הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טעויות שעושים בדיאטה

matan1127

משתמש מתחיל
82
4
נק' מוניטין:
4
82
4
www.israelbody.org/הטעויות-הנפוצות-שהורסות-לכם-את-הדיאטה

1. בקטע שרשום חלוקת מאכלים לטוב או רע,
הכוונה ליום צ'יט ?

2. בקטע שרשום לא חייב לשלב ספורט ושתייה מרובה של מים, הם טועים או לא ?
בכל מקרה אני ישאל כי אני לא מבין בתחום,
יום חמישי מספיק ריצה אחת טובה ? כי גם ככה אין לי הרבה זמן לרוץ אני נהג בגדוד וחמישי חוזר לבית, לגבי המים אז כמה לשתות בלי שזה יהיה יותר מדי ויאט את החילוף חומרים וגם בהתחשב בזה שאני הרבה בשמש רוב השבוע לצערי.

3. התעלמות מתחושת רעב.
נגיד ויש לי תפריט קבוע וזה לא עוזר לי ואני רעב, מה אני אמור לעשות כדי להשתיק את הרעב ולא להרוס ?

4. משהו אחרון, אני בצבא ורוצה לעשות דיאטה אני שוקל 90 קילו ובלי קשר לזה שהביטחון עצמי שלי ירד בגלל זה, ההרגשה הכללית חרא (לא מרגיש חי אפשר להגיד).
לאכול לפי תפריט קבוע זה לא יעבוד בצבא, כי תמיד יש אוכל אחר לא משנה אם זה בבוקר צהריים או ערב, מה שיש לאכול זה מה יש..
אז מה אני אמור לעשות איך אני אמור לאכול ?
בצבא (לפחות בגדוד שלי) אין לחם כהה מלא ודברים יקרים כאלה חחח

חפירה חפירה דפקתי פה אבל אני לא מבין בזה ובאמת רוצה את הכוח רצון ולהיכנס לזה ולהרגיש טוב, תודה רבה לעוזרים 🙌😋🍴

1. אין באמת מאכל טוב ורע. אולי פרט ללאכול ציאניד. מה שאתה צריך לעשות זה לקרוא את המאמרים של משה (מייק) פה. בסוף מה שחשוב זה סה"כ היומיות שלך. מספיק חלבון ושומן. אני מאפריל בדיאטה ירדתי כבר בערך 8 קילו (עם הפסקות של חו"ל) ואני אוכל גלידה ושוקולד ולחמניות על בסיס כמעט יומי.
שורה תחתונה אתה חייב לשמור על קלוריות.

2+3. בחיים לא שעמתי על זה. יתרון גדול בלשתות מים במיוחד במקרה שלך שזה לרוב עוזר נגד רעב. יש אנשים שתה עוזר להם גם.
כמובן אין צורך לשתות 20 ליטר ביום. אתה צריך לנסות לשתות בכללי כמה שיותר, במיוחד שאתה הרבה בשטח.

4. אם יש לך מצב כלכלי טוב בבית אז אתה יכול להביא אוכל מהבית. נגיד אבקה חלבון ודברים כאלו.
בכל מקרה לרוב יש קוטג וגבינה לבנה בגדודים. תאכל את זה. לחם כהה זה יחסית גימיק. במנות קרב של היום יש הרבה טונה תאכל את זה.

אין פתרונות קסם. (אולי חומרים) אחרת כולם היו חטובים ויפים. להיות בכושר זה השקעה יום יומית. אתה צריך יחסית לחיות את זה. וכמובן זה לא קל.
are you strong enough ?

1. אין באמת מאכל טוב ורע. אולי פרט ללאכול ציאניד. מה שאתה צריך לעשות זה לקרוא את המאמרים של משה (מייק) פה. בסוף מה שחשוב זה סה"כ היומיות שלך. מספיק חלבון ושומן. אני מאפריל בדיאטה ירדתי כבר בערך 8 קילו (עם הפסקות של חו"ל) ואני אוכל גלידה ושוקולד ולחמניות על בסיס כמעט יומי.
שורה תחתונה אתה חייב לשמור על קלוריות.

2+3. בחיים לא שעמתי על זה. יתרון גדול בלשתות מים במיוחד במקרה שלך שזה לרוב עוזר נגד רעב. יש אנשים שתה עוזר להם גם.
כמובן אין צורך לשתות 20 ליטר ביום. אתה צריך לנסות לשתות בכללי כמה שיותר, במיוחד שאתה הרבה בשטח.

4. אם יש לך מצב כלכלי טוב בבית אז אתה יכול להביא אוכל מהבית. נגיד אבקה חלבון ודברים כאלו.
בכל מקרה לרוב יש קוטג וגבינה לבנה בגדודים. תאכל את זה. לחם כהה זה יחסית גימיק. במנות קרב של היום יש הרבה טונה תאכל את זה.

אין פתרונות קסם. (אולי חומרים) אחרת כולם היו חטובים ויפים. להיות בכושר זה השקעה יום יומית. אתה צריך יחסית לחיות את זה. וכמובן זה לא קל.
are you strong enough ?

איך אתה אוכל גלידות ולחמניות על בסיס קבוע?
אני בחיטוב אצל מייק (עומד לסיים) וכרגע אני על 1300 קלוריות ליום בערך, זה אומר שאין מקום לגלידה בכלל אלא אם מדובר בציט מיל...
שואל מתוך סקרנות

1. בקטע שרשום חלוקת מאכלים לטוב או רע,
הכוונה ליום צ'יט ?
הכוונה לא לעשות הכללות ולהגיד שאוכל מסויים הוא רע ואוכל מסויים טוב, הכוונה להסתכל על כל מקרה לגופו והאם אותו מאכל ישרת את המטרות שלך

2. בקטע שרשום לא חייב לשלב ספורט ושתייה מרובה של מים, הם טועים או לא ?
הם לא, לא מומלץ לשתות הרבה בזמן האכילה, וספורט חשוב מאוד לירידה בריאה במשקל

יום חמישי מספיק ריצה אחת טובה ?
אם זה כל הספורט שאתה עושה, אז לא

3. התעלמות מתחושת רעב.
נגיד ויש לי תפריט קבוע וזה לא עוזר לי ואני רעב, מה אני אמור לעשות כדי להשתיק את הרעב ולא להרוס ?
תנסה לשחק עם התפריט, להכניס יותר מזונות שישביעו אותך, כמו יותר חלבון ושומן על חשבון פחמימה
בנוסף, תכניס יותר מאכלים דלים בקלוריות, כמו ירקות למשל, שתופסים מקום אבל אין בהם כמעט קלוריות, ולצמצם מאכלים עתירי קלוריות, כמו אגוזים למשל
כל זה כמובן בלי לפגוע בערכים של דיאטה נכונה

4. משהו אחרון, אני בצבא ורוצה לעשות דיאטה אני שוקל 90 קילו ובלי קשר לזה שהביטחון עצמי שלי ירד בגלל זה, ההרגשה הכללית חרא (לא מרגיש חי אפשר להגיד).
אין לך הרבה אופציות
האופציות כנראה יהיו להביא אוכל משלך מהבית, מוכן וכזה שאתה יכול להכין במקום, אבקת חלבון להשלמה של ערכי חלבון, וללמוד להעריך את כמויות המזון שיש לך שם, וככה לחשב כמה אתה מקבל מכל דבר

• פותח/ת השרשור
תנסה לשחק עם התפריט, להכניס יותר מזונות שישביעו אותך, כמו יותר חלבון ושומן על חשבון פחמימה
בנוסף, תכניס יותר מאכלים דלים בקלוריות, כמו ירקות למשל, שתופסים מקום אבל אין בהם כמעט קלוריות, ולצמצם מאכלים עתירי קלוריות, כמו אגוזים למשל
כל זה כמובן בלי לפגוע בערכים של דיאטה נכונה

אין לך הרבה אופציות
האופציות כנראה יהיו להביא אוכל משלך מהבית, מוכן וכזה שאתה יכול להכין במקום, אבקת חלבון להשלמה של ערכי חלבון, וללמוד להעריך את כמויות המזון שיש לך שם, וככה לחשב כמה אתה מקבל מכל דבר

איך בלי לפגוע בערכים של דיאטה נכונה ??
אולי אני יזמין איזה כדורים מולטי ויטמין, חלבון או משהו (לא מבין כל כך) ויפתור את זה ?
פשוט להיות מבוסס על ירקות ופירות ביום ולסדר את זה עם כדורים שמכילים את הדברים שהגוף צריך וזה מבלי לאכול דברים שמנים שכן יש בהם את הרכיבים שצריך

איך בלי לפגוע בערכים של דיאטה נכונה ??
לוודא שאתה מכניס מספיק חלבון ומספיק שומן

אולי אני יזמין איזה כדורים מולטי ויטמין, חלבון או משהו (לא מבין כל כך) ויפתור את זה ?
הם בהחלט יכולים לעזור, אבל אל תסתמך אך ורק עליהם, תשתמש בהם רק כעזרים כדי להשלים

פשוט להיות מבוסס על ירקות ופירות ביום ולסדר את זה עם כדורים שמכילים את הדברים שהגוף צריך וזה מבלי לאכול דברים שמנים שכן יש בהם את הרכיבים שצריך
רעיון רע מאוד, עדיף לך לאכול מה שיש בצבא ושזה לא יהיה אופטימלי, אבל מספק, מאשר להיכנס לתת תזונה אפשרית

• פותח/ת השרשור
לוודא שאתה מכניס מספיק חלבון ומספיק שומן

הם בהחלט יכולים לעזור, אבל אל תסתמך אך ורק עליהם, תשתמש בהם רק כעזרים כדי להשלים

רעיון רע מאוד, עדיף לך לאכול מה שיש בצבא ושזה לא יהיה אופטימלי, אבל מספק, מאשר להיכנס לתת תזונה אפשרית

יאללה אז תגיד לי מה להוסיף לירקות ופירות איזה שתי מאכלים שיוסיפו בין לבין
ותן לי קישורים לדברים לתוספי תזונה להזמין שיעזרו לי להשלים את הרכיבים הנחוצים ולשבוע

יאללה אז תגיד לי מה להוסיף לירקות ופירות איזה שתי מאכלים שיוסיפו בין לבין
ותן לי קישורים לדברים לתוספי תזונה להזמין שיעזרו לי להשלים את הרכיבים הנחוצים ולשבוע
זה לא חכם לאכול פירות, ירקות, ותוספים, אז תאכל מה שמגישים לך, ותשלים לפי הצורך
תוספים אני לא יודע אם יש לך באמת צורך, אם אתה רוצה אתה יכול לקחת איזה מולטיויטמין, אבל אני לא חושב שיש צורך אמיתי

Back
למעלה תחתית