הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן בבקשה - אמצע SS

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
גובה 187
גיל 18
משקל 90 קילו
מתחיל חודש שלישי בSS
רפוי

מכווץ בבטן

Uploaded with ImageShack.us

תמונות מסוף חיטוב - 78 קילו(הערכת אחוז שומן בבקשה גם לפה אני רוצה לדעת פחות או יותר כמה עליתי)רפוי

נערך לאחרונה:
עכשיו סביב ה19 א.ש (כאשר חלק לא מבוטל זה נוזלים).

לפני היית כ13 א.ש.

• פותח/ת השרשור
עכשיו סביב ה19 א.ש (כאשר חלק לא מבוטל זה נוזלים).

לפני היית כ13 א.ש.
19?!?!? אתה בטוח ??? אני בקצב של קילו בשבוע 500 קלוריות מעל הנייטרלי התמונה צולמה באמצע היום קצת אחרי ארוחה יכול אולי להטעות טיפה אני יכול גם להוסיף תמונה מהצד אם צריך .....

קילו של שריר בשבוע ? אני בספק לאורך 2 חודשים

וכסר אמרתי שיש לא מעט נוזלים אז ייתכן שאתה טיפה פחות אבל לא הרבה פחות מ18-19 א.ש

• פותח/ת השרשור
קילו של שריר בשבוע ? אני בספק לאורך 2 חודשים

וכסר אמרתי שיש לא מעט נוזלים אז ייתכן שאתה טיפה פחות אבל לא הרבה פחות מ18-19 א.ש
אני עם תפריט כל יום בערך 500 קלוריות מעל הנייטרלי עושה הכל לפי הספר מבצע תוכנית אימון SS אני בודק כל שבוע משקל ועוקב אחרי זה יש עלייה של קילו בשבוע מאז שהתחלתי חוץ משבוע שהייתי חולה....- והאמת הרבה מהמאסה רואים ברגליים בעיקר....והמידה במכנסיים בקושי עלתה מאז סוף החיטוב...אולי התמונה קצת מטעה מחר בבוקר אני יצלם שוב אם זה יעזור
מבאס לשמוע שהשקעתי סתם.... טוב תודה בכל מקרה על ההערכה

לא מאמין שזה היה סתם, זה פשוט תמונה מטעה, אחרי ארוחה ונראה כמו הרבה נוזלים.
לדעתי 17% גג.
ליתר ביטחון תצטלם שוב בבוקר.

ממה שקראתי עם אתה על 500 קלוריות מעל , אז אתה צריך להוסיף חצי קילו בשבוע ולא קילו

אל תתן לעליה במשקל או במשקלי עבודה להטעות אותך, מבחינה ויזואלית לא נראה שעלית יותר מכמה מאות גרמים בודדים של שריר, חבל על הזמן שאתה שורף בתוכנית הזאת אתה תתקדם טוב יותר בתוכניות אחרות

אל תתן לעליה במשקל או במשקלי עבודה להטעות אותך, מבחינה ויזואלית לא נראה שעלית יותר מכמה מאות גרמים בודדים של שריר, חבל על הזמן שאתה שורף בתוכנית הזאת אתה תתקדם טוב יותר בתוכניות אחרות

מה אתה היית ממליץ ?

לפי דעתי אחי אתה באיזור 14-15%
פעם באה תביא כל מיני פוזות ולא רק פרונט, בהצלחה אחי

לדעתי היית 14 והיום 18-19
לפי מה שהבנתי איכפת לך רק ממראה, אז אל תתרגש מזה, סתם חרטא. עכשיו אתה מתחיל לצבור מסת שריר. כשאתה מתקרב ל3 פלטות אתה כבר יחסית חזק ואתה גם תראה כמו אחד כזה, במיוחד אחרי שתחטב.
אני לא יודע כמה זה מוכח אבל לפי ההיגיון ככל שאחוז השומן גבוה יותר העלייה במשקל תחת אותם תנאים תהיה יותר ויותר מסת שריר
מתוך הנחה שלהוסיף X ק"ג מסה רזה כשמתחילים על 6% ומסיימים על 12% יהיה הרבה יותר קשה \ לא אפשרי מלהוסיף את אותו X כשמתחילים על 16% ומסיימים על 22%.
לא נראה לי שאני טועה אבל אין לי מחקרים ביד על הנושא הזה.

לדעתי היית 14 והיום 18-19
לפי מה שהבנתי איכפת לך רק ממראה, אז אל תתרגש מזה, סתם חרטא. עכשיו אתה מתחיל לצבור מסת שריר. כשאתה מתקרב ל3 פלטות אתה כבר יחסית חזק ואתה גם תראה כמו אחד כזה, במיוחד אחרי שתחטב.
אני לא יודע כמה זה מוכח אבל לפי ההיגיון ככל שאחוז השומן גבוה יותר העלייה במשקל תחת אותם תנאים תהיה יותר ויותר מסת שריר
מתוך הנחה שלהוסיף X ק"ג מסה רזה כשמתחילים על 6% ומסיימים על 12% יהיה הרבה יותר קשה \ לא אפשרי מלהוסיף את אותו X כשמתחילים על 16% ומסיימים על 22%.
לא נראה לי שאני טועה אבל אין לי מחקרים ביד על הנושא הזה.

50239191e2aec.jpg

הוא מושך 180 , הסקוואט שלו באיזור ה140 ושוקל בקושי 70 קילו
הוא נראה לך מאסיבי ביחס למשקלים?

50239191e2aec.jpg

שוב זה?
אתה וכל חבריך הבילדרים מסרבים להבין שחזק יותר שווה גדול ושרירי יותר עובד אך ורק ביחס לעצמך. אכן מסת שריר היא אך ורק תופעת לוואי של עלייה בכוח (באופן גס) אבל גדול ושרירי מורכב מהרבה פרמטרים, לא רק כוח. ועוד הרבה דברים אתם מסרבים להבין. כמו שמבין יותר בתחום מסויים שווה טוב יותר בתחום מסויים גם עובד אך ורק ביחס לעצמך. לכן, אתם לא מפסיקים לחשוב שכל בן אדם שממש טוב במה שהוא עושה גם מבין במה שהוא עושה, וזו הסיבה שאתם שואלים בילדרים גדולים איך להתאמן ואיך להזריק, כי הם הרי גדולים ונראים טוב - אז ברור שהם מבינים בזה! והלוואי שהייתי ממציא את מה שאני אומר, לצערי זו המציאות.
אני יכול להראות לך אינספור ספורטאי עילית שאין להם שמץ של מושג באיך להתאמן. וזה תופס גם על בילדרים.
עד שלא תבינו עקרונות בסיסיים כמו איך לחשוב, ובמקרה בספציפי הזה עד שלא תבינו שחזק יותר שווה גדול יותר עובד אך ורק ביחס לעצמך, אתם תמשיכו עם ההטרלות המטופשות על השחיפים שמרימים כבד. אני לא יכול לענות לך מבלי ללמד אותך לחשוב, וזה לא משהו שאני חושב שאני יכול או רוצה לעשות.

בנוסף, התשובה בגוף השאלה. הוא שוקל פחות מ70 קילו. העובדה שיש לו ביצועים טובים רק אומרת שהוא התאמן בזה הרבה וכנראה שהוא גם דיי מוכשר בזה. בן אדם ששוקל מתחת ל70 קילו הוא לא בן אדם גדול.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
50239191e2aec.jpg

אתה מבין שלקחת סתם דוגמא ספציפית.... והתזונה גם משחקת פה תפקיד חשוב וכל אחד שעובד כח מתייחס לתזונה שונה ונראה בהתאם
אז הנה שתהיה בעניינים איך נראים כאלה שעובדים תכניות כח ואוכלים כמו שצריך :

20102011.jpg

והנה עוד אחד שראיתי בזמן האחרון

אז תחשוב פעמיים לפני שאתה כותב דברים כאלה......

19?!?!? אתה בטוח ??? אני בקצב של קילו בשבוע 500 קלוריות מעל הנייטרלי התמונה צולמה באמצע היום קצת אחרי ארוחה יכול אולי להטעות טיפה אני יכול גם להוסיף תמונה מהצד אם צריך .....

גבר, מה אתה מצפה ברצינות? התחלת תוכנית SS עם נטייה להשמנה שאני משער שיש לך וזה דיי ניכר ואין מה לעשות בSS עולים גם בשומן.
קילו בשבוע זה הרבה יותר מדי, אתה צריך לכוון לאזור ה0.5 קילו בשבוע וזה גם עדיין לא יהיה רק נטו שריר.
בכל אופן אל תילחץ ותמשיך את התוכנית לדעתי עד שתרגיש שמיצית ואז תחתוך.

• פותח/ת השרשור
גבר, מה אתה מצפה ברצינות? התחלת תוכנית SS עם נטייה להשמנה שאני משער שיש לך וזה דיי ניכר ואין מה לעשות בSS עולים גם בשומן.
קילו בשבוע זה הרבה יותר מדי, אתה צריך לכוון לאזור ה0.5 קילו בשבוע וזה גם עדיין לא יהיה רק נטו שריר.
בכל אופן אל תילחץ ותמשיך את התוכנית לדעתי עד שתרגיש שמיצית ואז תחתוך.
כן בסוף זה באיזור ה17-18 הנוזלים קצת מבלבלים בתמונה הזאת אבל עדיין כן עליתי בשומן דיי הרבה וצודק אני באמת מתחיל עכשיו להצמד יותר לתפריט המקורי - תחזוקה +400 קלוריות

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית