עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מסכים , אני למשל נהיה מאוד עייף אחרי ארוחה עם הרבה פחמימות.אין דבר כזה ארוחה מומלצת לחיטוב הגוף , או למתחילים .. אם אתה רוצה אנרגיות תנסה לשלב כמה שיותר פחמימות באותה ארוחה
לא מסכים , אני למשל נהיה מאוד עייף אחרי ארוחה עם הרבה פחמימות.אין דבר כזה ארוחה מומלצת לחיטוב הגוף , או למתחילים .. אם אתה רוצה אנרגיות תנסה לשלב כמה שיותר פחמימות באותה ארוחה
יש כאלה שבגלל החום הישראלי אחרי ארוחה מרובת פחמימות מרגישים סוג של כבדים , לי אישית מאז ומתמיד ותאמת לכל מי שייעצתי לי את זה בבקרים זה הביא לי/להם סוג של אנרגיה לפתוח את הבוקר+ שהייתי על דל פחמימה הייתי מרכז את מנת הפחמימה שלי לפני אימון וזה בהחלט עשה את העבודהלא מסכים , אני למשל נהיה מאוד עייף אחרי ארוחה עם הרבה פחמימות.
לא מסכים , אני למשל נהיה מאוד עייף אחרי ארוחה עם הרבה פחמימות.
יש הבדל בין דל פחמימה לתפריט עם פחמימות...יש כאלה שבגלל החום הישראלי אחרי ארוחה מרובת פחמימות מרגישים סוג של כבדים , לי אישית מאז ומתמיד ותאמת לכל מי שייעצתי לי את זה בבקרים זה הביא לי/להם סוג של אנרגיה לפתוח את הבוקר+ שהייתי על דל פחמימה הייתי מרכז את מנת הפחמימה שלי לפני אימון וזה בהחלט עשה את העבודה