הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט תזונה דל פחמימות

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
יש לי חבר עקשן שרוצה לחטב עוד שהיה לו "קוביות 3D" ככה הוא אומר הוא כרגע על 10%-12% אחוזי שומן ושוקל 58 לפני העמסה מוגזמת שהוא עשה בחג...

בעיקרון אין תפריט מסודר אלה רק ערכיים.

הוא שוקול : 58-60KG
גובה: 1.65~
RMR 2200~

תפריט:
קלוריות:1700
חלבון: 126 גרם חלבון.
פחמימה: 30גרם
וכל השאר שומן....

העמסה פעם בשבוע כל יום שבת עם 1000 מעל התחזוקה ומינימום שומן .

המטרה שלו להוריד ל8-7% שומן ואז להתחיל מאסה רצינית . אני יודע שזה דפוק ואין טעם אבל הוא עקשן (אני לא יפרט את הטיעונים והרצונות שלו)
הוא רוצה לחטב בערך עוד חודש וחצי
אז חברים בלי אמירות כגון: שיעשה מאסה או למה לא SS איזה טבל וכו' (תחסכו את זה) .

בעיקרון החיטוב צריך להמשך עוד חודש וחצי , אפשרי לרדת ככה באחוזי שומן? (אני אישית לא חיטבתי עדיין אף פעם אז אין לי מושג)

אני מציין שאין לו נטייה להשמנה וגנטיקה טובה בסה''כ
תודה מראש לעוזרים!

נערך לאחרונה:
"
שיעשה מאסה או למה לא SS איזה טבל וכו'" סתם לא, אבל יש לו מספיק מסה בשביל להיות על 8% שומן?
אני אישית לא מאמין שהוא יעשה את זה בחודש וחצי, אל תשכח שככל שאתה באחוז שומן נמוך יותר, יותר קשה לרדת.

• פותח/ת השרשור
"
שיעשה מאסה או למה לא SS איזה טבל וכו'" סתם לא, אבל יש לו מספיק מסה בשביל להיות על 8% שומן?
אני אישית לא מאמין שהוא יעשה את זה בחודש וחצי, אל תשכח שככל שאתה באחוז שומן נמוך יותר, יותר קשה לרדת.
אמרתי שאין לי מושג לגבי קצב ההתחטבות , אבל בעיקרון הוא נירא שהוא שוקל, הרבה יותר הוא ממש ממש לא נירא שחיף .

• פותח/ת השרשור
זה לא עוזר הוא כרגע לא נירא רזה הוא נירא דיי מלא וחטוב...טוב לא שאלתי איך לשכנע אותו שאלתי אם התפריט נירא טוב בסה''כ , ובמידה והוא העמיס מאוד מלוכלך בחג הוא יכול לעשות העמסה מחר עם 1000 מעל התחזוקה למרות שעבר 6ימיים ולא שבע כאילו העמסה הייתה ביום ראשון ....?

הבחור שוקל 58..סביר להניח שלא יהיה לו קוביות 3D גם אם הוא יצייר על הבטן עם טוש

• פותח/ת השרשור
הבחור שוקל 58..סביר להניח שלא יהיה לו קוביות 3D גם אם הוא יצייר על הבטן עם טוש
יש לו גנטיקה טובה אז הוא חושב שהוא יודע מה לעשות אבל אני יראה לו את האשכול זה ישכנע אותו

יש לו גנטיקה טובה אז הוא חושב שהוא יודע מה לעשות אבל אני יראה לו את האשכול זה ישכנע אותו
אין לו מושג מה זה לרדת ל7-8 אחוז שומן לא ישאר ממנו כלום חוץ מעצמות שהוא שוקל עכשיו 58 על 10-12 אחוז שומן

• פותח/ת השרשור
ה-RMR שלו לא 2200, אלא התחזוקה, יותר מדוייק להגיד ככה.

איך אפשר לחטב מ60 קילו? הוא יישבר ל-2.
הוא לקראת הסוף , הוא טוען שהירידה תהיה יותר מהירה , והאמת שהוא נירא חטוב עם קוביות והכל ולא שחיף(בעיני אנשים שלא מתאמנים) , אל תשכח שמדובר ב1.65 ולא בבחור ממוצע אלה בנער

משתתף בצערו.
אם הוא רוצה לרדת באחוזי שומן בכיף, אבל לא יורדים באחוזי שומן סתם כדי להיות ממש רזים, יורדים כשיש מסת שריר טובה או שמתחילים בעולם התזונה והאימונים באחוז שומן גבוה ויורדים לסביבות 10 - 12, מתחילים מסה שתביא אותו לכמות מכובדת של שריר ורק אז יורדים מתחת ל-10% שומן. למה? כי אם הוא לא עם גנטיקה מטורפת שקשה מאד להשיג הוא יראה כמו ניצול שואה שלא התבגר. 5% שומן זה בערך ככה:

אולי אפילו 6%.
הוא רוצה להיראות ככה (לא ממש ככה, טיפה יותר אבל 8% שומן זה גם מחזה קשה לצפייה)? שאנשים יהיו בטוחים שכשהוא שואף כל רגע החזה יתפוצץ? שהורידים שלו יצאו כשהוא מושך/דוחף? זה נראה מגעיל. אבל, אם יש לו מסת שריר גדולה הוא יראה מעולה על אחוז שומן כזה.
בכל מקרה, שלא ירד מתחת ל-10% שומן בחיטוב.
זה נראה ממש לא יפה ושלא יופתע אם כשהוא ילך ברחוב יקפצו עליו מהשיחים שני נציגי רווחה ויאשפזו אותו בגלל אנורקסיה.

ולסיום-
בן אדם עם מעט מסת שריר (בלי עבודה בחדר כושר) על 8% שומן:

שחיפי השחיף.

שיחשוב טוב לפני שהוא נכנס לזה, אני יודע שזה נשמע מגניב- "וואו! 8% שומן!!", אבל בסופו של דבר הוא יהיה ניצול שואה...
אם הוא רוצה את זה בכל זאת, והסרטונים ושאר התגובות לא עשו לא כלום, אז שיקח את ה-UD, יהיה הרבה יותר יעיל לדעתי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
זה לא המצב שאתה מתאר ...הכוונה שלו להגיע למקסימום 55KG ולהוריד את השומן ולפי חישובים זה יוצא 7-8% שומן הסברתי לו שזה גם נוזלים וכו' , אני אמרתי לו שזה טעות אבל הוא בשלו ובטוח שהוא יראה טוב .......

• פותח/ת השרשור
טוב הצלחתי לשכנע אותו אבל יש שאלה :
הוא כרגע נמצא על 30גרם פחמימה ביום איך הוא יכול לעלות את הפחמימות מה הקצב המומלץ ?
שבוע ראשון 100גרם
שבוע שני 200גרם ואז כבר שיתחיל כבר מאסה אם כרגע הוא בנטרליי מבחינת קלוריות ?

• פותח/ת השרשור
טוב הצלחתי לשכנע אותו אבל יש שאלה :
הוא כרגע נמצא על 30גרם פחמימה ביום איך הוא יכול לעלות את הפחמימות מה הקצב המומלץ ?
שבוע ראשון 100גרם
שבוע שני 200גרם ואז כבר שיתחיל כבר מאסה אם כרגע הוא בנטרליי מבחינת קלוריות ?
???

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית