר.בנוסף המשקל תקוע כבר חודשיים. מספיק ענייני?

ומצטער אבל אני לא חזק נפש כמו חצי מהאנשים כאן. עברתי הרבה משברים בדרך. לכן הירידה במשקל לקחה לי כלכך הרבה זמן, ולא להזכיר שגם עברתי ניתוח באמצע התהליך.

אם תסתכל באשכולות הקודמים שלי תראה את כל הנתונים שביקשת. אבל בכל מקרה-
משקל התחלתי 70.5
גובה 1.52
גיל 18.5
משקל נוכחי 59
צורך כ1300 קלוריות ביום
אני לא אוכל לפי תפריט, פשוט שוקל את האוכל ומשלב פחמימה חלבונים שומנים בכל ארוחה.
אין תכנית אימונים קבועה, מתאמן פעמיים בשבוע אירובי וכוח כשעתיים כל פעם , חוץ מיזה אני ממלצר רוב הימים ככה שאני שורף די הרבה אנרגיה.

קח - נמצא בדיאטה, צריך להוריד עוד במשקל אבל מפחד לאבד שריר.בנוסף המשקל תקוע כבר חודשיים. מספיק ענייני?

ומצטער אבל אני לא חזק נפש כמו חצי מהאנשים כאן. עברתי הרבה משברים בדרך. לכן הירידה במשקל לקחה לי כלכך הרבה זמן, ולא להזכיר שגם עברתי ניתוח באמצע התהליך.

אם תסתכל באשכולות הקודמים שלי תראה את כל הנתונים שביקשת. אבל בכל מקרה-
משקל התחלתי 70.5
גובה 1.52
גיל 18.5
משקל נוכחי 59
צורך כ1300 קלוריות ביום
אני לא אוכל לפי תפריט, פשוט שוקל את האוכל ומשלב פחמימה חלבונים שומנים בכל ארוחה.
אין תכנית אימונים קבועה, מתאמן פעמיים בשבוע אירובי וכוח כשעתיים כל פעם , חוץ מיזה אני ממלצר רוב הימים ככה שאני שורף די הרבה אנרגיה.

אין לך מה להתייאש החסרון היחידי שיש לך הוא הגובה שלך וגם עם זה אפשר לעבוד אז הכל בסדר.
בכל מקרה אתה נמצא בטווח OVER לגובה ולגיל שלך. זה שאתה מלצר זה נחמד אבל לא מספיק.
כמה אימונים בשבוע אתה יכול לבצע?
מה אתה מעדיף FBW או AB

לגבי התזונה שלך שזה הכי חשוב ועיקר העשייה שלך כרגע, אתה חייב להשקיע ולא "לשלב" ככה סתם.
ערך קלורי הנטרלי שלך הוא בערך 1,400~
תתחיל להתמיד בתזונה לפחות

Back
למעלה תחתית