הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פוליטיקה 2013 מי אתם מצביעים.

Rabbit nervous

משתמש קבוע
1,215
111
נק' מוניטין:
384
1,215
111
הרקולס
יאללה יש תאריך , מי אתם צביעים ולמה, יאללה תשתפו ...

אישית אני רק ליכוד ובראשה ביבי עלה את הרמה בארץ, סידר את המיתון, נתן בראש בהרצאות, יודע לדבר לעניין,
זה שהוא מעלה את הדלק, זה לא כי הוא רוצה, אין מה לעשות רוצים שמירה? תשלמו יותר מיסיים,
המדינה צריכה כסף כדי להתמודד עם המצב, גם הוא תרם להורדת מחירים ניכר ומיתון העלייה ,
בקיצור לא נראלי שיש ממישהוא שקרוב אלייו קיום, כשהוא עלה למדינה היה מיתון בעולם שכמעט
גרם לקריסה של הכללה בישראל, ובסוף ישראל רק השתפרה לעומת העולם.
.
כמה פעולות שנרא לי משקפות את פעילות הליכוד :
בית הספר לרפואה החדש בצפת אחרי 37 שנים.
התכנית המקיפה לטיפול בתופעת המסתננים.
הטבות המס שאישרנו להורים עובדים וילדים קטנים.
הנסעייה לוועידת איפא"ק בארצות הברית.
השבתו של גלעד שליט.
הקמת קו רכבת לאילת כחלק מהשקעת המיליארדים של הממשלה.
בזכות הרפורמה שאישרו - נכנסו לשוק הסלולר מפעילים חדשים ומחירי השיחות בטלפונים הניידים צנחו.
קבע בנק ישראל שהמשק הישראלי צמח בשנה שעברה ב-4.7%.
הרחבה של טיפולי השניים, בחינם, לילדים עד גיל 12.
קמפיין בינלאומי על החדשנות הישראלית בתחום הגנת הסביבה.
השלמה של יותר מ-200 קילומטר בגדר הביטחון.
חינוך חינם לילדים מגיל שלוש וחיסכון של שמונה מאות שקל כל חודש למאות אלפי הורים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אל תשכח שביבי מזיין את מעמד הביניים שזה רובנו

בזה שהוא ממתן עליות של מוצרים בססים? בזה שהוא מביא מיסיים שאחרי זה בעקיפין מסיים בלשמור על שלום המדינה?
בזמן שעלייה הדלק העולמית, כמעט לא הורגש בארץ?
בזמן שהוא פעל כל כך הרבה למען חייל ממעמד הביינים לחזור לאימו?
במה בדיוק הוא מזיין אותי ואותך מעמד הביינים ?😲

שלי סטאלינוביץ' - קולקטיביסטית מהזן הישן של מפא"י. אידיאלוגית אמיתית אך בעלת דעות ו"שיטה" כלכלית שנכשלה בכל מקום בו נוסתה. למעט ניסיון בתור פרלמנטרית שמעודדת עודף חקיקה ואפרו חביב בעבר, יודעת רק לפזר ססמאות פופוליסטיות ולדאוג לחבריה הטייקונים וועדי העובדים. אנשים עם אידיולוגיה ו"צדקת הדרך" כמו שלה תמיד עשו נזק אדיר כשהיו בשלטון כי האמינו שהם באמת עושים דברים לטובת העם. מקווה שלא יבחרו בה הרבה.

יהיר לפיד - יורה לכל הכיוונים, מפזר ססמאות פופוליסטיות לכל עבר. אומר המון דברים אך ללא שום תוכן אמיתי. תוכניות הזויות ומטומטמות שחלק מהמצע שלו. אידיוט יהיר חסר ניסיון פוליטי כלל. הדבר היחיד שאפשר לאמר לטובתו שהוא פופוליסט ולא אידיולוג כמו יחימוביץ', כך שהוא פחות מסוכן.

אביגדור ליברמן - כלב גדול ומפחיד אך חסר שיניים. ינבח על כמה פוליטיקאים לפני הבחירות ויעשה קצת רעש בשביל לקבל את המנדטים שלו. לצערי, מעשים רבים אין מצד המפלגה שלו, אך הוא לפחות פחות או יותר הולך בכיוון שהוא מדבר עליו. יציב וקול יחסית סולידי לימין ההגיוני שלא קיצוני מבחינת חילוניותו או דתו.

בנימין נתניהו - דובר מצויין ויודע את העבודה הן מבחינת הפוליטיקה והן מבחינת הביצועים. לצערי הרב הקדנציה הנוכחית שלו הייתה ממש לא בכיוון של מפלגת חירות (ליכוד) אלא ממשלתו אימצה את דרך מפלגת העבודה משום מה. הפכה להיות אחת הממשלות היותר סוציאליסטיות בשני העשורים האחרונים, אם לא הכי סוציאליסטית. עורר את העולם בנוגע לגרעין האיראני והעלה את הנושא לסדר היום. מנהיג יחסית אחראי ויציב, אם כי הפגין חולשה בממשלה הקודמת שלו והתווה מדיניות כלכלית שונה לגמרי מנתניהו שר האוצר. אני מצביע לליכוד ומקווה שהיא תחזור לעצמה מבחינת הכיוון הכלכלי-חברתי ותעיף את הפגאנים הסוציאליסטיים האדומים מתוכה חזרה למפלגות השמאל.

שווים אזכור :
נפתלי בנט - איש ימין, תומך בשוק חופשי (לפי הצהרותיו) וציוני מוצהר. לדעתי איש ערכי מאוד והלוואי והיה אחד כזה בליכוד ולא במפלגה שהוא נמצא בה.
דב חנין - סטאליניסט מצטיין וכל מי שקומוניזם זורם בעורקיו מוזמן להצביע לזוהמה האדומה הזאת.
זהבה גולאג גלאון - עוד קולקטיביסטית חסרת שיניים שיודעים רק לחוקק, להלאים ולהתבכיין שהימין הוא אסון.
אריה דרעי וש"ס - מעניין מה יהיה, האם יקפד את ראש הנחש (אלי ישי) או שילך עצמאית לעוד מפלגת פינגווינים.
משה פייגלין - היחיד בשיח הפוליטי שמראה דעות די ליברליות ובעד חופש האדם. הוא מקבל את הקול שלי בפריימריז בליכוד. הלוואי ונראה עוד אנשים כמוהו.

לפותח השרשור, תנסה לשמור קצת על איות נכון. זה קצת מציק לעין לקרוא מה שרשמת ולהבין.

אל תשכח שביבי מזיין את מעמד הביניים שזה רובנו

מעמד הביניים כמעט לא משלם מיסים ביחס לעשירונים העליונים של המשכורות.

בתקווה כמו בפעם הקודמת ,עלה ירוק שוב מתמודדים ?

יאללה יש תאריך , מי אתם צביעים ולמה, יאללה תשתפו ...

אישית אני רק ביבי עלה את הרמה בארץ, סידר את המיתון, נתן בראש בהרצאות, יודע לדבר לעניין,
זה שהוא מעלה את הדלק, זה לא כי הוא רוצה , אין מה לעשות רוצים שמירה? תשלמו יותר מיסיים,
המדינה צריכה כסף כדי להתמודד עם המצ, וגם הוא תרם להורדת מחירים ניכר ומיתון העלייה ,
בקיצור לא נראלי שיש ממישהוא שקרוב אלייו קיום, כשהוא עלה למדינה היה מיתון עולים שכמעט
גרם לקריסה של הכללה בישראל, ובסוף ישראל רק השתפרה לעומת העולם.

יאיר לפיד - טייסון יביא לנו לסת .

facepalm

אתה הבאת לפה לא מזמן את הלינקים של ההיפים מ"כלכלה אמיתית" על כלכלת החוב(היה על זה אגב מאמר מאוד מדובר בכלכליסט לא מזמן) וזה מעלה את השאלה עד כמה המצב הכלכלי המדיני באמת תלוי בממשלה ,אם השיטה המוניטרית כלכך דפוקה. שאר מדינות העולם לא משעבדות כלכלית את האזרחים אבל סובלות מחובות מטורפים ,אולי בכך שהממשלה שלנו עשקה את העם המטומטם שלנו היא מנעה מהמצב הכלכלי הכללי להתדרדר יותר על חשבון האזרח.

בכל מקרה אני כבר די משוכנע שאין ממשלה שתבחר ושתוכל לתקן את המצב הכלכלי כאן ,המחירים כאן אף פעם לא הפסיקו לעלות ,לא משנה מי היה בשלטון. אולי ממשלת ליכוד בלי ליברמן והחרדים תיהיה ממשלה שפויה יותר ,אבל הרבה יותר מצחיק לראות מפלגה כמו עלה ירוק בממשלה...

נערך לאחרונה:
לעבור למדינה שהמנטליות שלה היא לא: "כשעושים עליך בוקאקי מהמקפצה, תגרגר, תבלע לאט, ותחשוב שזה בגלל שהמצב הבטחוני חרא, ושבעצם זה בכלל חלב, והמצב שלנו מעולה."

לעבור למדינה שהמנטליות שלה היא לא: "כשעושים עליך בוקאקי מהמקפצה, תגרגר, תבלע לאט, ותחשוב שזה בגלל שהמצב הבטחוני חרא, ושבעצם זה בכלל חלב, והמצב שלנו מעולה."

אז תעבור, למה אתה מחכה כל כך הרבה זמן?

• פותח/ת השרשור

נתניהו, הדוגל באסכולת שוק חופשי, העלה על נס את ערכי הכלכלה החופשית ואת ההפרטה. לראייתו של נתניהו, לממשלתו הראשונה היו מספר הישגים כלכליים:

1. הורדת האינפלציה מתחום 15-17 אחוזים לתחום 3-4 אחוזים.
  2. הפחתת הגרעון התקציבי.
  3. ליברליזציה במטבע החוץ, כולל ביטול "אצועות האלכסון" (על רקע מהלך זה התפטר דן מתפקידו כשר האוצר).
  4. ביצוע הפרטה של גופים ממשלתיים שונים.
  5. פתיחת שוק התקשורת לתחרות - הוספת מפעיל סלולרי שלישי, תחילת שירותיה של "חברה הטלויזה בלוייון יאס והוספת חברות לשוק שיחות הטלפון הבינלאומיות.

תשרי - "אישרה הממשלה את ההסכם להשבתו של גלעד שליט לאחר יותר מחמש שנים של שבי".
חשוון - "חנכנו את בית הספר לרפואה החדש בצפת אחרי 37 שנים שלא נחנך בית ספר לרפואה בישראל - בכך עשינו תפנית - לא רק ברפואה אלא גם בהזנקת הגליל ובהזנקתה של צפת. ישראל אגב מדורגת במקום השישי במדד הבריאות העולמי שהתפרסם לאחרונה".
כסלו - "אישרנו את התכנית המקיפה לטיפול בתופעת המסתננים - את התוצאות רואים כבר בשטח".
טבת - "נכנסו לתוקף הטבות המס שאישרנו להורים עובדים וילדים קטנים - תוספת של מאות שקלים נטו בחודש למשכורת".
שבט - "אישרנו הקמת קו רכבת לאילת כחלק מהשקעת המיליארדים של הממשלה בתשתיות, בכבישים, ברכבות, במחלפים".
אדר - "נסעתי לוועידת איפא"ק בארצות הברית כדי להמשיך ולהסביר ולהדגיש את הסכנות הנשקפות לעולם מהתחמשותה של איראן בנשק גרעיני. מאז התאמתו כל התחזיות שלנו אחת לאחת".
ניסן - "קבע בנק ישראל שהמשק הישראלי צמח בשנה שעברה ב-4.7% - זה הישג מרשים מול המשבר הכלכלי העולמי. אני רואה את הקשיים שלפנינו אבל אני חושב שאם נמשיך לנהל את הכלכלה בדרך אחראית, אנחנו נמשיך להיות מעל הכלכלות האחרות. אגב, באותו חודש דירגו הישראלים את עצמם במקום ה-14 במדד האושר העולמי".
אייר - "בזכות הרפורמה שאישרנו - נכנסו לשוק הסלולר מפעילים חדשים ומחירי השיחות בטלפונים הניידים צנחו והביאו לחסכון של מאות שקלים בחודש לכל משפחה".
סיוון - "הרחבנו את טיפולי השניים, בחינם, לילדים עד גיל 12. עד כה, ניתנו יותר משני מיליון טיפולי שיניים חינם לילדים - זה הישג משמעותי וחשוב".
תמוז - "השקנו קמפיין בינלאומי על החדשנות הישראלית בתחום הגנת הסביבה, בעיקר בחוץ לארץ, לא כל כך ראו את זה בארץ, אבל באמצעות מסע הפרסום הזה הראינו לעולם את הטכנולוגיות פורצות הדרך שלנו בתחום הגנת הסביבה".
אב - "השלמנו הקמתם של יותר מ-200 קילומטר בגדר הביטחון בדרום והבאנו לירידה של 90% במספר המסתננים שחוצים את הגבול. בקרוב נשלים את הגדר ב-100%".
אלול - "פתחנו את שנת הלימודים עם בשורה אדירה - חינוך חינם לילדים מגיל שלוש וחיסכון של שמונה מאות שקל כל חודש למאות אלפי הורים".
לאחר שורת ההישגים, הוסיף ראש הממשלה: "לא ציינתי את כל הדברים שהממשלה עשתה, אבל אני חושב שהדברים שאמרתי כאן משקפים את היקף העשייה הגדול - זו הייתה שנה שבה חיזקנו את הביטחון של אזרחי ישראל מול הטלטלה האזורית שמסביבנו, שמרנו על הכלכלה שלנו מפני קריסות שאפיינו כלכלות אחרות, ואני בטוח ומבטיח שבשנה הבאה - שנת תשע"ג נמשיך להביא תוצאות למען אזרחי מדינת ישראל".
"שנה טובה לכולכם. שנה מתוקה ושנה של הישגים", סיים ראש הממשלה את סיכום השנה שלו.

נערך לאחרונה:
איזה נחמד הדלק יקר ב שקל-2 יותר ממה שהוא אמור להיות, שבר לך את הגב ממש.
זה שאתה לא מבין, מה הם צורכיי ביטחון,תמיכה, מיתון שיעור כלל, פתיחה ונתנית תמריצים
לעסק. אל תגיד יא עלות לי את הדלק יותר מכל מקום אחר.

כנראה שאי אפשר לבלבל אותך עם עובדות - ישראל מקום שלישי בעולם בייקור מחירי הדלק. ואם יש כ"כ הרבה צרכי ביטחון, איך זה שגם תקציב הביטחון קוצץ, גאון? ואם צריך כ"כ הרבה כסף לביטחון, למה המדינה נותנת פטורים של מיליארדי שקלים ממסים לטייקונים?

1709507_1235.jpg

• פותח/ת השרשור

1. הורדת האינפלציה מתחום 15-17 אחוזים לתחום 3-4 אחוזים.
  2. הפחתת הגרעון התקציבי.
  3. ליברליזציה במטבע החוץ, כולל ביטול "אצועות האלכסון" (על רקע מהלך זה התפטר דן מתפקידו כשר האוצר).
  4. ביצוע הפרטה של גופים ממשלתיים שונים.
  5. פתיחת שוק התקשורת לתחרות - הוספת מפעיל סלולרי שלישי, תחילת שירותיה של "חברה הטלויזה בלוייון יאס והוספת חברות לשוק שיחות הטלפון הבינלאומיות.

תשרי - "אישרה הממשלה את ההסכם להשבתו של גלעד שליט לאחר יותר מחמש שנים של שבי".
חשוון - "חנכנו את בית הספר לרפואה החדש בצפת אחרי 37 שנים שלא נחנך בית ספר לרפואה בישראל - בכך עשינו תפנית - לא רק ברפואה אלא גם בהזנקת הגליל ובהזנקתה של צפת. ישראל אגב מדורגת במקום השישי במדד הבריאות העולמי שהתפרסם לאחרונה".
כסלו - "אישרנו את התכנית המקיפה לטיפול בתופעת המסתננים - את התוצאות רואים כבר בשטח".
טבת - "נכנסו לתוקף הטבות המס שאישרנו להורים עובדים וילדים קטנים - תוספת של מאות שקלים נטו בחודש למשכורת".
שבט - "אישרנו הקמת קו רכבת לאילת כחלק מהשקעת המיליארדים של הממשלה בתשתיות, בכבישים, ברכבות, במחלפים".
אדר - "נסעתי לוועידת איפא"ק בארצות הברית כדי להמשיך ולהסביר ולהדגיש את הסכנות הנשקפות לעולם מהתחמשותה של איראן בנשק גרעיני. מאז התאמתו כל התחזיות שלנו אחת לאחת".
ניסן - "קבע בנק ישראל שהמשק הישראלי צמח בשנה שעברה ב-4.7% - זה הישג מרשים מול המשבר הכלכלי העולמי. אני רואה את הקשיים שלפנינו אבל אני חושב שאם נמשיך לנהל את הכלכלה בדרך אחראית, אנחנו נמשיך להיות מעל הכלכלות האחרות. אגב, באותו חודש דירגו הישראלים את עצמם במקום ה-14 במדד האושר העולמי".
אייר - "בזכות הרפורמה שאישרנו - נכנסו לשוק הסלולר מפעילים חדשים ומחירי השיחות בטלפונים הניידים צנחו והביאו לחסכון של מאות שקלים בחודש לכל משפחה".
סיוון - "הרחבנו את טיפולי השניים, בחינם, לילדים עד גיל 12. עד כה, ניתנו יותר משני מיליון טיפולי שיניים חינם לילדים - זה הישג משמעותי וחשוב".
תמוז - "השקנו קמפיין בינלאומי על החדשנות הישראלית בתחום הגנת הסביבה, בעיקר בחוץ לארץ, לא כל כך ראו את זה בארץ, אבל באמצעות מסע הפרסום הזה הראינו לעולם את הטכנולוגיות פורצות הדרך שלנו בתחום הגנת הסביבה".
אב - "השלמנו הקמתם של יותר מ-200 קילומטר בגדר הביטחון בדרום והבאנו לירידה של 90% במספר המסתננים שחוצים את הגבול. בקרוב נשלים את הגדר ב-100%".
אלול - "פתחנו את שנת הלימודים עם בשורה אדירה - חינוך חינם לילדים מגיל שלוש וחיסכון של שמונה מאות שקל כל חודש למאות אלפי הורים".
לאחר שורת ההישגים, הוסיף ראש הממשלה: "לא ציינתי את כל הדברים שהממשלה עשתה, אבל אני חושב שהדברים שאמרתי כאן משקפים את היקף העשייה הגדול - זו הייתה שנה שבה חיזקנו את הביטחון של אזרחי ישראל מול הטלטלה האזורית שמסביבנו, שמרנו על הכלכלה שלנו מפני קריסות שאפיינו כלכלות אחרות, ואני בטוח ומבטיח שבשנה הבאה - שנת תשע"ג נמשיך להביא תוצאות למען אזרחי מדינת ישראל".
"שנה טובה לכולכם. שנה מתוקה ושנה של הישגים", סיים ראש הממשלה את סיכום השנה שלו.

התקציב של 22 לראש ממשלה למזון זה שטיות, אתה יודע מה הולך בארצות אחרות? אתה יודע שמנות רק לאדם עולות בראשות ממשלה\פרלמטים אחרים כ 1200
דולר לאיש?

לך תשכיל.

מזה הפוסט המרובע הזה?

• פותח/ת השרשור
כנראה שאי אפשר לבלבל אותך עם עובדות - ישראל מקום שלישי בעולם בייקור מחירי הדלק. ואם יש כ"כ הרבה צרכי ביטחון, איך זה שגם תקציב הביטחון קוצץ, גאון? ואם צריך כ"כ הרבה כסף לביטחון, למה המדינה נותנת פטורים של מיליארדי שקלים ממסים לטייקונים?

לך תשכיל מהר אתה יודע שמאז ותמיד יש פפטור של טייקונים, מאז שהמדינה קמת.
כל מפעל של מליונאר שנפתח, קיבל 50% החזרה מהוצאות שלו לפני 20 שנים וגם עכשיו .
מה אתה חושב שביב התחיל את זה? זה היהה קיים מאז ומתמיד.

עזוב אתה לא ברמה, פשוט בושה התמונות שאתה מביא.....

חוסר הידע שלך גורם לרשות השידור והעמולה באינרנט לגורר אותך, זה נכון בורות זה חסרון.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית