הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון קנייה קבוצתית של ציוד פאוורליפטינג

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
טוב אז אני מאוד מעוניין להוציא הזמנה מhouseofpain השבוע או שבוע הבא , חשבתי אם יש פה מעוניינים להשתתף בהזמנה נתקזז דמי משלוח וכדומה
מי שרוצה להשתתף שירשום פה מה הוא רוצה ושיבדוק כמה עולה המוצר באתר , אפשרי לשלוח לי בפייפאל
בגדול האתר מוכר כמעט הכל:
אמוניה
חגורות
רצועות לידיים/ברכיים
ציוד כמו מגנזיום וכאלה

אני רוצה להשתתף .. להזמין רצועות לידים השאלה היא איך נסתדר על הכסף וכל זה?

• פותח/ת השרשור
אפשרי לשלוח לי בפייפאל יומיים לפני ההזמנה בערך שהיא תהייה בשבועיים הקרובים אני יפרסם לאן אפשר לשלוח את הכסף !

• פותח/ת השרשור
אני רוצה להזמין סינגלט לתחרות,אבל איך אני בדיוק מקבל את המשלוח ממך?כאילו אתה מקבל את כל המוצרים נכון?ומה הלאה?
צריך לסכם מקום ושעה שכולם נפגשים בו , למשל נראה לי התחנה המרכזית החדשה בתל אביב נראה לי הכי נוח כי כל אוטובוס מגיע לשם ושם נחלק את הדברים
את המכס נחלק למשל לפי כל מה שכל אחד קנה שיהיה שווה ביותר

אם אתה רוצה לשלם משלוח גוביינא סיפור של 25 שקל משהו כזה אין לי בעיה

לי הם שלחו אמוניה בזמנו, יכול להיות ששינו את זה
בכל מקרה יש שם חולצות במבצעים לפעמים

דני אתה יכול לשלוח לי את הפייסבוק שלך?

אני מעדיף שניפגש בקניון עזריאלי או תחנה מרכזית תא לחלק את הציוד

• פותח/ת השרשור
דני אתה יכול לשלוח לי את הפייסבוק שלך?

אני מעדיף שניפגש בקניון עזריאלי או תחנה מרכזית תא לחלק את הציוד
תכתוב aviv Atias אתה תמצא (תמונת פרופיל בל חולצה כמובן 😃 ) וזה מה שאמרתי שאחרי שהציוד יגיע נפגש כולם בתחנה המרכזית החדשה ונחלק .

אתה לא חייב לסוע לתל אביב בישביל להפגש עם כולם, מה גם שקשה לי להאמין שלכולם יהיה נוח לבוא באותו היום ובאותה השעה.
תראה פוסט של הזמנה שעשינו פעם, כולם שילמו כולל משלוח בארץ(20 שקל בערך) וכשקיבלתי הכל שלחתי לכולם את המוצרים בכל רחבי הארץ, מאוד פשוט!
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=16311&highlight=%E7%E2%E5%F8%E5%FA

בנוגע לנושא, אני כנראה מעוניין בסינגלט, אני אבחר השבוע מה אני רוצה בדיוק, סבבה?
אני מאשדוד, תודיע לי איפה אתה גר בדיוק ואבדוק אם זה שווה נסיעה או שאולי כדאי פשוט לשלם על משלוח בדואר.
תודה!😃

• פותח/ת השרשור
אתה לא חייב לסוע לתל אביב בישביל להפגש עם כולם, מה גם שקשה לי להאמין שלכולם יהיה נוח לבוא באותו היום ובאותה השעה.
תראה פוסט של הזמנה שעשינו פעם, כולם שילמו כולל משלוח בארץ(20 שקל בערך) וכשקיבלתי הכל שלחתי לכולם את המוצרים בכל רחבי הארץ, מאוד פשוט!
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=16311&highlight=%E7%E2%E5%F8%E5%FA

בנוגע לנושא, אני כנראה מעוניין בסינגלט, אני אבחר השבוע מה אני רוצה בדיוק, סבבה?
אני מאשדוד, תודיע לי איפה אתה גר בדיוק ואבדוק אם זה שווה נסיעה או שאולי כדאי פשוט לשלם על משלוח בדואר.
תודה!😃
אין בעיה בכלל וויבריל , אני שבוע הבא מוציא כנראה את ההזמנה, אני גר בבית שקמה שזה מושב ממש סמוך לאשקלון ההדרומית אגב איך עשיתם פעם שעברה בעניין המכס ?

אממ אני לא ממש זוכר, נדמה לי ששילמו לי בהתחלה מחיר רגיל של המוצרים והמשלוח, ואז כשהייתי צריך לשלם מכס(במידה והייתי צריך) אמרתי כמה יצא הסכום של המכס ועד שלא שילמו אותו לא שלחתי את המוצרים.
יחד עם המכס שילמו על המשלוח הפנימי בארץ גם!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית