הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה אנשים נגד ילדים שעושים SS ומורכבים

gangster

משתמש מתחיל
69
0
נק' מוניטין:
96
69
0
אז נכון שאני ילד, לא גמד לגובה 1.70 ואני שוקל 60
אבל למה יש תופעה כזו בכל מכון שנקתלתי בו ובמיוחד במכון שלי שמסתכלים עלי מוזר שאני עושה סקוואט מלא, פרס, דד ליפט?

בגלל שאני ילד אומרים לי שאני אשבור לעצמי את הגב בסקוואט ואני רק עם 70 קילו .. ומישהו שאני שחיף לעומתו שמתאמן כמו שזה נראה שנתיים+ ומנופח יחסית עושה פחות משקל ממני בסקוואט (65) ועוד רבעים... זה די מצחיק אותי איך מתייחסים ל"דיפ" סקוואט שובר מקביל אצלינו במכון.. ואומרים לי שאני אשבור את הגב.
אני עושה SS ואני מקבל מבטים מוזרים בגלל שאני "ילד" ואני עושה תרגילים מורכבים ו"מסוכנים" (הטכניקה שלי על סף מצוינת ואני יכול לעלות סירטונים)

הדדליפט שלי הוא 90 ואני שומע אנשים אומרים עלי שזה "יהרוס את הילד"...
למה אנשים ממוצעים במכון הם כאלה ליצנים?

כי זה מה שהמאמנים והבעלים במכוני הכושר מכניסים לאנשים במכון, כדי שכך אנשים לא יעשו SS, והם לא משתמשים בכספי ביטוח. [כאילו נותנים להם תוכניות בטוחות יותר..].

• פותח/ת השרשור
כי זה מה שהמאמנים והבעלים במכוני הכושר מכניסים לאנשים במכון, כדי שכך אנשים לא יעשו SS, והם לא משתמשים בכספי ביטוח. [כאילו נותנים להם תוכניות בטוחות יותר..].
בלי קשר לתכנית עצמה - אני מתכוון יותר למורכבים.. זה לא מעניין אותם איזה תכנית אני עושה, אבל הסקוואט והדדליפט,
אנשים במכון מתייחסים אלי כאיזה פריק מוזר ואומרים לעצמו מה הוא עושה ולמה לא מה שהמאמן אומר לו..
היום היה לי שיחה עם אחד על "איזה מאמן אמר לי לעשות סקוואט כי זה מסוכן ועדיף שאני אעשה בסמית/לג פרס"
היחס הזה בלתי נסבל, ואני מקווה שזה לא בכל הארץ אלא רק במכון ובעיר שלי..
בוא נגיד שאם תלך לאנשים ואפילו הכי "סוסים" במכון הם לא שמעו על תכניות כוח בחיים שלהם, רק ABCDEFG עם מליון חזרון ורבעי סקוואטים.

ככה גם מתאמנים יותר מהר, תופסים פחות מקום ופחות משקולות, זה עוד אינטרס של הבעלים.
וגם בגלל שמורכבים "מסוכנים", אפשר לחשוב שלחיצת רגליים במכונה זה ממש בריא אם לא יותר פוגע.

הרבה אנשים בטח יקפצו עכשיו... דדליפט זה תרגיל יעיל מאוד אבל גם מסוכן ממש, הבעיה איתו שאתה חייב לעשות אותו 100% נכון, אם הטכניקה שלך קצת לא בסדר אתה מזיק לגב שלך(נזק בילתי הפיך ונחות) ואפילו אם אתה עושה טכניקה מצויינת בסופו של דבר אתה לא רובוט ולפעמים פה ושם יצא לך חזרה לא ממש טובה וכל פעם כזאת דופקת לך את הגב! אולי זה לא כזה משפיעה עם משקלים נמוכים אבל ככל שהמשקל עולה הסכנה גוברת כי יותר קשה לשמור על הטכניקה וטכניקה לא לכונה מזיקה יותר לעמוד שידרה ונזק חמור בעמוד שידרה אי אפשר לרפא...

בלי קשר לתכנית עצמה - אני מתכוון יותר למורכבים.. זה לא מעניין אותם איזה תכנית אני עושה, אבל הסקוואט והדדליפט,
אנשים במכון מתייחסים אלי כאיזה פריק מוזר ואומרים לעצמו מה הוא עושה ולמה לא מה שהמאמן אומר לו..
היום היה לי שיחה עם אחד על "איזה מאמן אמר לי לעשות סקוואט כי זה מסוכן ועדיף שאני אעשה בסמית/לג פרס"
בוא נגיד שאם תלך לאנשים ואפילו הכי "סוסים" במכון הם לא שמעו על תכניות כוח בחיים שלהם, רק ABCDEFG עם מליון חזרון ורבעי סקוואטים.
Welcome to Israel

כן אבל אתה יכול להגיעה לתוצאות של הסוסים במכון שלך אולי אפילו יותר, בחצי מהזמן שהם מיתאמנים..

בגלל שהגב נמצא בתרגילים הללו תחת המון לחץ. ואם אתה לא מספיק מיומן... SNAP CITY!

אני אישית עושה חצי דדליפט (או מה שנקרא דדליפט רומני) וסקאוטים במשקלים סבירים. וכשיש לי התכווציות בגוף אני משתמש בלג פרס (המכונה היחידה שמוסיפה משהו לרגליים).

נערך לאחרונה:
אני לא מבין אותך מה אתה שם זין עליהם? תעשה איזו תוכנית שבא לך ואיזה תרגילים שאתה רוצה

גם אצלי זה ככה פחות או יותר....
רק שאני שם מוזיקה ב mp ושם זין על כולם.
כל פעם שאני עושה סקוואט/דדליפט/פרס אנשים מסתכלים בשוק... שימשיכו להסתכל ולהתלחשש את מי זה מעניין?

תמשיך להתאמן כרגיל ואל תקשיב לכל ליצן ממוצע בחדכ

האמת שאצלי במכון אין בעיה עם סקוואט ותרגילים מורכבים.
אפילו המאמן שלי לימד אותי לעשות דדליפט. יש לי די הרבה במכון שעושים סקוואט

המאמן שלי בכלל לא מרשה לי לעשות סקוואט או דדליפט
הוא אמר לי מותר רק סקוואט אם משקולות
ודדליפט אסור לפני גיל 18

אני עושה בסתר חחח המדריך משחק סוליטר כל היום
ואני יחסית בחדר כושר ממש קטן אז אני שם משקולות על הרצפה כאילו אני עושה

מחכה שהוא לא יסתכל ועושה סקוואט או מה שאני צריך

יש בזה הרבה פוליטיקה שלא אל תעשה תרגילים "מסוכנים" בגלל אחריות של המקום.
מעבר לזה , אני אישית נגד דדליפטים בגלל מה שציין גם LONM , תמיד תהיה חזרה לא מושלמת וכו , ונזק מצטבר ,בעיקר לגב התחתון.
לגבי סקוואטים , כול עוד אתה יורד נכון (לא חייב סקוט מלא) ולא משתולל במשקל הסכנה לגב פחותה ממה שזה נשמע ונראה.

חשוב לזכור לגבי כול התרגלים ... תשלוט במשקל אל תתן למשקל לשלוט בך.

במכון שלי יש רק מאמן אחד שנגד כל התרגילים המורכבים האלה, פעם הוא היה בא אלי ואומר לי שאני אפגע בעצמי וכו', אבל כל מה שהוא אומר זה בגדר עצה, אני לא חייב להקשיב לו והוא לא מונע ממני לעשות מה שאני רוצה. חוץ מהמאמן הזה דווקא יש מאמן שבעד מורכבים ואפילו מכיר את התוכנית SS, 5X5 וכו'... בכללי הרבה במכון עושים לפחות סקוואט ויש כמה שעושים דדליפט.

בכל מקרה, לא כל אחד הוא כמונו שקורא הרבה באינטרנט ולומד טכניקה כמו שצריך. הרבה אנשים מספיק מפגרים כדי להפצע מהתרגילים האלה והמאמנים לא רוצים לשאת באחריות אם מישהו יפצע.

פשוט תשמח שהראק והמוטות כל הזמן פנויים :D

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית