הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון קנייה קבוצתית של ציוד פאוורליפטינג

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
טוב אז אני מאוד מעוניין להוציא הזמנה מhouseofpain השבוע או שבוע הבא , חשבתי אם יש פה מעוניינים להשתתף בהזמנה נתקזז דמי משלוח וכדומה
מי שרוצה להשתתף שירשום פה מה הוא רוצה ושיבדוק כמה עולה המוצר באתר , אפשרי לשלוח לי בפייפאל
בגדול האתר מוכר כמעט הכל:
אמוניה
חגורות
רצועות לידיים/ברכיים
ציוד כמו מגנזיום וכאלה

אני לא מבין, ההזמנה נשלחה לפני יותר מחודש והיא עדיין בארה"ב ?
משהו פה פשוט לא מסתדר לי . יש לי הרגשה שזה כבר הגיע לארץ ונאבד או סתם תקוע באיזה מחסן ומתעצלים לשלוח את זה .

vibryll,
תודה על ההצעה, אם אליהו לא ייקח אני כנראה אבוא לקחת. יש לי עוד אופציה שאני בודק מחר, אם לא יעבוד אז אין ברירה.

אני לא מבין, ההזמנה נשלחה לפני יותר מחודש והיא עדיין בארה"ב ?
משהו פה פשוט לא מסתדר לי . יש לי הרגשה שזה כבר הגיע לארץ ונאבד או סתם תקוע באיזה מחסן ומתעצלים לשלוח את זה .
היא לא נשלחה , בגלל שהיה חסר להם חלק מהמוצרים שהזמנו במלאי ולכן המשלוח התעכב משמעותית

בעזהי"ת

תודה רבה! ובפרק זמן כל כך קצר, החיטוב המומלץ הוא שביתת רעב. אני ירושלמי, אז זה בדיוק המקום! לתפוס כסא מול משכן הכנסת, שלט שכתוב עליו איזה משהו, ויאללה! (בשבועות המיידיים לאחר הפציעה שלי, דווקא ירדתי לא מעט, אפילו בלי לשים לב. כנראה הסטרס של הפציעה. אבל עכשיו כבר העליתי את הכל, ועוד עם ריבית רצינית. הרגשה שאני רוצה לתת את הכל, כדי לחזור לעצמי).

כן, זה אני. ובשמחה הייתי מתחלף איתך בזמן התחרות, אבל זו בדיוק הצרה: בניתי על הסינגלט מההזמנה המשותפת הזו, ואין לי משהו חילופי.

הצעה מאוד נדיבה, תודה!
אם תעשה שביתת רעב אני דואג שתקבל אזהרה בפורום..עם משקלים כמו שלך זה פשע
בכל מקרה אני מאמין שתסתדר בסוף..תפנה אלי בפרטי אם תצטרך

vibryll,
תודה על ההצעה, אם אליהו לא ייקח אני כנראה אבוא לקחת. יש לי עוד אופציה שאני בודק מחר, אם לא יעבוד אז אין ברירה.
יש לי גם סינגלט ממש גדול אני מקווה שהוא יעלה עלייך או על זפטה
בכל מקרה צרו איתי ועם ולד קשר בשביל זה

איפה אתה גר? 😃
איזור ב"ש

אם אתה מתחרה ביום 1..נעשה החלפות בנינו
אם אתה מתחרה ביום 2 יש סיכוי שאני בא עם חבר שלי לשם..ואם לא אני אתן לו שיביא לך ותחזיר לו בסוף היום
אתה מתחרה ביום 1 או 2?

הסתדרתי על סינגלט,
תודה לכולם על ההצעות הנדיבות.
מקווה שהשאר יסתדרו גם.
שמח מאוד לשמוע 😃

בעזהי"ת

תודה רבה! ובפרק זמן כל כך קצר, החיטוב המומלץ הוא שביתת רעב. אני ירושלמי, אז זה בדיוק המקום! לתפוס כסא מול משכן הכנסת, שלט שכתוב עליו איזה משהו, ויאללה! (בשבועות המיידיים לאחר הפציעה שלי, דווקא ירדתי לא מעט, אפילו בלי לשים לב. כנראה הסטרס של הפציעה. אבל עכשיו כבר העליתי את הכל, ועוד עם ריבית רצינית. הרגשה שאני רוצה לתת את הכל, כדי לחזור לעצמי).

כן, זה אני. ובשמחה הייתי מתחלף איתך בזמן התחרות, אבל זו בדיוק הצרה: בניתי על הסינגלט מההזמנה המשותפת הזו, ואין לי משהו חילופי.

הצעה מאוד נדיבה, תודה!
אליהו הסתדרת אתה גם ?

בעזהי"ת

שמח מאוד לשמוע 😃

אליהו הסתדרת אתה גם ?

בלית ברירה, הזמנתי XL. מקווה שהסינגלט לא יהיה צמוד מידי. לונורא - בלאו הכי מבחינתי זו תחרות גישוש, במיוחד לנוכח ההתאוששות החלקית שלי עד כה, ממש לא BALLS OUT.

יש לי גם סינגלט ממש גדול אני מקווה שהוא יעלה עלייך או על זפטה
בכל מקרה צרו איתי ועם ולד קשר בשביל זה

המון תודה רבה על הנכונות!

טוב חברים אז החבילה הגיע לארץ והיא במכס כרגע תודה לאל !!! האם יש דרך לזרז את התהליך שהיא תגיע לדואר הקרוב לביתי ?
להתקשר אליהם יעזור ? או אם יש למישהו ניסיון ורעיון אחר אשמח אם תעזרו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית