הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

האם אני צריך להמשיך עם ה-SS שלי כשהמטרה בכלל היא נפח?

על כל אחד כמוך, יש כאן עשרה שעשו פיצולים, אחרי שנים בחד"כ עדיין היו במצב של מאמן מתחיל, התחילו לעשות תכניות כוח ולראות תוצאות.

יכול שעשרה האלה לא עשו את זה כמו שצריך, או שהם נולדו עם גנטיקה דפוקה(גם את זה צריך לקחת בחשבון).
אתה מוזמן ללכת לבקר בכל מכון בארץ או בחו''ל, רוב האנשים שתראה יעשו פיצולים, כי מה לעשות, זה עובד הכי טוב על מסת השריר.
כשאתה אומר התקדמות ב-SS זה יהיה לרוב בכח, אז למעשה אנחנו חוזרים שוב לשאלה, מה המטרה שלך????
אתה רוצה כח- SS תהיה תוכנית מעולה, אתה רוצה בעיקר מסה- לך על פיצולים עם טווח חזרות גבוה יותר.
אתה רוצה את שניהם- תעשה תקופה של פיצולים ותקופה של אימוני כח(שזה אגב מה שרוב הבודיבילדרים עושים ולדעתי זה הכי יעיל)
ואני מסתכל על הסטטיסטיקה, בינתיים מבין כל אלה שהעלו פה תמונות לפורום, אילו שעבדו לפי פיצולים אתה רואה שיש להם הרבה יותר מסת שריר, ובכלל גוף הרבה יותר יפה.

itzikb כל מילה בסלע. המנהלים המעפנים פה הביאו לי באן ליוזר הקודם שלי כי חשבתי אחרת. חשבתי שפיצולים זה יותר טוב מSS ואני עדיין חושב ככה. צאן כבר מהסרט שSS זה קדוש שSS זה התנך של פיתוח גוף. SS טוב למתחילים אם זה אני מסכים אבל זה טוב ל2-3 חודשים ראשונים. אני עשיתי SS 4 חודש הגעתי ל140 סקוואט אבל בבנץ' הגעתי ל80 ונתקעתי להרבה זמן כי רק לעשות בנץ' לא הביא לי גירוי מספיק הייתי צריך לעשות עוד ווריאציות לשריר. הכל תלוי במה הבן אדם מחפש להשיג בסופו של דבר. לדחוף לו ישר SS כמו שעושים פה זה מתנשא ומגעיל. אם הבן אדם רוצה לעשות פיצולים שיעשה לא צריך לפסול אותו הוא צריך ללמוד על בשרו לבד שזה לא טוב בשבילו או שזה כן טוב בשבילו. לפסול ישר מראה על זלזול באותו מתאמן חדש ועליונות מצד השאר.
אנשים מפרסמים פה תוכניות פיצול ישר אנשים כמו STARDUST אומר חרא תוכנית . אז תגיד לי גבר על סמך מה אתה אומר שזה חרא ? עשית פיצולים ? למדת על גוף האדם ? למדת אנטומיה ופיזיאולוגיה ואתה יכול להגיד שזה לא אפקטיבי ? אני בטוח שלא. זה דוגמא לאנשים שצריך להביא באן מהר ולא לאנשים כמוני שמראים למתאמן עוד דרכים ומנסה להוציא אותו מהקופסא שLBS מנסה לחדיר אותו. באמת תסכלו על עצמכם קצת.

למדנו את כל הדברים האלה הרבה יותר טוב ממך, ורובנו היינו כבר בתכניות פיצולים, וראינו שדרך תכניות כוח גדלים הרבה יותר. למען האמת, אנחנו אלה שחושבים מחוץ לקופסה של החכמה הידועה בחדרי כושר של תכניות A-Z. וקיבלת באן לא כי הבעת דעה מנוגדת, אלא כי אמרת דברים לא נכונים, הטעית משתמשים, ועוד הפנית אותי לקרוא ספר שכבר קראתי, ואומר דברים הפוכים לגמרי ממה שאתה אמרת (ומה שאותו ספר אומר זה למעשה התפיסה שאנחנו דוגלים בה).
כבר טרחת ופתחת עוד משתמש, אני אתן לך עוד צ'אנס - עוד פעם תטריל או תטעה משתמשים, תקבל באן אוטומטי על כל יוזר שתפתח לפי IP.

יכול שעשרה האלה לא עשו את זה כמו שצריך, או שהם נולדו עם גנטיקה דפוקה(גם את זה צריך לקחת בחשבון).
אתה מוזמן ללכת לבקר בכל מכון בארץ או בחו''ל, רוב האנשים שתראה יעשו פיצולים, כי מה לעשות, זה עובד הכי טוב על מסת השריר.
כשאתה אומר התקדמות ב-SS זה יהיה לרוב בכח, אז למעשה אנחנו חוזרים שוב לשאלה, מה המטרה שלך????
אתה רוצה כח- SS תהיה תוכנית מעולה, אתה רוצה בעיקר מסה- לך על פיצולים עם טווח חזרות גבוה יותר.
אתה רוצה את שניהם- תעשה תקופה של פיצולים ותקופה של אימוני כח(שזה אגב מה שרוב הבודיבילדרים עושים ולדעתי זה הכי יעיל)
ואני מסתכל על הסטטיסטיקה, בינתיים מבין כל אלה שהעלו פה תמונות לפורום, אילו שעבדו לפי פיצולים אתה רואה שיש להם הרבה יותר מסת שריר, ובכלל גוף הרבה יותר יפה.

רוב האנשים יעשו פיצולים כי זה מה שהמאמנים שלהם למדו. לא יודע מה איתך, אבל אני לא רואה שלאלכס, עידן שכבר לא כותב כאן, רן, ועוד רבים וטובים שעושים אך ורק תכניות כוח חסרה מסת שריר. אם הם צריכים לחטב או לא, זה עניין אחר. יש גם תמונות של "בילדרים" מהפורום, בלי להזכיר שמות בתקופות שהם פחות חטובים. אז?

רוב האנשים יעשו פיצולים כי זה מה שהמאמנים שלהם למדו. לא יודע מה איתך, אבל אני לא רואה שלאלכס, עידן שכבר לא כותב כאן, רן, ועוד רבים וטובים שעושים אך ורק תכניות כוח חסרה מסת שריר. אם הם צריכים לחטב או לא, זה עניין אחר. יש גם תמונות של "בילדרים" מהפורום, בלי להזכיר שמות בתקופות שהם פחות חטובים. אז?

קודם כל זה כן משנה הנושא של החיטוב, אני לא יודע כמה שריר ישאר להם אחרי החיטוב, את אלכס לא ראיתי אז אני לא יכול לדעת, לגבי רן יצא לי לראות אותו בתמונות שהוא מחוטב והוא נראה סבבה לגמרי, אני די בטוח שבעבר הוא עשה פיצולים(אולי אני טועה)
אבל עדיין, טווח חזרות של 5 לא יביא להיפרטרופיה מקסימלית כמו ש-12 יביא אותך, כל דבר בא על חשבון משהו אחר, כח יבוא על חשבון מסה יפה ואחוז שומן נמוך, ופיצולים יבואו על חשבון של כח.
אם ה-5 חזרות וה-SS זה תכנית קסם שמצאה את הדרך גם להתחזק וגם לגדול במסה יותר מכל תכנית אחרת תהיה בטוח שכולם היו עוברים ללמוד את זה ולעשות את זה.
אני חותם לך שאם אתה עכשיו מוריד את המשקלי עבודה שלך, עובר לפיצולים, מגדיל את טווח החזרות אתה תשיג תוצאות טובות יותר(מסת שריר כמובן) בפי כמה וכמה מאשר בתכניות כח, תנסה ל-3 חודשים, אין לך מה להפסיד.

הייתי כבר בפיצולים. עד שעברתי לתכניות כוח לא ראיתי תוצאות. סתם טחנתי מים בחד"כ.

מהסרטון שהעלית אני גם לא רואה תוצאות מהתכנית כח שאתה עושה, או שאתה לא רוצה לגדול אלא רק להתחזק ואז אני מקבל את זה, או שאתה פשוט עושה משהו לא נכון מבחינת תזונה.

אני בכלל מחטב.

למדנו את כל הדברים האלה הרבה יותר טוב ממך, ורובנו היינו כבר בתכניות פיצולים, וראינו שדרך תכניות כוח גדלים הרבה יותר. למען האמת, אנחנו אלה שחושבים מחוץ לקופסה של החכמה הידועה בחדרי כושר של תכניות A-Z. וקיבלת באן לא כי הבעת דעה מנוגדת, אלא כי אמרת דברים לא נכונים, הטעית משתמשים, ועוד הפנית אותי לקרוא ספר שכבר קראתי, ואומר דברים הפוכים לגמרי ממה שאתה אמרת (ומה שאותו ספר אומר זה למעשה התפיסה שאנחנו דוגלים בה).
כבר טרחת ופתחת עוד משתמש, אני אתן לך עוד צ'אנס - עוד פעם תטריל או תטעה משתמשים, תקבל באן אוטומטי על כל יוזר שתפתח לפי IP.

אני שואל אותך עוד פעם : למדת רפואה ? למדת על גוף האדם ? מאיפה אתה יודע מה נכון ומה לא נכון ? אתה כזה תמים .. יש 100 מחקרים שאומרים שסקוואט HB זה הכי טוב ויש 100 מחקרים שאומרים שסקוואט LB זה הכי טוב. צא כבר מהבועה שלך של אתה יודע הכל ואם מישהו אומר משהו מנוגד לדעה שלך הוא טועה. בתחום הזה אין נכון ולא נכון . יש אפקטיבי ולא אפקטיבי והאפקטיביות היא אינדיבידואלית לכל אחד. אחד יגדל מתוכנית X השני יעשה גם את X אבל לא יגדל אז הוא ינסה לעשות תוכנית Y ורק אז הוא יגדל. לא עבד עליך פיצולים ? סבבה זה לא אומר שזה לא יעבוד על השאר. מתאמנים חושבים היום שאם משהו עבד עליהם זהווווווווו זה קדוש וזה הכי נכון. אני אתקן אותך עוד פעם. אין נכון ואין לא נכון , כל אחד שונה .

אני שואל אותך עוד פעם : למדת רפואה ? למדת על גוף האדם ? מאיפה אתה יודע מה נכון ומה לא נכון ? אתה כזה תמים .. יש 100 מחקרים שאומרים שסקוואט HB זה הכי טוב ויש 100 מחקרים שאומרים שסקוואט LB זה הכי טוב. צא כבר מהבועה שלך של אתה יודע הכל ואם מישהו אומר משהו מנוגד לדעה שלך הוא טועה. בתחום הזה אין נכון ולא נכון . יש אפקטיבי ולא אפקטיבי והאפקטיביות היא אינדיבידואלית לכל אחד. אחד יגדל מתוכנית X השני יעשה גם את X אבל לא יגדל אז הוא ינסה לעשות תוכנית Y ורק אז הוא יגדל. לא עבד עליך פיצולים ? סבבה זה לא אומר שזה לא יעבוד על השאר. מתאמנים חושבים היום שאם משהו עבד עליהם זהווווווווו זה קדוש וזה הכי נכון. אני אתקן אותך עוד פעם. אין נכון ואין לא נכון , כל אחד שונה .

בטח אחי, אחד בא מנוגה והשני ממאדים. אתה לא יודע בכלל מה זה סקוואט מלא ושובר מקביל, אז אתה מדבר איתי על HB ועל LB?

בטח אחי, אחד בא מנוגה והשני ממאדים. אתה לא יודע בכלל מה זה סקוואט מלא ושובר מקביל, אז אתה מדבר איתי על HB ועל LB?

טוב אני רואה שאתה לא מתייחס לעיקר מה שרשמתי אלה על וויכוח של סקוואטים שלא אני ולא אתה יודעים מה הכי טוב.
בסה"כ מה שאני ניסתי ועדיין מנסה להעביר לכל מי שצופה פה, אין משהו נכון ואין משהו לא נכון. הכל יחסי. עד כמה שאתה בטוח במיליון אחוז שאתה צודק , יש מחקר שיוכיח שאתה טועה. תמיד תפתחו את הראש לעוד רעיונות. שיטה X עבדה עליך ? יפה מאוד תציע אותה לאחר אל תכפה עליו את השיטה ותגיד שהיא נכונה כי שוב פעם לא אני לא אתה ולא אפחד ידע מה נכון . מה שידעו לפני 100 שנה על גוף האדם וזה היה נראה להם הכי נכון היום החוקרים והמדענים צוחקים עליהם , מבין ?
רוצה לעשות תוכנית כוח ? תעשה . תציע . אל תכפה .

טוב אני רואה שאתה לא מתייחס לעיקר מה שרשמתי אלה על וויכוח של סקוואטים שלא אני ולא אתה יודעים מה הכי טוב.
בסה"כ מה שאני ניסתי ועדיין מנסה להעביר לכל מי שצופה פה, אין משהו נכון ואין משהו לא נכון. הכל יחסי. עד כמה שאתה בטוח במיליון אחוז שאתה צודק , יש מחקר שיוכיח שאתה טועה. תמיד תפתחו את הראש לעוד רעיונות. שיטה X עבדה עליך ? יפה מאוד תציע אותה לאחר אל תכפה עליו את השיטה ותגיד שהיא נכונה כי שוב פעם לא אני לא אתה ולא אפחד ידע מה נכון . מה שידעו לפני 100 שנה על גוף האדם וזה היה נראה להם הכי נכון היום החוקרים והמדענים צוחקים עליהם , מבין ?
רוצה לעשות תוכנית כוח ? תעשה . תציע . אל תכפה .

לא כופה על אף אחד. כבר הסברתי לך עוד ביוזר הקודם - מי שמעלה תכנית פיצולים סבירה מקבל הערות לתיקון. ברוב המקרים, מה שעולה לכאן זה זבל מזובל, שפשוט כדאי להחליף תכנית. גם בפורטל יש תכניות פיצולים. באופן כללי, הגישה שלנו בפורום היא בעד תכניות כוח, כי על רובנו זה מה שהשפיע הכי טוב.

יופי, זה לא עבד לך (מאיזה סיבה לא ציינת טרחת לציין כמובן), ואתה פוסל את השיטה הזאת וגם מכליל לגבי פורום שלם (כל אחד שרוצה תוכנית אתה דוחף לו את זה). ממש נבון.

לכל אדם יש גוף שונה שיגיב בצורה שונה לאימוני כוח/מסה בתדירויות כאלו ואחרות (אתה תופתע מההבדלים). לכן השאלה צריכה להיות מה אתה מחפש מלכתחילה - לא בוא תעשה SS כי זה עבד עלי, זה מגוחך. וד''א, היו פה משתמשים שקיבלו באן פחות או יותר רק על זה שהתנגדו לSS. לעומת זאת, החבר'ה שבעד SS נוהגים להעלות טיעונים ללא שום בסיס (חלק מהם כמובן, לא כולם) ומשום מה המנהלים מבליגים על זה. איזה צביעות.

מעבר לזה, כפי שרשם פה בייספסקי2 וכמו שאני רושם בכל הזדמנות, צריך קצת ידע בסיסי בשביל להבין שתוכנית כוח פשוט לא יכולה להוביל לגדילה מקסימלית של השריר, בעוד שתוכנית מסה עושה את זה מהרגע הראשון. זה לא אומר שהיא יותר טובה, אבל זה אומר שבפן הזה היא יותר יעילה. וזה מוכח מדעית, משהו שמשום מה אתם מתקשים לקלוט במשך אינספור דיונים.

נערך לאחרונה:
SS טוב למתחילים אם זה אני מסכים אבל זה טוב ל2-3 חודשים ראשונים.

זאת התוכנית יא אהבל.

וגם אתה לא יודע כלום בפיזיולוגיה או אנטומיה, כי לא פתחת ספר בימי חייך. אם היית פותח ספר, היית יודע לחלק לפסקאות ולא מפציץ בחומת סין של מילים.

לא כופה על אף אחד. כבר הסברתי לך עוד ביוזר הקודם - מי שמעלה תכנית פיצולים סבירה מקבל הערות לתיקון. ברוב המקרים, מה שעולה לכאן זה זבל מזובל, שפשוט כדאי להחליף תכנית. גם בפורטל יש תכניות פיצולים. באופן כללי, הגישה שלנו בפורום היא בעד תכניות כוח, כי על רובנו זה מה שהשפיע הכי טוב.

הנה יש התקדמות , הגישה של הפורום זה תוכניות כוח מעולה. זאת לא הגישה שלי ולא הגישה של עוד מתאמנים שרשומים פה שישר פוסלים אותם שהם מבקשים תוכנית פיצול. אין צורך להמשיך בוויכוח אני רואה שכבר כולם הבינו אחד את השני. חג שמח ושבוע טוב.

כן, אני רואה את התוצאות הנפלאות של כל המפצלים "הסוסים" כל פעם שאני במכון. לגבי למה SS ולא תכניות פיצולים עבור מתאמן מתחיל - יש שרשור נעוץ. אתה יותר ממוזמן לקרוא.

Back
למעלה תחתית