עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא רוצה לעלות הרבה בנוזלים בגלל זה אני משתדל את הרוב משומן אלה דברים ספציפים שאני אוכל כל יום הפחמימות אני רוצה לעלות כמה שיותר נקיתוריד שומן ותוסיף פחמימות
מי אמר שאם תאכל יותר פחמימות אתה לא תעלה נקי ? אני במסה עם תפריט של 410 פחמימה ואולי 70 שומן(שוקל 71) ועליתי נקי עד עכשיו יחסיתאני לא רוצה לעלות הרבה בנוזלים בגלל זה אני משתדל את הרוב משומן אלה דברים ספציפים שאני אוכל כל יום הפחמימות אני רוצה לעלות כמה שיותר נקי
הכוונה לנקי (לפחות בשבילי) מעבר לעלייה כמה שפחות בשומן אלא להשאר גם טיפה יבש אז לעלות בפחממות לא יעשה לי מראה נוזלי יותר?מי אמר שאם תאכל יותר פחמימות אתה לא תעלה נקי ? אני במסה עם תפריט של 410 פחמימה ואולי 70 שומן(שוקל 71) ועליתי נקי עד עכשיו יחסית
אני רוצה לעלות כמה שיותר נקי(אני ממש לא רוצה לעלות הרבה בשומן) ברגע שאני מרגיש שאני נתקע אני יעלה עוד קלוריות ולמה חבל על חלבון?תעלה קצת קלוריות הגרעון קטן מידי..וחבל על כ"כ הרבה חלבון
לא משמעותיהכוונה לנקי (לפחות בשבילי) מעבר לעלייה כמה שפחות בשומן אלא להשאר גם טיפה יבש אז לעלות בפחממות לא יעשה לי מראה נוזלי יותר?
למה חבל על חלבון
אבל זה תלוי גם כמה מתוך החלבון הוא חלבון מלא.אין צורך יותר מ1.8 גרם חלבון לקילו..אם אתה מרגיש מפוחד,תאכל 2.
אתה בטוח (אני עוד לא ניסיתי לאכול הרבה פחממות)לא משמעותי
אז להוריד מהחלבון ואיפה להעלות?אין צורך יותר מ1.8 גרם חלבון לקילו..אם אתה מרגיש מפוחד,תאכל 2.
טוב אז אני עוד לא ישנה אני ינסה כמה ימים עם יותר פחממה ונראה איך אני ירגיש תודהוגם אם כן קצת אירובי והנוזלים יורדים ממש לא בעיה
אבל זה תלוי גם כמה מתוך החלבון הוא חלבון מלא.