נק' מוניטין:
789
- 1,396
- 2
שמעתי שמי שנופל בקורס מקבל הזדמנות בקורס הבא שנפתח, אמת או הנפצה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחחחחחח אז היית בעוטף ארז .. תענה לי השאלות רגע
פשש איזה באסה..איזה פציעה הייתה לך?כמוני, רק שהגעתי לעוטף \:
מי שנופל בקורס יש לו הזדמנות לעשות תקורס שוב, לפי הפקודות של היחידה כל פלוגה חייבת לשחרר את הלוחם לקורסשמעתי שמי שנופל בקורס מקבל הזדמנות בקורס הבא שנפתח, אמת או הנפצה?
פשש איזה באסה..איזה פציעה הייתה לך?
שחיקת סחוס בשני הברכיים.
מי שנופל בקורס יש לו הזדמנות לעשות תקורס שוב, לפי הפקודות של היחידה כל פלוגה חייבת לשחרר את הלוחם לקורס
יש חוסר לוחמים ביחידה כי מקבלים שם לפי יכולת ולא לפי מחסה כמו בשאר היחידות. היו קורסים שנכנסו ליחדה 2-3 לוחמים...
פשש בלאגן, אצלי 2 פריצות דיסק...כן אבל עזוב את החוקים היבשים שנינו יודעים מה קורה בשטח .
שאם תגיע לפלוגה בלי כ''א בשיט זה לא יעניין את המ''פ מה קורה בימ''ס ואין סיכוי שהוא ישחרר אותך ויותר על חייל .
לערער אין הרבה סיכוי אבל אפשר לבקש העברה אחרי זה, אני יודע שבשכם יש הרבה סיורים, ואם אני לא טועה בירושליים יש את פלוגה ב'פינגווין וארז אז אם שמים אותי במקום כמו עוטף או חברון יש לי דרך לערער על זה או לסרב להתפנות למה זה יוביל ?
ואיזה איזורים עם הכי הרבה סיורים עם רכבים ולא רגליים ?
לערער אין הרבה סיכוי אבל אפשר לבקש העברה אחרי זה, אני יודע שבשכם יש הרבה סיורים, ואם אני לא טועה בירושליים יש את פלוגה ב'
הרבה השתנה מאז אז אני לא בטוח לגבי מה נשאר ואיפה....