הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט מהאימון של היום

StarDust

משתמש משקיע
6,045
1,273
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,290
6,045
1,273
160 ק"ג:

הטכניקה התרחבשה לי כי לקחתי יותר מדי "תנופה" שגם ככה לא ממש עזרה. יש לי כנראה לפחות עוד חמש ק"ג.

דדליפט על פלטה, 120 ק"ג:

דדליפט באחיזת סנאץ', 100 ק"ג:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כל הכבוד על המשקל, מה לשפר אתה כבר יודע.
אתה בחיטוב - אל תלקה את עצמך אם אתה לא מעלה משקלים, אתה לא צריך.
אגב, אלו נעלי הרמת משקולות? מה הדגם?

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
למה אתה מנסה לעזאזל לשבור שיאים בסינגלים ועוד בחיטוב ?!?! ועוד עם כזאת טכניקה , המטרה של חיטוב זה לשמר משקלים ולא להיפצע וחביבי את עושה בדיוק ההפך , באמת שלא בקטע להמעיט מערכך או משהו אלא באמת מעניין של חבל שתפצע את עצמך והמסה הבאה שתעשה תהייה ב2014

את הנעליים אגב קניתי באשדוד. לא הזמנתי מחו"ל.
בכמה ומאיפה אם אפשר לדעת ?

• פותח/ת השרשור
למה אתה מנסה לעזאזל לשבור שיאים בסינגלים ועוד בחיטוב ?!?! ועוד עם כזאת טכניקה , המטרה של חיטוב זה לשמר משקלים ולא להיפצע וחביבי את עושה בדיוק ההפך , באמת שלא בקטע להמעיט מערכך או משהו אלא באמת מעניין של חבל שתפצע את עצמך והמסה הבאה שתעשה תהייה ב2014

בכמה ומאיפה אם אפשר לדעת ?

הטכניקה הזאת היא לא הטכניקה הסטנדרטית שלי, גם לא עם המשקל הזה ואני לא מתקדם עם טכניקה כזאת. לפעמים מתפקשש, מה לעשות. אם הייתי באמת מרגיש סכנה, הייתי פשוט מפיל את המוט באמצע החזרה. עשיתי את זה לא מעט פעמים. ולגבי למה להתקדם בחיטוב - כי אני יכול. עוד מעט החיטוב נגמר, ואני גם משתמש בקלן שהוא פשוט חומר מעולה גם מבחינת התייעלות עצבית.

את הנעליים קניתי בחנות שנקראת ספורטלנד באשדוד. לא זוכר כמה הם עלו, אבל זה היה משהו מאוד סביר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית