הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ ניראה לי מתחתי שריר אשמח לייעוץ

godlin23

משתמש משקיע
4,229
1,530
נק' מוניטין:
2,943
4,229
1,530
יום שישי בבוקר עשיתי סקווט בחדר כושר, בערב סתם עשיתי בבית סקווט בלי כלום מול מראה (עדיין לומד טכניקה) והתחיל לכאוב לי באזור שבין המפשעה ורגל
היום לא כאב לי אבל אחרי שהייתי בחדר כושר ואחרי הסקווט זה חזר , הקטע המעניין הוא שאחרי סקווט ודדליפט הכאב נעלם לאיזה כמה שניות ואז חוזר
כמו כן עם אני עומד במקום אחד ואז זז יש כאב יותר גדול
בזמן ישיבה גם קצת כואב ועם אני מזיז את הרגל לצדדים גם כואב

אשמח לדעות מה זה יכול להיות וכמו כן מה אפשר לעשות כדאי שזה יעבור , ומה לעשות עם המשך האימונים

זה יכול להיות הרבה דברים.
כשאתה מגיע לאימון הבא תעשה חימום יסודי ותנסה לעשות את התוכנית כרגיל.

• פותח/ת השרשור
זה יכול להיות הרבה דברים.
כשאתה מגיע לאימון הבא תעשה חימום יסודי ותנסה לעשות את התוכנית כרגיל.

עם עדיין כואב לי גם היום , יש רעיונות מה זה יכול להיות ? ומה אני יכול לעשות כדאי לעזור לזה לעבור ?

R.I.C.E = rest ice compression elevation
תנוח, שים קרח על המקום, תעשה את המקום, ואם יש נפיחות - להרים את האיבר הנפוח אבל לא נשמע שזה רלוונטי לגביך משום שזה לא ממש בגפיים, אלא במרכז הגוף.

• פותח/ת השרשור
מצאתי כתבה וניראה לי יש לי דלקת שם , כנראה עדיין דלקת בקטנה כי אין נפיחות, האם קרח עוזר במקרה של דלקת ? והאם כדאי לי ללכת אפילו שזה קצת כואב או שלהימנע מפעילות שגורמת לכאב ?

עשית ללא משקל, וכנראה יותר מדי חזרות. אני מניח שהשריר תפוס. אל תמנע משום פעולה (אני מניח שלא כואב עד כדי כך) תתאמן רגיל וזה יעבור בקרוב.
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
עשית ללא משקל, וכנראה יותר מדי חזרות. אני מניח שהשריר תפוס. אל תמנע משום פעולה (אני מניח שלא כואב עד כדי כך) תתאמן רגיל וזה יעבור בקרוב.
בהצלחה!

עשיתי בבית בערך 2-3 חזרות זה הכל, אז עם השריר תפוס אפשר להמשיך הכל כרגיל וזה יעבור מעצמו ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית