הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה | ארוחת בוקר מומלצת למתחילים.

PitaMan

משתמש פעיל
347
36
נק' מוניטין:
39
347
36
אהלן,
אני אשמח לשמוע הצעות לארוחת בוקר דלת קלוריות אך מספיק טובה ונותנת אנרגיות.
אחרות בוקר שמתאימה ל"מתחילים" בנושא חיטוב הגוף וכד'.
אשמח לעזרה,
תודה.

אין דבר כזה ארוחה מומלצת לחיטוב הגוף , או למתחילים .. אם אתה רוצה אנרגיות תנסה לשלב כמה שיותר פחמימות באותה ארוחה

בדיוק כמו ש"דני שובבני" אמר.. אין ארוחה שמומלצת..

אין דבר כזה ארוחה מומלצת לחיטוב הגוף , או למתחילים .. אם אתה רוצה אנרגיות תנסה לשלב כמה שיותר פחמימות באותה ארוחה
לא מסכים , אני למשל נהיה מאוד עייף אחרי ארוחה עם הרבה פחמימות.

יש כאלה שבגלל החום הישראלי אחרי ארוחה מרובת פחמימות מרגישים סוג של כבדים , לי אישית מאז ומתמיד ותאמת לכל מי שייעצתי לי את זה בבקרים זה הביא לי/להם סוג של אנרגיה לפתוח את הבוקר+ שהייתי על דל פחמימה הייתי מרכז את מנת הפחמימה שלי לפני אימון וזה בהחלט עשה את העבודה

יש כאלה שבגלל החום הישראלי אחרי ארוחה מרובת פחמימות מרגישים סוג של כבדים , לי אישית מאז ומתמיד ותאמת לכל מי שייעצתי לי את זה בבקרים זה הביא לי/להם סוג של אנרגיה לפתוח את הבוקר+ שהייתי על דל פחמימה הייתי מרכז את מנת הפחמימה שלי לפני אימון וזה בהחלט עשה את העבודה
יש הבדל בין דל פחמימה לתפריט עם פחמימות...

Back
למעלה תחתית