עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מזעזע, אפילו בסינגל ההוא של ה-180 שעשיתי שלקח לי 10 שניות לעלות ויצאו לי שטפי דם בצוואר הגב לא התעקם ככה.
ציפיתי ממנהל שתהיה לו טכניקה הרבה יותר טובה. תוריד משקלים ומהר.
גם ב-120 ק"ג הטכניקה לא משהו.זה לא קשור למנהל או לא, יכול להיות שיש לו אחלה ידע, אבל הביצוע הלקוי זה נטו רצון להרים כמה שיותר כבד.
למה אתה עושה על פלטה?ה-120 זה על פלטה, ואחרי הסינגלים הכבדים, וכבר נפתחו לי יבלות. ואין לי מה להוריד משקל כי כבר הרמתי את המשקל הזה לפני כן "נקי". לא חסר סרטונים בערוץ שלי של דדליפט "נקי". הפעם הזאת, לקחתי תנופה שלא לצורך וזה חרבן לי את הטכניקה. כל אימון לומדים משהו.
למה אתה עושה על פלטה?
כמו שדני שובבני אמר, אתה עושה יותר מדי שטויות במקום להתרכז בקלאסי; הייתי מבין את השיטה שלך אם היית מציג לנו פה דדליפט 190 לחמישייה, אבל כשבקושי 120 ק"ג אתה מסיים לדעתי זה מיותר לגמרי, הדדליפט שלך לא באמת מתחזק כי הוא יחסית ממש חלש.טווח תנועה יותר גדול. מחזק את הדדליפט הרגיל, ובעיקר את הניתוק מהרצפה.
כמו שדני שובבני אמר, אתה עושה יותר מדי שטויות במקום להתרכז בקלאסי; הייתי מבין את השיטה שלך אם היית מציג לנו פה דדליפט 190 לחמישייה, אבל כשבקושי 120 ק"ג אתה מסיים לדעתי זה מיותר לגמרי, הדדליפט שלך לא באמת מתחזק כי הוא יחסית ממש חלש.
אל תשער, תרים.דדליפט של (אני משער) בערך 165-170 ק"ג לסינגל על משקל גוף 71 ק"ג (וממשיך לרדת) זה לא חלש. גם למי ששוקל 90 ק"ג זה לא חלש. 120 ק"ג זה משקל נוצה. 120 ק"ג על פלטה + אחרי 160 ק"ג זה סיפור אחר לגמרי. ו"כל השטויות" האלה זה מה ששבר לי פלטו של די הרבה זמן שהיה לי בדדליפט. במשך החיטוב הזה העליתי את הדדליפט שלי ביותר מ-30 ק"ג.
אל תשער, תרים.
אני שוקל בדיוק כמוך, מרים לחמישייה 30 ק"ג יותר ממך, עם סינגל של 180 ק"ג [בטכניקה הרבה יותר נורמאלית] ולא עשיתי את כל השטויות האלה של דדליפט באחיזת סנאצ', דדליפט על פלטה וכל מיני בולשיט. איך אתה מסביר את זה?
אתה סתם מאכיל את עצמך סרטים, פשוט תעשה קלאסי כמו בנאדם ותתקדם.
ואגב, בזמנו כשעשיתי בדיקת סינגלים זה היה 100X5, 120X2, 140, 150, 155, 160, 165, 170, 175, 180, ואני יכול לומר לך בוודאות שלא הייתי מתקשה להרים 120 מיד לאחר מכן. תפסיק להמציא תירוצים לטכניקה הלקוייה שלך, תוריד קצת במשקל ותעבוד כמו בנאדם.
לא אמרתי שאני יכול לעשות דדליפט על פלטה, אמרתי שאני מרים 150 ק"ג לחמישייה. תודה רבה אבל אני אוותר, אני אשאר עם הקלאסי שלי ורוב הסיכויים שגם אתקדם הרבה יותר ממך 😃לרשום לך חוב לראק דדליפט על פלטה 150 ק"ג לחמישייה? אתה אולי מרים 150 לחמישייה מהרצפה, וכנראה שגם אני. אז מה?