הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון קנייה קבוצתית של ציוד פאוורליפטינג

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
טוב אז אני מאוד מעוניין להוציא הזמנה מhouseofpain השבוע או שבוע הבא , חשבתי אם יש פה מעוניינים להשתתף בהזמנה נתקזז דמי משלוח וכדומה
מי שרוצה להשתתף שירשום פה מה הוא רוצה ושיבדוק כמה עולה המוצר באתר , אפשרי לשלוח לי בפייפאל
בגדול האתר מוכר כמעט הכל:
אמוניה
חגורות
רצועות לידיים/ברכיים
ציוד כמו מגנזיום וכאלה

You may exchange clean new goods for any HOP item in stock. No refunds on Custom-Embroidered items or Powerlifting Gear. Minimum of 20% restock fee on any returns for credit. If you want a refund; include the number of the Credit Card originally used for your order. Be sure to indicate who you are, where/how you purchased item, and where we need to return any replacement item.

אבל אם זה בארץ אז תברר איפה זה עומד.
תודה לך רמי , אני מחר ייתקשר למכס בתל אביב וידבר איתם

כמו כל הדואר שמגיע לחו"ל לארץ, בדוק המשלוח כבר בארץ ועבר את המכס, הבעיה היא שהדואר לא שולח את הפתק ואוהב לאגור משלוחים :(

כמו כל הדואר שמגיע לחו"ל לארץ, בדוק המשלוח כבר בארץ ועבר את המכס, הבעיה היא שהדואר לא שולח את הפתק ואוהב לאגור משלוחים :(
אם כן זה ממש יעצבן ! אני מאוד מקווה שהמכס מחר ייתן לי את התשובה שאני רוצה לשמוע.

אם כן זה ממש יעצבן ! אני מאוד מקווה שהמכס מחר ייתן לי את התשובה שאני רוצה לשמוע.
אם יש לך את המספר מעקב הבינלאומי [שעובד גם בדואר] ומתחיל בCL ונגמר בDE, והחבילה בארץ, אתה כבר יכול לקחת אותה.

אם יש לך את המספר מעקב הבינלאומי [שעובד גם בדואר] ומתחיל בCL ונגמר בDE, והחבילה בארץ, אתה כבר יכול לקחת אותה.
מספר המעקב שלי מתחיל בCW בכלל ונגמר בSU ,מזאת אומרת יכול לקחת אותה מאיפה? מהמכס?

מספר המעקב שלי מתחיל בCW בכלל ונגמר בSU ,מזאת אומרת יכול לקחת אותה מאיפה? מהמכס?
אני מאמין שזה כבר עבר את המכס, ככה שאם יש לך את המספר אתה יכול ללכת לקחת מהדואר.
ואיזה משלוח עשיתם? גלובל מייל? פריוריטי? אקספרסס?
ותבדוק אם הקוד עובד לך באתר של דואר ישראל, אם לא, זה לא המספר הבינלאומי.

סתם שתדע ככה איך הדואר עובד, החבילות מגיעות בד"כ מאוד מהר, עניין של שבוע-שבועיים.
המכס והדואר מתפקדים פשוט חרא, חבילות שוכבות שבועות, פקידים בדואר לא יודעים איך להשתמש במחשב, חבילות נגנבות ונעלמות .
אני יודע שאסור לדבר על הזמנות מחו"ל אבל אני פשוט חייב להראות לך כמה הם טמבלים (אם זה לא בסדר פשוט תמחקו):
הזמנתי אבקת חלבון מ-********, חבילה בסך 73$ כולל משלוח, היא הגיעה לארץ תוך שבוע וחצי- לקח לה 3 וחצי שבועות
להגיע לסניף הדואר שלידי, במשך כל הזמן שהיא הייתה בארץ חיפשתי אותה בנרות, אף אחד לא ידע להגיד לי היכן היא .

ד"א, לנסוע למכס ולדרוש את החבילה זו טעות גדולה, אם נצא מנקודת הנחה שביום שהחבילה תהיה במכס תסע לשם,
יש סיכוי גדול שהם יעבירו אותה הלאה (כלומר לדואר). נוסף על כך אם אתה נוסע למכס- זה עניין של יום שלם,
זה לא ללכת לאסוף את החבילה זה להיתקע שם יום שלם .

סתם שתדע ככה איך הדואר עובד, החבילות מגיעות בד"כ מאוד מהר, עניין של שבוע-שבועיים.
המכס והדואר מתפקדים פשוט חרא, חבילות שוכבות שבועות, פקידים בדואר לא יודעים איך להשתמש במחשב, חבילות נגנבות ונעלמות .
אני יודע שאסור לדבר על הזמנות מחו"ל אבל אני פשוט חייב להראות לך כמה הם טמבלים (אם זה לא בסדר פשוט תמחקו):
הזמנתי אבקת חלבון מ-********, חבילה בסך 73$ כולל משלוח, היא הגיעה לארץ תוך שבוע וחצי- לקח לה 3 וחצי שבועות
להגיע לסניף הדואר שלידי, במשך כל הזמן שהיא הייתה בארץ חיפשתי אותה בנרות, אף אחד לא ידע להגיד לי היכן היא .

ד"א, לנסוע למכס ולדרוש את החבילה זו טעות גדולה, אם נצא מנקודת הנחה שביום שהחבילה תהיה במכס תסע לשם,
יש סיכוי גדול שהם יעבירו אותה הלאה (כלומר לדואר). נוסף על כך אם אתה נוסע למכס- זה עניין של יום שלם,
גם לי, המשלוח הגיע לפני חודש ויום בדיוק, מאז אני מחכה שהמשלוח יגיע לדואר הקרוב facepalm
ולגבי המכס, שיתקשר לברר, תסביר להם את העניין וכו'.

אני מאמין שזה כבר עבר את המכס, ככה שאם יש לך את המספר אתה יכול ללכת לקחת מהדואר.
ואיזה משלוח עשיתם? גלובל מייל? פריוריטי? אקספרסס?
ותבדוק אם הקוד עובד לך באתר של דואר ישראל, אם לא, זה לא המספר הבינלאומי.
הם שלחו את זה דרך חברת USPS לא ידוע לאיזה קט' זה שייך ממה שהבאת

לא חשבתי ללכת עד לשם , אני קודם כל יעשה איתם בירור בפלאפון ורק אז לפי מה שהם יגידו אני ייפעל

תרגעו חברים, אם זה במכס סביר להניח שזה יגיע השבוע , במקרה הכי גרוע יום חמישי נוסעים למכס ות''א עם הכסף של המכס והמע''מ ומקבלים את זה במקום.
אם אתם מסתבכים דברו איתי יש לי קצת ניסיון בעניין

תרגעו חברים, אם זה במכס סביר להניח שזה יגיע השבוע , במקרה הכי גרוע יום חמישי נוסעים למכס ות''א עם הכסף של המכס והמע''מ ומקבלים את זה במקום.
אם אתם מסתבכים דברו איתי יש לי קצת ניסיון בעניין
תודה ארז , מחר אני יעדכן פה מה נסגר עם הכלבים האלה בפלאפון
איזה באסה זה שזה קורה... בכל מקרה בהצלחה לכם מקווה שזה יגיע בזמן
תודה , גם אנחנו

אפשר לדבר איתם הם צריכים מספר מעקב או שם וכתובת.

לפעמים הזמנות גדולות נתקעות שם. למרות שלא תמיד עונים צריך להמשיך ולנסות.

טוב חברים אז דיברתי היום גם עם המכס וגם ם הדואר, הסברתי להם את המצב , ושניהם אמרו לי פה אחד שאין מצב שזה יגיע לתחרות בזמן :( :(
וזה עוד תקוע במכס בארה״ב בכלל לפיהם.

פיי יא ראבק .. אין לכם מצב לבטל את ההזמנה וכבר לקנות סינגלט מאדטו?

I wish...

לא , מכיוון שההזמנה כבר ייצאה

אבל אני אישית כנראה ייקנה מאדטו ואז ימכור את הסינגלט שיגיע לי מהם.

בכל מקרה אתה תיהיה עם יד על הדופק, כל זמן פנוי שיש לך עד יום ראשון, ככה במידה וזה מגיע לארץ ונתקע פה בארץ במכס ,אתה ישר מתקשר מוודא כמה עלויות והולכים להביא את זה ממכס בת''א.
חשבו לציין שהם נסגרים ב1:00-2:00 בצהריים ואז אין עם מי לדבר.

בכל מקרה אתה תיהיה עם יד על הדופק, כל זמן פנוי שיש לך עד יום ראשון, ככה במידה וזה מגיע לארץ ונתקע פה בארץ במכס ,אתה ישר מתקשר מוודא כמה עלויות והולכים להביא את זה ממכס בת''א.
חשבו לציין שהם נסגרים ב1:00-2:00 בצהריים ואז אין עם מי לדבר.
כן היא אמרה לי להיות בקשר איתה עד יום ראשון [הפקידה בדואר ישראל]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית