הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה - פנדלי רוו

Reflect

משתמש משקיע
2,114
1
נק' מוניטין:
966
2,114
1
אשמח לפידבק על הטכניקה, התחלתי לשלב את התרגיל הזה רק בשבוע שעבר ועדיין עובד על הטכניקה לפני שאעלה משקלים.

אני יודע שאני נוטה קצת לרמות בתנועה, אני עובד על זה. לגבי ההקבלה של הגב אל הרצפה, אני משתדל כמה שיותר.

תודה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אל תשתמש בפלטות הקטנות אלא אם כן יש לך אפשרות להגביה אותם.
התחת שלך אמור להיות מורם יותר( אתה אמור להרגיש את ההאמס ממש חזק)הגב כמה שיותר מקביל לרצפה.
ראש ממשיך את עמוד השדרה ולא להתסכל על המראה .
הפעולה עצמה צריכה להיות עוצמתית ז''א לא משיכה איטית אלא כוח מתפרץ אתה (לגעת מתחת לחזה)
אתה אוחז באחיזה קרובה מידי אתה אמור להחזיק בצורה כזאת שבסוף הפעולה האמות שלך מקבילות לרצפה.

והכי הכי חשוב זרוק את השעון לפח יא בודיבילדר

• פותח/ת השרשור
אל תשתמש בפלטות הקטנות אלא אם כן יש לך אפשרות להגביה אותם.
התחת שלך אמור להיות מורם יותר( אתה אמור להרגיש את ההאמס ממש חזק)הגב כמה שיותר מקביל לרצפה.
ראש ממשיך את עמוד השדרה ולא להתסכל על המראה .
הפעולה עצמה צריכה להיות עוצמתית ז''א לא משיכה איטית אלא כוח מתפרץ אתה (לגעת מתחת לחזה)
אתה אוחז באחיזה קרובה מידי אתה אמור להחזיק בצורה כזאת שבסוף הפעולה האמות שלך מקבילות לרצפה.

והכי הכי חשוב זרוק את השעון לפח יא בודיבילדר
ראש לא אמור להיות מורם מלפנים? אני אוחז באחיזה קרובה כי אני נמוך(?), ולמה הכוונה האמות מקבילות לרצפה?

השעון זה למדידת זמני מנוחה.

ישבן צריך להיות בדיוק כמו שמתחילים SLDL, כך שהברך תהיה בזווית שונה מהסרטונים שלך.
תחילת התנועה צריכה להיות פשיטת אגן(כמו שאומרים בסקוואט "לדחוף תחת לתקרה לא לדאוג לשאר") ולא לדחוף עם הרגליים/לייצב עם כפות הרגליים, טעות נפוצה היא שאנשים או דוחפים קצת עם הכפות רגליים כמו בדדליפט(למרות שאין הרבה תנועה) ואז קשה לעבוד בלי לרמות וגם התאוצה מהרצפה לא יעילה. טעות נוספת זה למשוך עם הידיים ולחשוב שלירכיים אין חלק בתנועה.

פשיטת אגן מנתקת את המוט ברצפה, ואח"כ הזרועות מעלות תוך כדי תאוצה את המוט.
הקושי בתנועה שהפשיטה צריכה להיות מהירה ולטווח תנועה קטן מאוד, ככל שהמשקל יילך ויהיה גדול יותר לא יראו את הפשיטה וזה ייראה כאילו הגב ישר לאורך כל התרגיל, אבל תרגיל מבוצע נכון חייב להתחיל מהירכיים ולא פשוט לנתק מוט במשיכה מהרצפה

זה יפתור לך 90% מהבעיות וגם ישמור על הזוקפים בכיווץ

אם קשה לך להישאר עם גב ישר/קרוב למקביל לרצפה תשען קדימה בהגזמה בהתחלה עד שתצליח

נערך לאחרונה:
זה לא פנדלי רואו, זה יותר בנט אובר; הגב שלך צריך להיות מקביל לרצפה ולא באלכסון, המוט רחוק ממך מדי אז אתה מושך אחורה במקום למעלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית