הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פוליטיקה 2013 מי אתם מצביעים.

פחחחחחחחחח..............טוב שלא העתקת את הפוסט הזה ישר מתעמולת הבחירות שלו. לעשות לך עוד השוואות עם מדינות מחו"ל? אתה יודע מה קורה כשמחיר הלחם עלה בארה"ב בכמה סנטים? שר האוצר התפטר. כל הסדרי החובות והתספורות של תשובה לבעלי האג"ח זה גם מקום המדינה, גאון של אמא? אתה יודע בכמה מחירי הדיור עלו בתקופת נתניהו? (אפילו לא בכל התקופה, אלא רק בחודשים האחרונים)

• פותח/ת השרשור
כנראה שאי אפשר לבלבל אותך עם עובדות - ישראל מקום שלישי בעולם בייקור מחירי הדלק. ואם יש כ"כ הרבה צרכי ביטחון, איך זה שגם תקציב הביטחון קוצץ, גאון? ואם צריך כ"כ הרבה כסף לביטחון, למה המדינה נותנת פטורים של מיליארדי שקלים ממסים לטייקונים?

בגלל הגדר החדשה שעלתה, בעקבות המבצעים החדשים שאתה לא שומע,
בעקבות הוצאות מטורפות על פיעליות לביטחון המדינה ועוד.
צימצוץ המסתננים ומלא מלא דברים שאחד כמוך לא יודע.

פחחחחחחחחח..............טוב שלא העתקת את הפוסט הזה ישר מתעמולת הבחירות שלו. לעשות לך עוד השוואות עם מדינות מחו"ל? אתה יודע מה קורה כשמחיר הלחם עלה בארה"ב בכמה סנטים? שר האוצר התפטר. כל הסדרי החובות והתספורות של תשובה לבעלי האג"ח זה גם מקום המדינה, גאון של אמא? אתה יודע בכמה מחירי הדיור עלו בתקופת נתניהו? (אפילו לא בכל התקופה, אלא רק בחודשים האחרונים)

חחחח, די לבלב את השכל חחחחחחח אני מת מימך עלייה במחיר הדיור קשור לראש המששלה שלך?
איאיאי אתה חושב שהכל פשוט, הכל נוח, הכל הולך לפי קו מסודר, לך תצביע ליאיר לפיד וזהו.

הלוואי ויכולתי כבר, תאמין לי.

אני מצטער בשבילך באמת, אנשים נלחמו להגיע לכאן.

עדיף שבאמת לא תהיה בבית שלנו.

נערך לאחרונה:
בגלל הגדר החדשה שעלתה, בעקבות המבצעים החדשים שאתה לא שומע,
בעקבות הוצאות מטורפות על פיעליות לביטחון המדינה ועוד.
צימצוץ המסתננים ומלא מלא דברים שאחד כמוך לא יודע.

חחחח, די לבלב את השכל חחחחחחח אני מת מימך עלייה במחיר הדיור קשור לראש המששלה שלך?
איאיאי אתה חושב שהכל פשוט, הכל נוח, הכל הולך לפי קו מסודר, לך תצביע ליאיר לפיד וזהו.

חזרנו שוב למצב הבטחוני? לא שמת לב שגם תקציב הביטחון קוצץ? אבל כמו כל מצביע ביבי או בריאתן, אתה תחזור על טענה גם אחרי שהיא הופרכה, כאילו אף אחד לא שם לב. http://www.inn.co.il/News/News.aspx/188930

• פותח/ת השרשור
את המצב של מדינת ישראל אפשר להסביר בפשטות- המשבר הכלכלי בארה''ב הביא לירידת מחירי הדירות, לעומת זאת, במדינתנו ההומנית והנפלאה(עם נבחר בכל זאת)ככל שהמשבר מחריף ככה המחירים עולים(חוץ מלחרדים שלהם זה רק יורד).
בקיצור,אכלנו אותה ועוד נמשיך לאכול אותה(אלא אם כן נעזוב)

לא יודע. אני יודע אבל שעם ביבי כאופציה, אני אצביע גם לשימפאנזה מגן החיות המקומי אם היא תתמודד מולו.

הלוואי ויכולתי כבר, תאמין לי.

מה אתה מאכיל את הטרול הזה, משעמם לך?
מה זה הלוואי והיית יכול. תגיש בקשה לקנדה, הם לוקחים כל אחד עם תעודת מקצוע מסכנה. אתה כלכלן או משהו כזה, לא?

את המצב של מדינת ישראל אפשר להסביר בפשטות- המשבר הכלכלי בארה''ב הביא לירידת מחירי הדירות, לעומת זאת, במדינתנו ההומנית והנפלאה(עם נבחר בכל זאת)ככל שהמשבר מחריף ככה המחירים עולים(חוץ מלחרדים שלהם זה רק יורד).
בקיצור,אכלנו אותה ועוד נמשיך לאכול אותה(אלא אם כן נעזוב)

תראה את הוידאו שיש על הסוכן ק.ג.ב. שהעליתי. אתה בשלב 1 😉
לגבי הדיור, אין קשר לישראל למשבר הדיור בארה"ב. הבעיה פה שלא בונים מספיק ושיש מונופול של 93% שליטה על הקרקעות. כשיש יותר ביקוש ופחות היצע - המחירים עולים. פשוט מאוד.

לא יודע. אני יודע אבל שעם ביבי כאופציה, אני אצביע גם לשימפאנזה מגן החיות המקומי אם היא תתמודד מולו.

למה לא התפקדת למפלגה שהכי קרובה לערכים שלך והנעת אותה מבפנים? הכי קל להתבכיין אבל לחכות שיעשו לך את העבודה.

מה אתה מאכיל את הטרול הזה, משעמם לך?
מה זה הלוואי והיית יכול. תגיש בקשה לקנדה, הם לוקחים כל אחד עם תעודת מקצוע מסכנה. אתה כלכלן או משהו כזה, לא?

תראה את הוידאו שיש על הסוכן ק.ג.ב. שהעליתי. אתה בשלב 1 😉
לגבי הדיור, אין קשר לישראל למשבר הדיור בארה"ב. הבעיה פה שלא בונים מספיק ושיש מונופול של 93% שליטה על הקרקעות. כשיש יותר ביקוש ופחות היצע - המחירים עולים. פשוט מאוד.

למה לא התפקדת למפלגה שהכי קרובה לערכים שלך והנעת אותה מבפנים? הכי קל להתבכיין אבל לחכות שיעשו לך את העבודה.

אתה באמת חי בסרט, אה? בשביל להגר לקנדה צריך לבוא עם הון עצמי של 250K$. ואין לי כוונה להתפקד כי זה לא יעיל וסתם עולה כמה עשרות שקלים בשנה. יותר יעיל לעשות את המהלכים שאני עושה כרגע, ובתקווה לא לחיות כאן עוד הרבה זמן.

אם הביטחון דורש כ"כ הרבה כסף, מאיפה מצאו עשרות מיליוני שקלים לאמונה בנחשים מדברים:http://hiddush.org.il/מאמר-3608-0-מ...ישיבות_על_פי_קריטריונים_חדשים_ולא_חוקיים.aspx?
בזה אתה יכול להאשים את ליבני שמכרה בתחילת הקדנציה שלו את הממשלה לחרדים בעד האגו האישי שלה(ואני לא אופתע אם היא חשבה שהממשלה הפנאטית הזו תתפרק מהר ובבחירות הבאות היא תיבחר). אם היא היתה חושבת על לייצג כמו שצריך את הבוחרים שלה ולא על התחת שלה ,היתה לנו ממשלת מרכז מאוזנת עם קדימה והליכוד בלי כלכך הרבה פנאטים דתיים. כל הפוליטיקאים של הדור הזה חושבים קודם על עצמם ואי אפשר להאשים אותם ,גם אתה ואני כאלה.

בכל מקרה אתה משתמש בהרבה דמגוגיה ,כל מי שיש לו טיפה זכרון יודע שלידיעות אחרונות יש שנאה אישית נגד ביבי בגלל שלדון אדלסון והביביתון המתחרה שלו ,אין להם בושה לעוות את האמת ואני חושב שצריך לקחת מאוד בזהירות את מה שכתוב שם בהקשרו. בהרבה מדינות בעולם המנהיג מקבל הטבות ונראה שאלה שהם מציגים ממש סבירות (ועושה רושם שהוא ממש לא מושחת ואפילו די ישר בהשוואה לראשי ממשלה קודמים ואחרים בעולם) .

אתה גם אוהב לענות בססמאות ובתמונות מפגרות לטענות עינייניות ,תעמולת הבחירות שRabbit nervous הביא היא סבירה לחלוטין ,הוא באמת עשה לא מעט דברים טובים בקדנציה שלו. הבעיה היחידה היא שהמיסים העקיפים בתקופתו עלו כדי לדאוג שהמדינה תשרוד במשבר הכלכלי על חשבון האזרחים וזה הפך כאן את החיים לבלתי נסבלים. כל שאר העולם קורס עכשיו כלכלית ,אז בישראל אנשים יותר עניים אבל לפחות אחוז האבטלה לא גבוה כמו בארה"ב או במקומות אחרים בעולם...

נערך לאחרונה:
אתה באמת חי בסרט, אה? בשביל להגר לקנדה צריך לבוא עם הון עצמי של 250K$. ואין לי כוונה להתפקד כי זה לא יעיל וסתם עולה כמה עשרות שקלים בשנה. יותר יעיל לעשות את המהלכים שאני עושה כרגע, ובתקווה לא לחיות כאן עוד הרבה זמן.

אנשים שאני מכיר שהיגרו, היו בלי הון כזה. כנראה המצב שלך ממש קשה 😃

ואם לבני הייתה מצטרפת לממשלה החרדים לא היו מצטרפים? בממשלת האחדות שהייתה הם לא היו ולא קיבלו הטבות? זו באמת טענה שלא קשורה לכלום.
להגיד על ביבי שהוא ישר זה בערך כמו להגיד שסקוואט זה תרגיל לבייספ. אולי הוא לא הואשם בפלילים, אבל ממשלה של 30 שרים ומתן הטבות של עשרות מיליארדי שקלים למקורבים לצלחת אלו תופעות שאופייניות למדינות עולם שלישי (ואני מסכים שהוא לא הראשון שעשה דברים כאלה, אבל זה לא הופך את זה לפחות גרוע). עובדתית הוא ואשתו גם יצאו ממסעדה בלי לשלם, אם כבר מדברים על ארוחות חינם.
אחוז אבטלה זה אולי אחד הבלופים הכי גדולים שיש - מהרגע שבנאדם הפסיק לקבל דמי אבטלה הוא כבר לא בסטטיסטיקת המובטלים. שלא לדבר על המגזרים שבכלל לא עובדים. כשלוקחים אולי %50 מכוח העבודה לשקלול אחוז האבטלה קל מאוד לייצר תמונה אופטימית.
אם תעמולת בחירות היא לגיטימית, אולי אני גם אעתיק לכאן את תעמולת הבחירות של שלי?

נערך לאחרונה:
את רוב התעמולה אפשר גם לסתור בקלות - כל מה שהוא עושה עם איראן זה ביזיון אחד גדול. שני הנאומים שלו - גם עם הברווז הגרעיני וגם עם השלבים היו ביזיון וגררו קיטונות של בוז בדעת הקהל העולמית. אובמה לא סופר אותו, ושום דבר לא יקרה בלי האמריקנים.
מפעילים סלולאריים = יזמים פרטיים, לא קשורים אליו, זה משהו שבמקרה הוא בשלטון כשזה קורה.
כל מיני הטבות למיניהן - כמו שאמרת בעצמך, מה שהוא נתן קומץ ביד אחת, הוא לקח הרבה יותר ביד השנייה. המצב של מעמד הביניים רק הורע.

אנשים צריכים להבין שביבי לא יכול לעשות מה שבא לו,ושכמעט כלום לא תלוי בו.
רק היום מישהו במכון אמר לי "ביבי שמולאני פינה את בית האולפנה"
אמרתי לו מה זה קשור??
רוב הכנסת,ורוב השרים לא רצו בפינוי,ראש הממשלה לא רצה,וביננו גם רוב העם לא רצה,אבל דיקטטורת בג"ץ..

אנשים שאני מכיר שהיגרו, היו בלי הון כזה. כנראה המצב שלך ממש קשה 😃

המצב שלי רחוק מלהיות קשה. 😃 יש לי את אחד המקצועות הכי חלומיים בעולם (ולא, אני לא כלכלן). אני לא יודע מה הרקע של אלה שאתה מכיר, אבל זה ממש לא פשוט כמו שאתה מציג את זה: יש לך מקצוע, אתה יכול להגר."

ואם לבני הייתה מצטרפת לממשלה החרדים לא היו מצטרפים? בממשלת האחדות שהייתה הם לא היו ולא קיבלו הטבות? זו באמת טענה שלא קשורה לכלום.
אולי שס היתה מצטרפת ,אבל אם העבודה ,קדימה והליכוד היו בממשלה ,בוודאות לא היתה לך ממשלה קיצונית ודתית כלכך והיה להם הרבה איזון ,כשיש לך ממשלה מפולגת עם הרבה מפלגות קטנות אתה חשוף לסחיטה מאוד חזקה יותר ממצב שיש לך בסיס חילוני חזק.

גם לגבי הממשלה ,הממשלה של ה30 שרים היתה האלטרנטיבה הפוליטית היחידה במצב שנוצר עם כל המפלגות הקטנות והסחטניות שצריך לרצות את כולן ,כל אלטרנטיבה אחרת והיו בחירות חוזרות. שוב אם היו פחות מפלגות היו פחות שרים.

אני לא מכיר את הסיפורים על ההטבות של המיליארדים למקורבים ? היכן ראית את זה?

לגבי הארוחת חינם מעניין לקרוא על זה אבל זה לא אמור לעניין אותי בתור בוחר כמו דברים שהם יותר בסדר גודל לאומי.

אחוז אבטלה זה אולי אחד הבלופים הכי גדולים שיש - מהרגע שבנאדם הפסיק לקבל דמי אבטלה הוא כבר לא בסטטיסטיקת המובטלים. שלא לדבר על המגזרים שבכלל לא עובדים. כשלוקחים אולי %50 מכוח העבודה לשקלול אחוז האבטלה קל מאוד לייצר תמונה אופטימית.
עדיין אנחנו לא במצב שיש ביוון בספרד או בארה"ב(משיחה שעשיתי לפני כמה חודשים עם המשפחה שלי שם ,יש מדינות שבהן כל אדם חמישי היה מובטל ) או באזורים אחרים בארופה. מי שחיפש יודע שעוד יש עבודה לאנשים בלי השכלה וגם לכאלה עם השכלה שימושית(אולי מהמכללות פחות) . המצב של כל המשק ממש לא היה נורא כמו בחו"ל רוב הקדנציה שלו (עכשיו הוא קצת יותר קשה).

אם תעמולת בחירות היא לגיטימית, אולי אני גם אעתיק לכאן את תעמולת הבחירות של שלי?
אתה שחררת את גלעד שליט? הזמנת מטוסי כיבוי ושיקמת את מערך הכבאות אחרי שכל ממשלה שהיתה בישראל התעלמה ממנו? העברת חוקים בתגובה למהפכה החברתית שנתנו הורדה בתקציב החינוך ?(כמובן שההמונים מפגרים וזה הוביל להעלאת מיסים אבל שיהיה ,זה בכל זאת צעד דמוקרטי למען הבוחר) ,הכנסת חברות חדשות לשוק הסלולר שהורידו את המחירים בצורה דראסטית?

תראה כמו שאני רואה את זה ביבי הוא השורד הפוליטי האולטימטיבי הוא מתאים את עצמו לגחמות ההמונים גם כשזה מנוגד לחלוטין לאידיאולוגיה שלו והוא מספיק חכם כדי לגרום מינימום נזק. הוא ממש לא היה ראש ממשלה רע או מושחת מידי ואני לא רואה אלטרנטיבה סבירה ממולו.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית