הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אירובי מומלץ לתקופת המסה.

• פותח/ת השרשור Donrip
  • פורסם בתאריך

Donrip

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
היי,

רשמית מחר אני עבר לתקופת המסה שלי ורציתי לקבל המלצה לגבי האירובי. כמו כן, המסה שלי היא התמקדות במסה כמה שיותר נקייה.
בחיטוב הייתי עושה HIIT (ביותר פירוט, עקבתי לפי התוכנית הזו - http://www.bodybuilding.com/fun/ultimate-8-week-hiit-for-fat-burning-program.html ) והיא עזרה לי מאוד, הורדתי 4.1% אחוז שומן איתה.
כעיקרון, אני מחפש את המינון וסוג האירובי המומלץ לתקופת המסה, כמו שHIIT יעיל לחיטוב ולהורדת אחוזי שומן.

תודה רבה מראש.😃

תעשה 20-30 דקות אחרי כל אימון.

MASS? NO CARDIO :D

נסחפת חזק הוא במסה.

לדעתי ומנסיון של אחרים ארובי פעמים בשבוע למשך 40 דקות לא מסיבי זה די בהחלט.

לפי איזה נסיון של אחרים? מה זה משנה אם הוא בחיטוב או מסה?,הכול עניין של תזונה,פעילות אירובית היא חשובה מהרבה סיבות,אין שום בעיה להוסיף עוד 2 פרוסות לחם ולסגור את הגרעון של האירובי.

כמה שטויות ב 2 שורות.
ארובי לא גורם רק לגרעון , יש עיניין של התאוששות יא ראבי.

כמה שטויות ב 2 שורות.
ארובי לא גורם רק לגרעון , יש עיניין של התאוששות יא ראבי.
וואלה ואתה בטוח שאירובי קליל באופניים אופיטיק ולא עוזר בהתאוששות? ניוד חומצות חלב וכו?
ודילול מלחים בגוף,מראה קשה יותר גם במסה,סיבולת לב ראה,פספסתי משהו ?

פיספסת בגדול, אירובי קליל? תגדיר קליל? מאיפה אתה יודע איזה סוג ארובי עשה פותח הפוסט? אולי הוא רגיל לרוץ איזה 10 ק"מ ? לך תגיד לו שיעשה אופניים קליל ...

אירובי תמיד טוב (לא לדפוק מרתונים, כן?). במסה זה גם עוזר להתאוששות. אבל HIT זה אימוני התנגדות לכל דבר, לא מומלץ בכלל בזמן מסה. אני אישית משחק אולי פעמיים בחודש כדורגל וזהו.

תמיד כדי לשמור על כושר אירובי גבוה,אח"כ מגיעים לחיטוב עם כושר של איזה סבתא ומתעלפים על האליפטי אחרי 30 דקות

עוד פעם , המאמרים זה נחמד וכול השיט , אבל כול אחד עושה מה שמתאים לו מנסיון איך הגוף שלו מגיב לארובי בעצימות כזאת או אחרת.
המפתח בהצלחה זה לעשות מה שנכון לגוף שלך , ולא להדבק למאמרים \ מחקרים כמו עיוור וללכת רק לפהם.

Back
למעלה תחתית