עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם 2 מתמודדים יגישו בקשה לאותה עבודה, אחד עם תואר מאוניברסיטה הפתוחה והשני מאוניברסיטת ת"א, בהנחה שלשניהם אין ניסיון תעסוקתי רציני לפני כן שקשור לאותה עבודה, אני חושב שזה שמגיע מאוניברסיטת ת"א יתקבל והשני לא.בגרויות לא עוזרות במציאת עבודה. בגרויות עוזרות להתקבל לאונ' שעוזרת למציאת עבודה (אלא אם כן יש לך משמעת עצמית חזקה ואתה יכול ללמוד באונ' הפתוחה, או לחליפין יש לך הרבה כסף לשלם למכללה פרטית, או אם אתה הולך למכללה קיקיונית שדרישות הקבלה שלה זה תעודת לידה).
אם 2 מתמודדים יגישו בקשה לאותה עבודה, אחד עם תואר מאוניברסיטה הפתוחה והשני מאוניברסיטת ת"א, בהנחה שלשניהם אין ניסיון תעסוקתי רציני לפני כן שקשור לאותה עבודה, אני חושב שזה שמגיע מאוניברסיטת ת"א יתקבל והשני לא.
ציוני בגרות - חשוב.
קצת הפרעות\איחורים - לא חשוב.
נוכחות - לא חשוב.
ציונים במקצועות סרק\בחנים\ספורט\אומנות - לא חשוב.
כל ציון של בתעודה מכריע לך את הממוצע וכמה שהממוצע שלך יותר גבוה זה טוב לאוניברסיטהציוני בגרות - חשוב.
קצת הפרעות\איחורים - לא חשוב.
נוכחות - לא חשוב.
ציונים במקצועות סרק\בחנים\ספורט\אומנות - לא חשוב.
שאתה אומר מקצועות סרק אתה מתכוון ל-ספרות\תנ"ך\אזרחות\היסטוריה?
כל ציון של בתעודה מכריע לך את הממוצע וכמה שהממוצע שלך יותר גבוה זה טוב לאוניברסיטה
אני מכיר ילדים שעושים 5 יח"ל אומנות יא קוק סאקר שמור על הפה שלךמקצועות סרק זה אומנות, ספורט, חינוך... כל מה שהציון שלו לא יכנס לממוצע בגרויות שלך לעולם.
אתה בכיתה טיפולית, נכון?
אני הולך לעשות מכינה שתחליף את ציוני הבגרות, זאת אחלה אופציה ללא ספק בישביל מי שלא השקיע בתיכון.
אבל את האמת?
הייתי מעדיף לסיים את התיכון עם ממוצע בגרויות גבוה ולהתחיל ללמוד תואר כבר בשנה הראשונה אחרי השחרור.
ככה יוצא לי להתעקב על לחשוב מה לעשות עם עצמי, לעשות מכינה שנה, ורק אז להתחיל את התואר אחרי שאני שנתיים אזרח, זה עדיין לא נורא אבל כמובן שהאידיאל הוא להתחיל ללמוד כמה שיותר מהר אחרי הצבא לדעתי.
המכינה גם עולה יותר מ-15 אלף, אם אני לא טועה.
אתה רוצה להתערב למי יש בגרות יותר טוב ?חשבתי שאתה בכיתה טיפולית, עכשיו אני בספק אם בכלל קיבלו אותך לתיכון.