דיון קנייה קבוצתית של ציוד פאוורליפטינג

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
טוב אז אני מאוד מעוניין להוציא הזמנה מhouseofpain השבוע או שבוע הבא , חשבתי אם יש פה מעוניינים להשתתף בהזמנה נתקזז דמי משלוח וכדומה
מי שרוצה להשתתף שירשום פה מה הוא רוצה ושיבדוק כמה עולה המוצר באתר , אפשרי לשלוח לי בפייפאל
בגדול האתר מוכר כמעט הכל:
אמוניה
חגורות
רצועות לידיים/ברכיים
ציוד כמו מגנזיום וכאלה

ההזמנה ייצאה כבר מזמן
כמה עולה משלוח גוביינא?
אין לי מושג משהו כמו 25 שקל אם אני לא טועה (אל תתפוס אותי במילה !)

Biguy שים לב שהמבצע תקף רק על מידה 2Xl מה שלך לא יהיה טוב.

טוב חברים מצטער מאוד אבל כנראה ההזמנה לא תגיע לדימונה , לא באשמתי אלא בגללם בלבד
היום התקשרתי אילהם והם אמרו לי שלא היה להם במלאי את הסינגלים במידות XL,2XL ובגלל זה הם שלחו את החבילה רק ב11 לנובמבר ולא ב1 כמו שהם אמרו לי .

טוב חברים מצטער מאוד אבל כנראה ההזמנה לא תגיע לדימונה , לא באשמתי אלא בגללם בלבד
היום התקשרתי אילהם והם אמרו לי שלא היה להם במלאי את הסינגלים במידות XL,2XL ובגלל זה הם שלחו את החבילה רק ב11 לנובמבר ולא ב1 כמו שהם אמרו לי .
מה?!?!
פאק!!!!!!!!
הליפטר שלנו הולך להתחרפןןןןןןןןןןןןןןןןןן!
תדרשו לפחות פיצוי!

פאק, פשוט פאק.
הייתי רוצה לבטל את ההזמנה, אבל אני מניח שבגלל שכבר העברת להם את הכסף אין מצב לקבל החזר.

פאק, פשוט פאק.
הייתי רוצה לבטל את ההזמנה, אבל אני מניח שבגלל שכבר העברת להם את הכסף אין מצב לקבל החזר.
ההזמנה במכס לפי מה שהבנתי כבר נשלחה ואפילו בארץ מה30 , יכול לקרות נס והיא תגיע לדואר הקרוב לפני אבל אני לא חושב שזה יהיה המצב באמת .
בסוף זה יגיע יום אחרי התחרות כוסאמק . אין לי מה להגיד .

ה-11.11 זה לא מספיק זמן כדי שהכל יגיע מחו"ל? תן לי קישור לתקנון אעבור עליו בשבילך
http://www.houseofpain.com/freeproductinfo.html זה האתר אשמח אם תמצא את התקנון ותעבור עליו
תודה על הטרחה!
רגע, אז זה בארץ?
תתקשר אליהם, תאיים עליהם, סע אליהם, תשרוף, תפגין.
חח יש לי רק TRACKING NUMBRT משהו כזה , אני יכול להתקשר למכס והם יגידו לי איפה החבילה?

אני חושב שכן. תסביר להם שזה עניין של חיים ומוות.
ד"א, אתה יכול לשלוח לי את המספר הזה בפרטי?
יש לך את המספר של המכס לבירורים מהסוג הזה ?
בוא לפייס אני יישלח לך .

You may exchange clean new goods for any HOP item in stock. No refunds on Custom-Embroidered items or Powerlifting Gear. Minimum of 20% restock fee on any returns for credit. If you want a refund; include the number of the Credit Card originally used for your order. Be sure to indicate who you are, where/how you purchased item, and where we need to return any replacement item.

אבל אם זה בארץ אז תברר איפה זה עומד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית