הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון קנייה קבוצתית של ציוד פאוורליפטינג

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
טוב אז אני מאוד מעוניין להוציא הזמנה מhouseofpain השבוע או שבוע הבא , חשבתי אם יש פה מעוניינים להשתתף בהזמנה נתקזז דמי משלוח וכדומה
מי שרוצה להשתתף שירשום פה מה הוא רוצה ושיבדוק כמה עולה המוצר באתר , אפשרי לשלוח לי בפייפאל
בגדול האתר מוכר כמעט הכל:
אמוניה
חגורות
רצועות לידיים/ברכיים
ציוד כמו מגנזיום וכאלה

• פותח/ת השרשור
אחי אני בפנים.
יש מצב אתה מעביר לי פרטים ליצור איתך קשר (מייל/פלאפון)?
[email protected] נא לשלוח כמה שיותר מהר.

לא יכול לשלוח לך הודעה פרטית הוספתי אותך בפייסבוק תאשר אותי.
http://m.facebook.com/?_rdr#!/aviv.atias.39?__user=100000358668991 זה הפרופיל שלי לא קיבלתי ממך הצעה

אביב, מה הפייפאל שלך?
אשלח לך כבר עכשיו, דולר פה דולר שם לא משנה כלכך.
אתה זוכר מה רציתי כן?
סינגלט ב-35$ מידה XL וזהו.

• פותח/ת השרשור
טוב חברים אז ככה המייל לשליחת הכספים היא: [email protected] (המחיר שאתם שולחים הוא כולל משלוח אך לא כולל מכס שבסוף נתחלק בו כולם ****)
וויבריל ואליהו (zaptemaher, vibryll) כל אחד 42 דולר כולל העמלה של הפייפאל והמשלוח .
מאור 167 כולל משלוח , מכיוון שאתה משלם במזומן אז אני ייחשב לך לפי שער הדולר שזה יוצא 640 (עיגלתי 2 שקל מקווה שלא תפוצץ על זה את העסקה 😃 )
גשש בלש 87 דולר כולל העמלה של הפייאפל
הדינו: 130 שקל
אוהד: 335 שקל
Khaoz:87 דולר כולל העמלה של הפייאפל
נא לשלוח בהקדם האפשרי .

טוב חברים אז ככה המייל לשליחת הכספים היא: [email protected] (המחיר שאתם שולחים הוא כולל משלוח אך לא כולל מכס שבסוף נתחלק בו כולם ****)
וויבריל ואליהו (zaptemaher, vibryll) כל אחד 42 דולר כולל העמלה של הפייפאל והמשלוח .
מאור 167 כולל משלוח , מכיוון שאתה משלם במזומן אז אני ייחשב לך לפי שער הדולר שזה יוצא 640 (עיגלתי 2 שקל מקווה שלא תפוצץ על זה את העסקה 😃 )
גשש בלש 87 דולר כולל העמלה של הפייאפל
הדינו: 130 שקל
אוהד: 335 שקל
Khaoz:87 דולר כולל העמלה של הפייאפל
נא לשלוח בהקדם האפשרי .

שלחתי גבר, תאשר שקיבלת.

• פותח/ת השרשור
מראה לי ייתרה אפסית :( לכם זה מראה שכסף נשלח ? תבדקו
אם יש בעיה אני ייתקשר לברר אם זה מראה לכם שלא ירד כסף אני פשוט יחליף לפייפל אחר.
לא לשלוח כרגע כספים עד שנברר את העניין ****

מראה לי ייתרה אפסית :( לכם זה מראה שכסף נשלח ? תבדקו
אם יש בעיה אני ייתקשר לברר אם זה מראה לכם שלא ירד כסף אני פשוט יחליף לפייפל אחר.
לא לשלוח כרגע כספים עד שנברר את העניין ****

אתה צריך לעשות claim כדי שזה יכנס לך ליתרה...

שלחתי לך בפייסבוק סקרינשוט שהכסף ירד ולא אושר, אתה צריך לאשר את זה, תכנס ל-Request Payments.
אל תשכח שאתה בתור מאשר אמור לשלם עמלה(שאותה כבר הוספנו בשליחה) לכן צריך אישור שלך.😃

• פותח/ת השרשור
ברור שלקחו לי כסף, טוב ביטלתי את זה תרשום פה את הפייפל החדש אני אשלח לך.
החזירו לך כסף ? תוכל להגיד לוויבריל איך? בבקשה

זה בפייפאל החדש נא לשלוח לפה את הכספים תודה. [email protected]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית