הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לרואי החשבון\עורכי דין של הפורום

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
אהלן
אז ככה
אני הייתי מעוניין לקנות כסא באופיס דיפו
המחיר של הכיסא הוא 1900 שקל אבל ראיתי שיש חברות של עורכי דין ורואי חשבון אשר עובדות עם אופיס דיפו ויש להם מן כרטיס חבר כזה שיכול להוריד לי כמעט 500 ש"ח מהכסא
האם אתם יודעים על מה מדובר והאם מישהו יכול לעזור לי לקבל את ההנחה?
http://www.icpas.org.il/upload/events/IUPZDP4240members_OfficeDepot.pdf

סתם שאלה..
למה לקנות כיסא ב1900 שקל?

חלאס להספים. בכל אופן - תשב פעם על כיסאות ברמות מחירים הנ"ל (אבל כאלה ששווים את הכסף, ויש לא מעט כאלה, רק שמצד שני יש גם לא מעט כאלה שלא שווים) ותבין לבד למה.

חלאס להספים. בכל אופן - תשב פעם על כיסאות ברמות מחירים הנ"ל (אבל כאלה ששווים את הכסף, ויש לא מעט כאלה, רק שמצד שני יש גם לא מעט כאלה שלא שווים) ותבין לבד למה.
ב1900 שקל שיקנה כבר כורסה

כמה זמן הן מחזיקות?
לך לאופיס דיפו שב על זה . אחר כך תשב הכיסאות של החמישים שקל ותבין למה הוא רוצה לקנות.
למה להכנס למישהו לכיס?
אם הוא קונה כיסא ברמה כזאת כניראה שהוא משקיע זמן על המחשב מספיק כדי שזה יהיה חשוב לו. למה אז להגיד דברים לא קשורים.

לך לאופיס דיפו שב על זה . אחר כך תשב הכיסאות של החמישים שקל ותבין למה הוא רוצה לקנות.
למה להכנס למישהו לכיס?
אם הוא קונה כיסא ברמה כזאת כניראה שהוא משקיע זמן על המחשב מספיק כדי שזה יהיה חשוב לו. למה אז להגיד דברים לא קשורים.

תגיד את האמת, כמה פעמים זרקו אותך אותך ולא תפסו בכוונה כשהיית קטן?

מי נכנס לו לכיס? מי אמר דברים לא קשורים? מי בכלל שאל למה הוא רוצה לקנות?

שאלתי כמה זמן כיסא כזה מחזיק. זה מחמם את הלב שיש אנשים כמוך שההורים שלהם אחים והם באו להחליף את פאניק בהודעות מטומטמות, אבל חאלס.

תגיד את האמת, כמה פעמים זרקו אותך אותך ולא תפסו בכוונה כשהיית קטן?

מי נכנס לו לכיס? מי אמר דברים לא קשורים? מי בכלל שאל למה הוא רוצה לקנות?

שאלתי כמה זמן כיסא כזה מחזיק. זה מחמם את הלב שיש אנשים כמוך שההורים שלהם אחים והם באו להחליף את פאניק בהודעות מטומטמות, אבל חאלס.
מצחיק אותי שבנאדם כזה אפס בחיים מרשה לעצמו לתפוס תחת בפורום..
דבר שני השאלה שלך כ"כ מטומטמת שפשוט להתייחס אליה לא כציניות זה אידיוטי.
מה קשור בדיוק כמה זמן הכיסא מחזיק לבין זה שהוא ביקש אם למישהו יש את ההנחה הזאת? זה קשור ילד מפגר זה קשור?
וגם בכללי לשאול שאלה כמה זמן כיסא מחזיק זה מפגר כל כך... פעם התפרק לך כיסא? מה ניראלך שכיסא שעולה 1900 שקל ישבר אחרי חודש?
תחזור תחזור ללול שלך כי אחרי שתצא קצת החוצה מהמחשב ששם יש השלכות למה שאתה אומר - תבין כמה אפס אתה.

כן, הלך לי בדיוק כיסא לפני שבוע. אבל אתה יכול להמשיך להיות מפגר ולחשוב שההודעות שלי מכילות מסרים נסתרים. רק אל תצטט אותי בבקשה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית