נק' מוניטין:
0
- 35
- 0
אהלן,
לא בדיוק יודע לאיזה פורום לקשר את זה, אבל בסוף קישרתי לפה בגלל ה"אורח חיים בריא"
לנושא-
יש לי בעיה, בעיה שמפריעה לי באופן משמעותי באימונים וגם בחיים..
אני תמיד עייף, לא יודע למה.. תמיד!
אני מקפיד על תזונה נכונה ומבוקרת, מתאמן כבר שנתיים, משקלים מכובדים, מאסה מכובדת, קיצר הכל טוב ויפה
רק הבעיה היחידה שלי שאני פשוט לא יכול ללכת למכון ולהיות ערני, אני הולך למכון כמו מת.. אני חוזר מהבית ספר (לומד גג 4 שעות, בית ספר של בלאגניסטים חח)
ופשוט נרדם בלי להרגיש על המיטה וגורם לעצמי לפספס אימונים, כי אני אשכרה לא יכול לקום... מעייפות
מה הבעיה? בבדיקות דם שלי הכל בסדר גמור.. הייתי גם בבדיקות לא מזמן, בדיקות כלליות הכל טוב..
אני יושן 7-9 שעות ולפעמים גם מגיע ל 12 שעות ועדיין עייף אחרי שלוש-ארבע שעות
מה אני יכול לעשות? יש תוסף תזונה שיכול לעזור לי? משהו?! אני נואש לעזרה
לא בדיוק יודע לאיזה פורום לקשר את זה, אבל בסוף קישרתי לפה בגלל ה"אורח חיים בריא"
לנושא-
יש לי בעיה, בעיה שמפריעה לי באופן משמעותי באימונים וגם בחיים..
אני תמיד עייף, לא יודע למה.. תמיד!
אני מקפיד על תזונה נכונה ומבוקרת, מתאמן כבר שנתיים, משקלים מכובדים, מאסה מכובדת, קיצר הכל טוב ויפה
רק הבעיה היחידה שלי שאני פשוט לא יכול ללכת למכון ולהיות ערני, אני הולך למכון כמו מת.. אני חוזר מהבית ספר (לומד גג 4 שעות, בית ספר של בלאגניסטים חח)
ופשוט נרדם בלי להרגיש על המיטה וגורם לעצמי לפספס אימונים, כי אני אשכרה לא יכול לקום... מעייפות
מה הבעיה? בבדיקות דם שלי הכל בסדר גמור.. הייתי גם בבדיקות לא מזמן, בדיקות כלליות הכל טוב..
אני יושן 7-9 שעות ולפעמים גם מגיע ל 12 שעות ועדיין עייף אחרי שלוש-ארבע שעות
מה אני יכול לעשות? יש תוסף תזונה שיכול לעזור לי? משהו?! אני נואש לעזרה