הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתגייס למג''ב עוד חודש , לאן לשאוף ? איו''ש,ירושלים,עוטף,צפון,דרום ?

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחח אז היית בעוטף ארז .. תענה לי השאלות רגע

כמוני, רק שהגעתי לעוטף \:
פשש איזה באסה..איזה פציעה הייתה לך?

שמעתי שמי שנופל בקורס מקבל הזדמנות בקורס הבא שנפתח, אמת או הנפצה?
מי שנופל בקורס יש לו הזדמנות לעשות תקורס שוב, לפי הפקודות של היחידה כל פלוגה חייבת לשחרר את הלוחם לקורס
יש חוסר לוחמים ביחידה כי מקבלים שם לפי יכולת ולא לפי מחסה כמו בשאר היחידות. היו קורסים שנכנסו ליחדה 2-3 לוחמים...

פשש איזה באסה..איזה פציעה הייתה לך?
שחיקת סחוס בשני הברכיים.

מי שנופל בקורס יש לו הזדמנות לעשות תקורס שוב, לפי הפקודות של היחידה כל פלוגה חייבת לשחרר את הלוחם לקורס
יש חוסר לוחמים ביחידה כי מקבלים שם לפי יכולת ולא לפי מחסה כמו בשאר היחידות. היו קורסים שנכנסו ליחדה 2-3 לוחמים...

כן אבל עזוב את החוקים היבשים שנינו יודעים מה קורה בשטח .
שאם תגיע לפלוגה בלי כ''א בשיט זה לא יעניין את המ''פ מה קורה בימ''ס ואין סיכוי שהוא ישחרר אותך ויותר על חייל .

כן אבל עזוב את החוקים היבשים שנינו יודעים מה קורה בשטח .
שאם תגיע לפלוגה בלי כ''א בשיט זה לא יעניין את המ''פ מה קורה בימ''ס ואין סיכוי שהוא ישחרר אותך ויותר על חייל .
פשש בלאגן, אצלי 2 פריצות דיסק...

גם נכון אבל לרוב זה בלי ידיעה של היחידה, אם אתה מרים צלצול אליהם ואומר שזה המצב יום למחרת תגיע שיחה למ"פ והוא ישחרר אותך
יש שם הרבה כוח והרבה חוסר כוח אדם (ככה זה היה לפחות) זה קרה להרבה חברים שלא רצו לשחרר אותם מהפלוגה הם פשוט התקשרו ושחררו אותם ישר...

• פותח/ת השרשור
פינגווין וארז אז אם שמים אותי במקום כמו עוטף או חברון יש לי דרך לערער על זה או לסרב להתפנות למה זה יוביל ?
ואיזה איזורים עם הכי הרבה סיורים עם רכבים ולא רגליים ?

נערך לאחרונה:
פינגווין וארז אז אם שמים אותי במקום כמו עוטף או חברון יש לי דרך לערער על זה או לסרב להתפנות למה זה יוביל ?
ואיזה איזורים עם הכי הרבה סיורים עם רכבים ולא רגליים ?
לערער אין הרבה סיכוי אבל אפשר לבקש העברה אחרי זה, אני יודע שבשכם יש הרבה סיורים, ואם אני לא טועה בירושליים יש את פלוגה ב'
הרבה השתנה מאז אז אני לא בטוח לגבי מה נשאר ואיפה....

לערער אין הרבה סיכוי אבל אפשר לבקש העברה אחרי זה, אני יודע שבשכם יש הרבה סיורים, ואם אני לא טועה בירושליים יש את פלוגה ב'
הרבה השתנה מאז אז אני לא בטוח לגבי מה נשאר ואיפה....

אחרי שתגיע לפלוגה שלך ע''פ חוק אתה יכול לבקש לראות קצין אמ''ש מרחבי יקבעו לך פגישה איתה אתה תתחנן תמציא תירוצים ומה שלא ואז ישימו עליך זין כי כ''א יותר חשוב מהכל במג''ב.
יש את האפשרות לצאת לקורס מכים ואז להעביר מחזור טירונים ולאחר המחזור מפזרים אותם למקומות חדשים ב90% מהפעמים .

תתחיל לחפש מעכשיו קומבינות בכל דרך אפשרית, וכשאני אומר קומבינות זה לא מ''פ וכאלה אלה ניצבים או קציני אמ''ש וכאלה 😃.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית