הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתי לקחת כפסולות של תה ירוק

koko19

משתמש קבוע
1,347
89
נק' מוניטין:
-73
1,347
89
למי שמבין בזה וניסה

יש תכפסולות של ה 500 מ"ג של תה ירוק , השאלה אם זה משנה מתי לקחת , לפני הארובי , במהלך היום , אחרי הארובי?
וגם מה המינון המומלץ לקחת .

תודה .

לא משנה מתי , אבל למה קנית את זה ? מה שחשוב בתוך הקפסולה זה החומצה הפעילה בתוכה ecgc זה החומר היחיד שהוכח כעובד אני חושב כל השאר שם זה חרטא

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה לעונים, עדיין לא רכשתי אבל המרכיבים כדלקמן

[standardized 98% polyphenols, 80% catechins, 50% EGCG (leaves)

סבבה תודה לעונים, עדיין לא רכשתי אבל המרכיבים כדלקמן

[standardized 98% polyphenols, 80% catechins, 50% EGCG (leaves)
לדעתי עם עדיין לא רכשת אז אל תרכוש , אני ניסיתי לא ראיתי שום דבר מיוחד ! חבל על הכסף

• פותח/ת השרשור
לדעתי עם עדיין לא רכשת אז אל תרכוש , אני ניסיתי לא ראיתי שום דבר מיוחד ! חבל על הכסף

וכמה לקחת מזה? ומתי?

אני בגלל החיטוב רוצה לקחת את זה , להאיץ תהליכי שריפת שומן.

יש לי שאלה : בשביל להגיע לכמות החומר הפעיל בתה ירוק בקפסולה אחת ממוצעת כמה כוסות תה ירוק אני צריך לשתות בערך ?

• פותח/ת השרשור
מה אתה רוצה להשיג בשתיית תה ירוק? לא חסר על מה לבזבז את הכסף?

רשמתי כבר , המטרה לשרוף שומן ע"י עידוד חילוף החומרים באמצעות התה הירוק. אם זה זה עוזר למה לא? זה לא כזה יקר התוסף.

לפי דעתי יוצא יותר זול לקנות עלים יבשים של תה ירוק 100 גרם עולה בסביבות 7 שקל.
אני לא יודע כמה זה יעיל מבחינת שרפת שומן אבל אני יכול להגיד לך שבמקום שתיה מתוקה עדיף לך לעשות חליטת תה קר שדיי עוזר מבחינת הקטע של המתוקים וחוסך הרבה קלוריות מיותרות בחיטוב וגם בריא

• פותח/ת השרשור
סופרמן אתה יודע כמה עולים 100 כדורים של 500 מ"ג של תה ירוק? לא יותר מ 30 שקל.. תעשה תחשבון לבד 😃

לפי דעתי עדיף עדיין לחלוט ולסנן את העלים ורק שתדע בכוס שמים 2 גרם כך שזה עדיין יוצא יותר זול אבל עם זה 30 שקל ל100 כדורים זה לא כזה נורא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית