הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שלשולים וספיגה

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
אחרי תקופה שלא ממש שמרתי על תזונה וירדתי החלטתי היום שאני פשוט אוכל מה שבא לי ומנסה לדחוף הרבה קלוריות , פתחתי את הבוקר יחסית עם הרבה חלב הגעתי למצב שאכלתי גלידה משפחתית שזה 1200ליטר ועוד קצת יותר מחצי ליטר חלב כתוצאה מכך אני התחלתי לשלשל דיי הרבה , אין כאבים או משהו פשוט אני רץ לשרותים בתדירות מאוד גבוה והצואה מאוד נוזלית.
עכשיו השאלה היא האם הקלוריות שאני אוכל נספגות ?? האם זה בעצם כמו הקאה ואז מה שאני אוכל בעצם לא נחשב ? קיצר לאכול עוד ???
סליחה אם גרמתי לכם :bad: חג שמח

• פותח/ת השרשור
אז אני מאמין שחלק גדול מהחלבון נספג, אך כמובן זה תלוי באיזה סוג חלבון.
לא שאלתי לגבי החלבון התכוונתי לעניין הקלוריות , החלבון לא מטריד אלה עניין הקלוריות ...עוד פעם האם הקלוריות שאני אוכל נספגות או שהכול הולך קאפוט בשרותים??

נערך לאחרונה:
לא שאלתי לגבי החלבון התכוונתי לעניין הקלוריות , החלבון לא מטריד אלה עניין הקלוריות ...עוד פעם האם הקלוריות שאני אוכל נספגות או שהכול הולך קאפוט בשרותים??
קראתי על זה מאמר בקילוגרם שטוען שכל מה שאכלת נספג, ובעצם מה ששלשלת היה האוכל הקודם שאכלת, שפשוט הושפע מכמות הנוזלים או משהו כזה.
אני לא בטוח לגבי מה שאני אומר כרגע, אני פשוט זוכר שקראתי משהו בסגנון. חכה לעוד תגובות.

לפי דעתי לא הכל נספג כאילו יש מצב שנגיד 30% מהקלוריות לא נספג , זה כמו שהבולמיות מקיאות וככה הם לא משמינות , או שאנשים קונים משלשלים ...

(לא ממליץ לאף אחד לגעת בזה זה דופק את הגוף!)

• פותח/ת השרשור
לא אני לא רגיש ללוקטוז אבל רוב האנשים שאוכלים כמויות כאלה של חלב משלשלים .......למישהו יש מושג אם הקלוריות נספגות בכלל ??

לפי דעתי לא הכל נספג כאילו יש מצב שנגיד 30% מהקלוריות לא נספג , זה כמו שהבולמיות מקיאות וככה הם לא משמינות , או שאנשים קונים משלשלים ...

(לא ממליץ לאף אחד לגעת בזה זה דופק את הגוף!)
לפי דעתך או שאתה יודע ?

שלשולים יכולים להפריע לספיגה של כול אבות המזון
כמובן זה תלוי מה אכלתה וכמה זמן לפני השלשול,כי אל תשכח שיש שוני אדיר בין עיכול של מאכלים שונים,לפעמים שוני של עד כדי שעות,וכמובן הכמות שאכלתה.
אתה יכול לאכול ארוחה של 200גרם אורז,ו350 גרם חזה עוף,וכנראה שגם 3-4 שעות אחרי הארוחה הגוף עדיין לא יסיים את התהליך עיכול במעיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית